reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam z rana:-)

Basiu dziekuje za zyczenia dla Mani:tak::-)

Dziekuje Kasiu

Pogoda straszna,dzisiaj ide oddac glos na kandydata do rady masta,potem spacerek w deszczu i siup do domku;-)

MIlego dzionka

reklama
Witam

Najlepszego dla Marysi!!!
Dzisiaj Nadia wczesnie nas obudzila a byla to godzina 6:20:-( hmm nie zjadła wczoraj mleczka na wieczór i pewnie głod ją zbudził ...

Ja dzisiaj mam zalatany dzionkek, teraz sprzątam bo wieczorkiem mają wpasc znajomi z synkiem w wieku Nadii( poznalismy sie w szpitalu ) ...
O 11 ma przyjsc opiekunka a ja jadę na pocztę, solarium a pozniej do Łodzi po kolczyki na jutrzejsze weselicho... :-):-D
Koleżanka prosiła nie kupować kwiatów tylko maskotki ( poźniej trafią do Domu Dziecka) ...

Trzymajcie sie kochane
Życzę Miłego Dzionka ( dzisiaj w łódzkiem cudownie)
Niechaj dobre samopoczucie Wam dopisuje a w szczególności naszej ciężarówce Asiowo :-p

Hej dziewczyny:-)
Joasiek-u mnie na szczescie Dr.House jest w niedziele wieczorem,ale ja i tak teraz ''rozpaczam'',bo skonczyl sie juz sezon i teraz puszczaja Preason Break,ktorego nie ogladam :-(

Wszystkiego naj naj dla Marysi:-):-):-)

Witajcie!

U mnie też zalatany dzień- rachunki popłaciłam, kupiłam Bartkowi w końcu buciki- Bartki, takie jak więszkosc czerwcowych dzieciaczków ma :-) byłam w fitness klubie, a teraz odpoczywa w domku...

Załatwiłam już loże w klubie dla Łukasza na urodziny, tylko mam mały problem, musze wyczasnąc 270 zł na kege czy jak to się nazywa :dry::dry::dry: 30 l piwa- i to co można najmniejszego kupic... a tak to piwo po 8 złotych.... i nie wiem co mam zrobic, nawet nie pomyślałam, że alkohol taki drogi :zawstydzona/y: i teraz mi głupio, bo wszystko zarezerwowane, goscie już wiedzą o imprezie, a tu taki klops... może coś na allegro wystawię... mam prostownicę swoją, dobra jest, może ktoś kupi? :sorry2:
Może Wy macie jakieś pomysły... ehhh, ale się wkopałam...

Daruunia - ja myślę, że wystawienie rzeczy na allegro to dobry pomysł :tak: może przeszukaj szafę, jakieś ubrania w których już nie chodzisz lub chodzić nie będziesz...rzeczy po Bartutku :tak: Ciuszki to towar dość chodliwy ;-) Powodzenia!

Aaaaaa i najlepszego dla Marysieńki!

reklama
Do góry