reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien dobry:tak:

My wczoraj jakis taki zabiegany dzionek mielismy:tak:
P. pojechał na jakis egz do bielska, ale za to o 12 juz był w domu:-) no to wykorzystałam ten fakt i pozałatwialismy conieco;-)

Najpierw bylismy w mieście mieszkanie oglądać... bardzo fajne, 60m, 2 pokoje, duza kuchnia połączona z jadalnia:tak: tylko, ze duzo chętnych bedzie, no zobaczymy... moze w koncu nam dadzą mieszkanie:-p

Pozniej pojechalismy do rodziców i tam zachaczyłam o fryzjera:-) o niebo lepiej:-p

Pozniej do szmateksu poszlismy i kupiłam kilka ciuszków dla małej i dla siebie spodnie:tak:

Dzis jade do kuzyna zobaczyć jego prawie miesięcznego syna:-) znów mi sie zachce i bede im zazdroscic pewnie jak spojrze na małego bartka:zawstydzona/y::-D

Miłego dzionka zycze!

reklama
Witajcie!

Kilka dni mnie nie było z powodu braku neta :crazy: ale już jestem ;-)

Weekend mieliśmy udany i długi bo jeszcze wczoraj Ł miał wolne i skoczyliśmy w Świętokrzyskie do jego babci na wieś---- co za relaks!!!! Wypoczełam na słoneczku, na świeżym powetrzu...

Agusia już mam zaklepany termin do jarowsławca 16.06-27.06 czyli 11 dni!!! Już doczekac się nie mogę!!!! Tylko ta dłuuuuga droga mnie przeraża! :baffled::baffled: ponad 700km :szok::sorry: no ale nie my pierwsi i nie ostatni ;-)

Widzę też że śluby się szykują- super! Ja jeszcze sukienki nie sprzedałam... a muszę ją sprzedac bo leży w szafie, a szkoda... ;-)

Dzisiaj Ł ma na 14-stą także jest teraz w domku, ja dzisiaj muszę skoczyc na aerobik i w ogóle troche roboty mam w domu... dlatego wolę już leciec i zacząc robic :sorry:

Miłego dnia!!!

Witam się i ja :-)

Popijam z Wami poranną kawkę ;-) Oleńka dosypia nockę, ja chociaż niewyspana jakoś zasnąć nie mogłam... i to tak od dobrych 2 tygodni :zawstydzona/y: Za to mam więcej czasu w dzień :-) ale m niewiele pożytku ze mnie wieczorem :-D
I wiecie... próbuję kręcić tym hula hop i za nic nie chce mi wychodzić :-p
Słonecznego dnia mamuśki! :tak:

HEJ Baby
My dziś wcześniej wstaliśmy to i wczesna drzemka. Wojtek ostatnio całkiem ładnie śpi- tylko 2 pobudki na cyca i dobija nawet do 7.00 :rolleyes:
Wysypiam się!!!

Mejdia kiedy kończysz kurs na prawko ??
010.gif

Jak Ci idzie nauka?

Za tydzień mam egzamin wewnętrzny, a ja nadal jestem w lesie
- muszę w tym tygodniu koniecznie się sprężyć!

Agusia04 udanej wizyty u fryzjerki, pochwal się jak było !

Liliana80 mój Wojtek też trochę ostatnio kaszle, sporadycznie i niezbyt intensywnie, ale jednak. W zeszłym tygodniu byłam u pediatry i nic nie stwierdziła:no: - przepisała tylko syropki przeciwkaszlowe itp.
Kaszel nie ustąpił, może trochę się zminiejszył, myślisz, że może to być alergia?:confused:
Właśnie się zaczęłam zastanawiać jak przeczytałam o Twoich "kaszelkowcach".
Mój T jest uczulony na pyłki - może to dziedziczne...

Bbakania udanego spotkanka z Marlenką, pozdrów ją koniecznie!

Dziewczyny udanego dzionka!

Magdziarko udanego wieczoru, a jesli chodzi o flamenco to wczoraj w Tańcu z gwazdami był pokaz grupy z Madrytu - pięknie tańczyli z taka pasją :tak::-)
na ich występie byłam właśnie:)
Dzięki dziewczyny za pozyczenie udanego wieczoru. Oj był był...aż nie chciało się wracać do rzeczywistości. Do domu przybyłam koło drugiej, więc dopiero niedawno zwlokłam się z łózka.

BBakania zyczę udanego spotkania z Marleną!!!

reklama
Hej kobietki!:-)

Joasiek-dzieki za priva,zaraz sprawdze.Moj slub bedzie cywilny,bo my od prawie 7 lat na kocia lape;-)No i zostalo mi bardzo malo czasu na wybor sukni,musze sie sprezyc;-)

Mamootku-z tym uciekaniem z nocnika to jest tak,ze ja tez daje zabawki,ale mimo wszystko ucieka (takze mimo zabraniania).O tyle dobrze,ze w ciuchach wytrzyma czasem minute;-)

Do góry