reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam!!!
Zazdroszcze wam wszystkim tych przespanych nocek. U nas są 2 pobudki na mleczki i 1000 razy smoka daje. Czasem mam wrażenie że nadal mam noworodka.
Zapisałam dziś Domisia do rodzinnego lekarza, żeby go zwarzyć, zmierzyć. Bo coś mi mały przestał rosnąc do góry. Aż starszy ma z tym problemy więc jestem na to wrażliwa. Zobaczymy co doktor powie.

reklama
Bbakania,ale numer(ja bym nie placila;-))koniecznie sie odwolaj,wstretny facio

Marysia zalicza drzemke nr 1,a ja nas pokuje na spacerek noga mnie boli,ale co tam w domu nie wysiedze

bbakania walcz ile sił . Tylko musisz to szybko załatwic, bo jak udowodnisz , ze ten twój podpis był na bilecie. Powiedza że dopisałaś w miedzyczasie.

Witam z ranka :tak:

Azile - mam nadzieję, że wszytko z małym będzie ok
Bbakania - no można się było zdenerwować :baffled: odwołuj się, może jednak się uda...
Mata - trzymam kciuki za dietę :tak: ja sobie pofolgowałam w weekend i znów kg do przodu :wściekła/y: dziś zabieram się znów za ćwiczonka, chociaż brzuch boli bo mam @ po 1,5 m-ca... Bbakania kiedyś poleciła mi ćwiczonka, ale ja kupiłam takie ::: Sklep Punkt44.pl ::: Film ::: Aerobic TBC ::: wysyłka gratis ::: 26% taniej ::: i jestem ogromnie zadowolona :tak: polecam!

U nas nocka dobra, dwa razy tylko wstawałam żeby smoka podać... Teraz Oleńka śpi... już prawie 2h :szok: Nie wiem jak dziś ze spacerkiem, bo ja się czuję jakoś nieciekawie no i wieje znacznie... No, zobaczymy :tak: A przed południem wpada pogadać moja przyjaciółka.
Miłego dnia!

reklama
Witam serdecznie
U nas nocki super, Nadia ostatnio mało mi spi w dzien - nie wiem czemu...
Ja mam od wczoraj@ i czuje mega beznadziejnie... nic mi sie nie chce, a także mialam robic porządki w szafkach jak Ty Marlenko... :baffled:
My weekend spedzilismy raczej poza domem. Sobota była najfajnijesza bylismy u znajomych na wsi :-Dgrill ognicho, dzieciaki miały radochę - a Nadia była wyjątkowo grzeczna...

Mata co do diety - hmm ja także mam duzy brzuch... i chyba tez musze zacząc cwiczyc...
Bbakania - walcz !!!:-)
Azile super komplecik - zdolne bestije z WAs:-):-D:tak:;-)

No nic czas sie ubrac( jeszcze w koszuli nocnej smigam )
Dzisiaj jade kupic kwiaty na balkony - w koncu trzeba ruszyc te 4 litery :dry:

Do góry