reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień doberek wszystkim:-) Jestem mega niewyspana. Wczoraj wieczorem wpadli do nas znajomi, nie wdzieliśmy się 2 lata i zabalowaliśmy;-) Poszłam spać o 1.30 i pobudka o 5 i 7. Kończę kawkę i pewnie zaraz na rozruch zrobię drugą. Mam totalnego lenia i czekam kiedy Kabacki pójdzie spać:tak::tak::tak::tak:
I wczoraj zakończyliśmy warsztaty dla rodziców:-( Smutno trochę bo tak sie przyzwyczaiłam do tych spotkań. Grupa była naprawdę fajna. I jjakoś tak zżyliśmy się ze sobą. Ale na jesień ponoć ma ruszyć druga część i jak tylko b ędę miaął możliwość napewno skorzystam

Monika ale masz fajowego męża. Super niespodziankę Ci przygotował. szkoda tylko że nic nie wyszło. Ale co się odwlecze to nie uciecze;-):-D:-D I wnioskuję, że wypad majowy udany. Dobrze, że chłopcy super znoszą jazdę autem. My też mamy to szczęście:-) Zdróweczka dla Was

Bbakania Natalcia pewnie chętnie zostanie w żłobku. Trzymam za nią kciuki:-)

reklama
Witam z rana:-)

nocka przespana,my wypoczete pogoda nawet,nawet,zjadlam sniadanko wstwilam zupine kalafiorowa i szykuje sie w miasto

Milego dzionka kochane:-)

Marlenko zupka kalafiorowa...mniam !!! Udanego spacerku - Ty to w domku nie usiedzisz hahaha....
Agusia fajnie miałaś z tymi warsztatami. Oby druga tura też była super i obyś miała mozliwośc chodzenia :tak:

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry

U nas wszystko ok, Nadinka zalicza pierwszą drzemkę, a ja sobie serfuje po necie....:-D:-)
Pogoda dzisiaj o niebo lepsza - czyli bez deszczu:-p

Bbakania czym Ty sie zajmujesz??? bo z tego co widzę to prackę masz luźną :-D ( super)

Agusia;-) lecz kaca, lecz hihi
Marlenko udanego wypadu do miasta
Daruniu - nie ma to jak dobre samopoczucie hehe :-D

Ja dzisiaj nie mam napiętych planów, mąz pracuje w sklepie a ja sie byczę w domku z dziecmi, moze później skoczę do solarium( wesele za 2 dni ) plecy mam odkryte w sukience i wypadałaby je opalic :-)

Do Miłego :cool2:

a my juz nawet zupe zjadlysmy na drugie sniadanie,jejku ale dobra byla i mania prawie cala miseczke wtracila

Agusia jakie warsztaty????cos przegapilam?

Basia uwielbiam spacery i tak sobie kuleje do miasta z ta chora noga,a co tam

Lilianka solarium jak najbardziej tak,hihihi

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Kasiau i bbakania jak Wy dajecie radę chodzić do pracy. Ja jestyem leniwcem. Po Olku poszłam do pracy jak on miał trzy lata i poszedł do przedszkola. W prawdzie nie mogłam wcześniej bo w tym samym czasie skończyłam studia...Teraz planuję identycznie ...Home sweet home.

Si, si! Ale ja tak na serio!:tak:
:-)

Serio serio - biorąc pod uwagę to że Krzysztof próbuje znaleźć inna robotę i być może wylądujemy w Koziej Wólce - trzeba spotkać się póki mam w miarę blisko do Was. A może będziecie w czerwcu na Boże Ciało bo czwartek wolny to może piątek też się uda.

Ostatnia edycja:
Ja bylam po recepete na mleko i sie dowiedzialm ze po roku nie dostane recepty jak nie bede miala zaswiadczenia od alergologa ze Wojtek ma skaze albo nie pojde do szpitala na oddzial na test prowokacji tak ok tygodnia poje,.. ich calkowicie.Dziewczyny jak to jest u Was?

Wiesz co ja nie wiem jak u nas jest po roku..ale babki tez już nosem kręca jak wypisują mleko i dziwia się co tak dużo. A puszka Nutramigenu starcza na 4 - 5 dni. Czy one myślą że ja chcę dawać to mleko......

Madziu ja zawsze prosze o 10 puszek bo jezdzxe do apteki kwiaty polskie itam kupuje taniej(9zl) wiec po mniej nie oplaca mi sie jezdzic 10 puszek starcza mi na przesżło miesiac.

reklama
Umnie o jest tak że przy Weronice strasznie się wynudzilam w domu i marzylam już o pracy , z Olą mniej mi się spieszyło ale jest ok .
Basia a w jakiej części 100- licy pracujesz ?

Do góry