reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie mamusie! u mnie też Julinka odpadła na drzemkę.. ooo już będzie koło godzinki. U nas znowu gorąco jak diabli, ale coś jest pochmurnawo, a zapowiadają jakieś opady na popołudnie. Zobaczymy.
Bbakaniu i KasiuU, udanej pracki :-)
Asiowo, trzymamy mocno kciuki!!! mam nadzieję, że kiedyś też mnie się spełni to marzenie... oby było wszystko dobrze!!!
Mejdio, bardzo mi przykro, oby mąż znalazł szybko jakąś prackę! oby wszystko się pomyślnie ułożyło!!!

PS Wszystkiego Najlepszego dla Jubilatów!!!! obyście rośli zdrowi!!! życzę Wam dużo słoneczka!!!!

Zyczę Wam słonecznego dnia mamuśki :-D

reklama
Witamy się słonecznie!

Marlena - witaj!
Asiowo - trzymam kciuki
Mejdia - oby szybko m jakąś prackę znalazł... tak mi przykro :-(

My już z małą po spacerku, zaraz jakiś obiadek Olcia dostanie i niech powoli nastawia się na sen... Mnie czeka pakowanie, bo wyjeżdżamy jutro na podbój zamczysk dolnośląskich! Niby tylko trzy dni, ale samochód będzie pełny coś czuję...
Do napisania!

Dziekuje dziewczyny:tak:

Udało się!!! ale narazie to nieoficjalna informacja, jeszcze jakis dyrektor musi podpisać:-) Ale jak ja sie ciesze, jeszcze gruntowny remont przed nami i mysle po wakacjach przeprowadzka:-) ale sie ciesze!!!

Hej dziewczyny:-)

Wszystkiego naj naj dla Bartulka i Mikolaja!:-)

Asiowo-gratuluje swietnych wiadomosci!:-):-)
Joasiek-poszukiwania sukni na razie stoja w miejscu,ale niedlugo wybieram sie do wielkiego salonu popatrzec w jakich modelach mi dobrze.Niestety z linkow od Ciebie nic sobie nie wybralam :-(
Mejdia-tak mi przykro...:-(Oby wszystko szybko sie ulozylo z praca dla Ciebie lub meza!
Marlenka-witaj z powrotem!:-):-)

Dobry Wieczór

Witaj Marlenko - jak miło ze wrócił nasz Sekretarz BB :-):-D
Bbakania ano zapomnialam, ze Ty juz pracujesz :-)
Mejda - trzymaj sie - musisz wspierac męza

Asiowo - wielkie gratulacje - super wiadomosc:laugh2:

U nas wszystko ok, wczoraj byłam z Nadia u pukmonolga hmm i wszystko oki a kaszel z rana jest! Poza tym Nadusia na nozkach ma atopowe zapalenie skóry .ale jak na moje oko to nie wygląda zle - no ale nie chce podważać kompetencji lekarza...

Cóz moje drogie - pogoda troszkę nas odzieliła od siebie - ale nadrobimy to no nie??
:-D:tak:

Udanego Weekendu Majówkowego!!!

Asiu bardzo sie ciesze i gratuluje serdecznie:tak:
Lilianko pewnie,ze nadrobimy,hihi;-)

Dziekuje Wam za przecudne przywitanie,jestescie naprawde kochane:-)

Marysia juz spi,ja herbatka i bb,cos mi sie stalo z kompem i nie moge otwierac wielu stron naszczescie z bb nie mam problemu i pogode tez moge sprawdzic:-D
spacerowalam duzo dzisiaj poszlysmy potem do kolezanki na pomidorowke,a potem do mnie na kanapki z rzodkiewka,mniam

Wszystkiego najlepszego dla Wojtunia i Stasia z okazji ukonczenia 11mcy:-)

Wszystkiego naj,naj dla Olgi z okazji ukonczenia 10mcy:-)

Witam kochane:-)

Nocka slicznie przespana cala,Marynia bawi sie,zaraz idziemy na drzemke nr 1,milego majowego dzionka:tak:;-):-)

I witam ,najlepszego dla bobasków - wow 11 miesięcy :szok:, za miesiąc już rok, ale ten czas leci.
Ja na nogach od 6 stej ,szykuję się na grilla do siostry , pierwszy raz jadę autobusem.ale co tam , może pójdziemy na plażę , zobaczymy
Miłego dzionka :-)

Wszystkiego naj naj dla Wojtka i Stasia oraz dla Olgi:-)
Wow,niedlugo roczek,ale ten czas leci......:-)
Ciekawe jak tam Bogna od Iwoszka,ona pierwsza z naszych dzieci skonczy roczek:-)

Witajcie dziewczyny.:-)
Dzis swieto,ale moj M pracuje:-(
Maja spi od godzinki,wiec mam troche wolnego na prysznic i bb.Za oknem sloneczko,na dzis zapowiadaja 22 stopnie:-)
Milego dlugiego weekendu!:-)

reklama
Witajcie!

Najlepszego dla solenizantów!!!!

A mi w domu net nie działa, a że przyjechaliśmy do teściów na grilla to wpadłam do szwagireki do pokoju ;-)

Asiowo bardzo się cieszę Waszym szczęsciem!!! Widzisz odchodzą te chmury z nad Waszego życia! Tak trzymac!!!
Majdia- bardzo współczuje... oby szybko się wszystko ułożyło!

Tak jak pisałam jestem u teściów, posiedzimy na świeżym powietrzu do wieczora, Ł dzisiaj idzie na nockę, a ja znów sama będę wieczorkiem...

Miłego weekendu!:-)

Do góry