reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jejku ale cudny piesiu.Kiedys miałam owczarka niemieckiego,alez był mądry.Teraz mam kotka ale jak dzieciarnia podrosnie i wyfrunie z domu to napewno sobie znowu zafundujemy psiurke.Pamietacie taki stary film o przygodach psa Cywila??O takim kudłaczu marze.
U mnie zapowiedz @:dry::dry:,cała w pryszczach,brzuch boli.Uff a tu na całą noc do pracy:shocked2:.Mam jeszcze jedno spostrzezenie co do pigułek,naprawde sa antykoncepcyjne bo ---- zero ochoty na igraszki:-D:-D:-D:-D.Odkąd je odstawiłam ---:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, mam apetyt na mojego hihi.

Załączniki

• S5001883.jpg
    S5001883.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Mata, moja roczek kończy 18, ale zrobimy imprezkę chyba 20 w sobotę, bo tak będzie pasować większości gości :-D
Agusiu, piesek prześliczny, małe kudłate cudeńko :-D
Bbakaniu, ja też lubię burze :-D Julka też się nie boi tylko się ekscytuje jak pioruny biją :-D:-D
u nas szaro i ponuro... a gorąco niesamowicie, na pewno będzie burza bo duchota straszna...
Azile, u mnie też czerwiec imprezowy :-D 1 - dzień dziecka, 9 moje urodziny, 18 Julki... a w miedzyczasie hdzieś się ta druga urodzi hehehe, i na koniec 23 dzień ojca... póki co więcej nie pamietam ;-);-)

Witajcie,
ja ostatnio bez humoru, nawet nie chce mi się pisać, tylko czytam co u Was.
Martwię się tą pracą T, której wciąż szuka. Niestety nic konkretnego się nie pojawia, a czas leci. Kurczę stres mnie dopada.
Owszem dwie firmy były chętne żeby go zatrudnić, ale niestety za dużo niższą pensję, z a którą utrzymanie w Warszawie graniczy z cudem....:-(
Ja dziś mam jazdy, ale jestem taka przybita, że boję się o pieszych na drodze;-).
Tylko Wojtuś poprawia mi humor:-)
Trzymajcie się kobitki, Mata trzymam kciuki, Agusia cudny psiak, Staś super, że dajesz się już wyspać mamusi, Majeczko - zdrówka!
Wszystkiego naj dla wszystkich solenizantów z ostatnich dni!!!:tak:

Agusia pisnka cudna Takiego samego ma chrzestny Wojtka
Azile super ze wyjezdzacie Co do szczepienia to ja szczepie Wojtka ale priorixem
U ans tez od rana pochmurno i duchoa i jest tak byle jak.Mogło by popadac U nas susza straszna

Agusia cudowny psiak- zazdroszczę ;-)
Mejdia mam nadzieje że sytuacja u Was w końcu się poprawi i T znajdzie szybko dobrą pracę!

Bart właśnie wstał i wsunął 3 parówki i troszkę zupki którą ugotowałam ;-) pogoda nie rozpieszcza, więc chyba zostaniemy w domu :dry: ehhh mogłoby się rozpogodzic, ale widziałam przed chwilą deszcze padał...

Padało ale teraz przestało- jak Bart właśnie szykuje sie na drzemkę :dry: ale w ogóle pogoda taka do d...y że szkoda gadac... moze jutro sie wybierzemy na spacer :sorry2:

Mam nadzieje że Bart zaśnie szybko i lecę czytac książkę ;-)

Dzien Dobry

A u nas leje ...
Wrócilam niedawno z zakupów. Bylam także z Fabiem u stomatologa.
W tym tygodniu urwanie głowy, roczek Nadii , wyjazd do Zakopca.
Postanowilismy z m, że dzieci zostawiamy i jedziemy sami... wiem wiem, ze może wyglądamy na zwyrodniałych rodziców ale mnie się marzy taki wyjazd bez dzieci:tak:jedziemy tylko na dwa dni.

Agusia Psiulek Pięknościowy mmm ja to bym chciała psiaka ale nie mam warunków - niedawno stałam nad Biglem ale maz wybił mi go z głowy ehhh...

Miłego Popołudnia

p.s. Bbakania jak napiszesz wierszyk dla Natalki to pochwal nam się :-p

reklama
Widze, że lakturka pochłoneła Cie na całego - ale to akurat dobrze !!!
A co czytasz ??

Mapa trzech mędrców- naprawdę suuuper książka!!!

W tym tygodniu urwanie głowy, roczek Nadii , wyjazd do Zakopca.
[/FONT]

A może jedziecie przez Kraków, jak tak to zapraszam na kawkę ;-)

Właśnie Ł wszedł do domu z roboty, idę mu grzac zupkę ;-)

Do góry