reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
My juz po wizycie u lekarza. Mała ma zaczątki zapalenia oskrzeli, antybiotyk do kończ tygodnia, a do tego od jutr włączyc inhalacje :baffled: jak ja tego mojego wierciołka w miejscu utrzymam... na dwa dni pożyczyliśmy inhalator, ale chcemy kupic, tylko nie mam pojęcia na co zwrócic uwagę, co taki inhalator dla dziecka powinien mieć :sorry:

do tego mąż może miec poważne kłopoty w pracy, jutro ma rozmowe z dyrektorem działu:-(

jak sie wali to wszystko...

miłego wieczoru mamusie

reklama
na dwa dni pożyczyliśmy inhalator, ale chcemy kupic, tylko nie mam pojęcia na co zwrócic uwagę, co taki inhalator dla dziecka powinien mieć :sorry:

Bardzo współczuję i życzę zdrówka :-)
odnośnie inhalatora to Joanna25 używała i mi polecała ale zapomniałam firmę może napisz do niej na priwa :tak: trzymaj sie kochana :-)

Staś szaleje z zębami - dziś pojawił się 7! Chyba tak mu się spodobało jedzenie, że postanowił się uzębić. ;-):-D

Pracują nad ząbkami:
Zuzia
Jasio
Antoś
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Oleńka (joaśkowa)
Maja (maajkowa)

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Wojtuś
Marysia
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Arturek

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Bogna
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Pracują nad ząbkami:
Zuzia

Jasio
Antoś
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Oleńka (joaśkowa)
Maja (maajkowa)

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Arturek
Wojtuś
4 ząbki:

Filipek
Lenka
Bogna
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Witajcie ,oj Wojtal tez juz ma 3 zeby tylko jakos tak nie po kolei bo wyszła mu 2 lewa gorna. Joan-na ty chyba jestes w temacie tak byc moze?
U nas ciezka noc wychodiz druga 2 wiec co 2-3 godziny pobudka i smarowanie dziaselek. Pewnie zblizajaca sie pelnia tez swoje poczynila bo ja spac nie mogłam.
Marta bedzie dobrze maz wszystko wyjasni i nie bedzie problemu.

hej:tak:

A u nas nocka znów okropna... dzis koncert od 1 do 3:zawstydzona/y: heh... masakra, juz nie mam pomysłu co jej jest. Teraz mała ucina sobie drzemke, a ja mam chwile dla siebie, jak wstanie to cos zjemy i mykamy na dwór, bo u nas znów cudniascie:tak:

Miłego dnia mamusie!

reklama
Hej:-) U nas dzisiaj też piękna słoneczna pogoda. Po obiadku popędzimy na spacerek:tak: W czwartek popołudniu przyjeżdża teściowa z córką i jej mężem. A mój brat dopiero w sobotę:-( Szkoda bo myślałam, że uda mu się wcześniej przyjechać, ale mam nadzieję, że zostanie kilka dni po świętach.

Staś gratuluję ząbka. Rozszalałeś się chłopie rozszalałeś;-):-D:-D:-D

I my aktualizujemy listę

1 ząbek:
Oleńka (joaśkowa)

Maja (maajkowa)

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Wojtuś
Marysia
Milena

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)