reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kasia wyprawa autobusem to powazna sprawa,hihi jak sie udal wypad?;-)
Darunia pewnie tam macie jakies pysznosci,az mi slinka cieknie;-)
Natalciu kochanie gratulacje:-)

u nas jak zwykle spacerek,obiad z kolezanka i do domciu Marynia juz spi

Milego wieczorku:-)

No witam laseczki.
Wyprawa była ok w jedną stronę autobus był przystosowany w miarę do wózka ale w drugą stronę to masakra . Jaja , dobrze , że jechałyśmy 19.50 i byłyśmy pierwszymi pasażerkami bo wjechałam wózkiem z małą która spała i szok . Autobus był typowo wycieczkowy i wózek się nie mieścił między fotelami. Kierowca zaproponował żebym wysiadła i wsiadła z tyłu bo tam było jedyne miejsce na wózek. Było by dobrze gdyby wózek mi się chciał złożyć a tu jak na złość coś mi się zacięło i gucio. Mała się rozglądała na wszystkie strony - w końcu pierwszy raz jechała autobusem
Poszłyśmy na plażę ale wiało i wróciłyśmy na spokojniejsze rejony gdzie było słoneczko i nie było wiatru. Grilik zaliczony ,mała zmęczona i już śpi.

Uuuuuuu.... takiej ciszy to chyba jeszcze nie było ;-) Witajcie!
My znowu u teściów, teść robi pieczonkę na ognisku (mniam, mniam ;-)) a my odpoczywamy, neta w domu cały czas nie mam i już mnie szlag trafia :wściekła/y: przecież płacę w terminie, a co chwilę nie ma... ehhh... mam nadzieje że jak wrócimy to bedzie, bo Ł znowu dzisiaj idzie na nockę:baffled:

Miłego dnia moje drogie!!!

Marlenka mam nadzieje, że dzisiaj pogoda dopisuje!
Kasiau dobrze, że dotarliście na miejsce! ;-)
Bbakania gratulacje dla Natalki!

Hallo dziewczyny!:-)
Widze,ze weekend rodzinny:-)
Ja tez tylko na chwile.U nas pogoda sie juz popsula,ale wczoraj na dluuugim spacerze zdolalam sie troche opalic.:-)

Ale cisza na morzu :-D:-D:-D no i dobrze , widać że dziewczynki zajęte i odpoczywają .
U nas dziś ładna pogoda ale byłysmy krótko na dworze bo przyszłam nakarmić Olę i chciałam znowu wyjść na dwór a ta mi zasnęła na 3 godziny - szok.

Cisza!!!!!!!!
Dziś u nas kolejny ciepły dzień, aż miło. Uwielbiem takie poranki kiedy moge wyjść przed dom w piżamce, jak wszyscy śpią. Życie jest pięne. Spedzaliśmy wikend w domku i z tych nudów zrobiłam swoją pierwszą biżuterie .
Zobacz załącznik 131478

reklama
Witam moje kochane:-)
u nas tez pieknie swieci slonko tylko wiatr zimny,wlasnie jem sniadanko,Marysia je ciastko;-)

Azile piekna bizuteria,masz talent kobietko,chyba powinnas wiecej sie nudzic;-):tak:

Milego dzionka:-)

Do góry