reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczynki Jesteście Niesamowite :-) mój Tata zawsze wszystkim mówił ,,cały Tata'' :-D:-D:-DJeszcze raz Dziękuję Wam Kochane :-) Wszystkie Jesteśmy Piękne i Mlode:-):-):-)
Magdziarko; moj brat mieszka w Warszawie a ślub mieli w olsztynku - w skansenie. Sesja zdjęciowa była w olsztyńskim parku - w ogóle to olsztyn bardzo mi się spodobał - panuje tam taki porządek architektoniczny, czego w szczecinie brakuje.... Mam nadzieję, że odwiedzę kiedys tomiasto i wtedy się umówimy :-)
Joleńko :-) :-):-)
a tak w ogóle, to ja również szukalam tego wątku i już myślałam, że z laptokiem coś nie tak....
tyle ważnych rzeczy tam było - jak to mogło wyparować ?

O nie, wątek zaginął. a ja chciałam Wam wstawić na wszystko dla naszych maluszków zdjęcie cudnego sweterka jaki dostałam dzisiaj od mojej przyjaciółki. Trochę się zdziwiłam sweterek..ale może w czerwcu też zdarzą się pochmurne i chłodne dni :)

Lecę, żeby mi mąż zrobił zdjęcie to wstawię je za chwilę i zobaczycie..moja piłkę do koszykówki...lekarską ...pompowaną plażową...hmmmmmmmmmm dużą piłke :szok::-D:-D:-D:-D

Limba napisała : Magdziara---to wielki bębenek będzie.
i oto jest 23 tydzień ciązy do porodu równe 4 miesiące

5xqxqx.jpg

Z tym kopaniem jest rzeczywiście cudnie..Pzypomnijcie sobie wcześniejsze ciąże i napiszcie kiedy juz można było wyczuć jaka to część ciała nas kopie. Ja pamiętam, że chyba byłam w 6-7 miesiącu jak taka stópka sie wypychała. Tymczasem ciężko mi określić uderzającą część ciała..:-D

Ostatnio widziałam na internecie zdjęcia z porodu..takie wiecie jak główka wychodzi itp...co o tym sądzicie??? Ja chyba nie chcę aż tak dokładnej pamiątki...wystarczy zdjęcie tuż po z maluszkiem na brzuszku. A pomyśleć, że niektórzy filmują poród:no:

reklama
Do góry