reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Bbakania ładnie to napisałaś :tak:
U nas jest tydzień adaptacujny, mama czy tata jest z dzieckiem- wychodzi, przychodzi- oby to zdało u nas egzamin ;-)

Ja właśnie wróciłam z aerobiku i lecę pod prysznic- tylko czekam, aż Ł skończy kąpac Bartka ;-)

Spokojnego wieczorku!

Asiowo mam nadzieje, że lepiej się czujesz...

Hej Kobietki:-)
Asiowo-zycze,zeby Paulinka dala Ci wypoczac:-)

Temat pracy i u mnie sie troche zaczal.Zapisalam sie dzis do tutejszego urzedu pracy-zobaczymy czy cos znajde.Jak nie,to moze chociaz skorzystam z darmowych szkolen....

Maja dzis nie chciala wypic mleka na noc,co u niej baaardzo dziwne-musialam jej zrobic kaszke,zeby nie poszla spac glodna.teraz juz spi slodko,M oglada mecz,a ja w koncu na kompku:-)

Bbakania, ładnie to podsumowałaś. :tak:
Ja chyba bym sie nie nadawała do siedzenia w domu cały czas z dziećmi (choć przy Stasiu przychodzi mi to o wiele łatwiej niż przy Wojtku). Przy Wojtku szybciej wróciłam do pracy, bo mnie ciągnęło do ludzi. Teraz za to mam pół etatu i mi z tym dobrze. Lepiej mniej mamy w domu, ale jak jest szczesliwa.

Kasiu, mój tata ładnych parę lat pracował na Kolejowej. Ja za to pracuję w samym centrum: róg Królewskiej i Marszałkowskiej.

Serio serio - biorąc pod uwagę to że Krzysztof próbuje znaleźć inna robotę i być może wylądujemy w Koziej Wólce - trzeba spotkać się póki mam w miarę blisko do Was. A może będziecie w czerwcu na Boże Ciało bo czwartek wolny to może piątek też się uda.

Niewykluczone.:-) Jedyne zagrożenie, że nie przyjedziemy do Cierpięt, to że sobie jakąś żaglówkę wypożyczymy, ale do tego potrzebujemy jeszcze kogoś, bo sami z dwójką dzieci to sie na żagle nie piszemy. Za mało rąk do obsługi łózki.

Witam:-)
pogode mamy straszna,pada deszcz i wieje strasznie ,idac ulica w miascie pol metra odemnie spadla dachowka(chyba dachowka ) wielkosci 0,5 na 0,5 metra roztrzaskala sie na kawalki mi zrobilo sie goraco i juz nie chce myslec co by bylo gdyby...

jezeli chodzi o prace to narazie nie mysle o powrocie,zostane jeszcze w domku z Marysia:tak:
Milego wieczorku:-)

Witajcie!
Ja cały dzień spędziłam z Jasiem u mojej babci :-) mały wyszalał się na dworze a potem ja na aerbicu. M od jutra ma tydzień uropu :-D w końcu sie nim nacieszę, w sobotę jedziemy do teściów i zostajemy do wtorku ;-) więc znów nie będzie mnie na BB :-( ale naładuje akumulatorki :-D

Home sweet home.
Tylko pozazdrościć kochana :-)

Maajka - przez ten mecz nie ma mojego dr Housa :angry: znów :wściekła/y:
Tez się wkurzyłam :angry: nie mogli nadać meczu później lub we środę tylko zawsze w czwartki :angry: a to mój ulubiony serial oczy wiście po "M jak Mdłości" ;-) (to malutka aluzja do Asiowo)
Współczuję kochana bo kiedy Jasiek zagnieździł mi się w brzuszku przez pierwsze 3 m-ce było "I love klop":errr::rofl2::errr:

Bbakania pięknie napisane :tak:

reklama
Do góry