reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
I ja witam

u nas choroby ciąg dalszy, mała kaszle okrutnie, aż mi się dusi, do tego gęsty katar, co chwilę odciągam, a na widok fridy płacze... dzis znów do lekarza, chyba zmiana leków będzie

staram się podczytywać na bieżąco, ale pisać juz nie za bardzo mam kiedy

Darunia ale się cieszę, że wróciłaś :tak:

miłego dnia mamusie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie w ten piękny słoneczny dzień:-) Oświadczam, że mamy kolejnego trzeciego już ząbka:tak::-) Dzisiaj zastukał i od 3 ni próbował się wykluć i jest:-D:-D:-D Pranko zrobione wystawione do ogródeczka i się suszy. Posprzątane jeszcze tylko podłogi zetrzeć i luzik. Kuba zasnął i oby spał jak najdłużej:tak::tak:\

Kuba dziękuje za życzenia. Jeszcze 2 miesiące i nasze dzieciaczki będą miały roczek. Szok

Marta zdrówka dla Dobrusi. Bidulka się męczy. Może lepiej iś do lekarza i zmienić lekarstwa. Bo jak nie widać efektu to szkoda żebyście się męczyły:tak:

My wlasnie pospalysmy z Mania 2h,ale fajnie sie czuje,zaraz szykuje sie na miasto,pogoda straszna leje,wieje i jest zimno,pogoda ma sie poprawic troszke na Swieta i po Swietach ma juz byc znacznie ladniej:tak:

Dziewczynki czy moze wiecie czy ta pogoda w Polsce ma sie na dlugo utrzymac,czy zacznie padac wkrotce,bo ja mam takiego farta,ze jak przylatuje do Polski to deszcz zaczyna padac:-p

Zdroweczka dla Dobrusi

Marlenko dzisiaj zapowiadali, że do świa ma być ładnie. A dłuższej prognozy nie widziałam. Ale mam nadzieję, że jak przyjedziesz to pogoda Wam dopisze.
Udanego spacerku, szkoda tylko że w taką pogodę

Witajcie kobiety!:-)

Wszystkiego naj naj dla Martynki i Kubusia:-)

Mata-duuuzo zdrowka dla Dobrusi,niech juz i jej,i Tobie ulzy!
Joasiek-ja tez moglabym obejrzec kolejny sezon,ale cierpliwie ogladam po 2 odcinki w kazda niedziele:-)Lost nigdy nie widzialam.

My juz po spacerku.Teraz Maja siedzi za kare w lozeczku.No,wlasnie,nie wiem czy to nie za wczesnie na takie kary,ale ja juz nie wiem jak jej przetlumaczyc.Otoz ona wstaje w krzeselku do karmienia,mimo zapiecia w pasie (tym ikeowskim).Czesto w trakcie jedzenia wychyla sie i wstaje,ale tez kiedy ja zostawie-a to juz niebezpieczne.Boje sie,ze nie zdaze jej kiedys zlapac.Na ostre NIE nie reaguje,wrecz przeciwnie-spojrzy sie dziwnie i wstaje jeszcze bardziej:-(Tak wiec dzis,kiedy tak robi i nie slucha,zeby usiasc lub po posadzeniu jej znow wstaje kilka razy-bez slow zanosze ja do lozeczka.Najpierw jest placz,a potem wynajduje sobie jakas zabawe.
No i nie myslicie,ze to za wczesnie?

NAJLEPSZEGO Dla KUBUSIA I MARTYNKI
Ja po pracy , ciężka noc za mną bo gardło mnie bolało i nie mogłam spać a jak już przysnęłam to mała mnie wybudzała i tak w kółko . Myślałam, że dostanę zawału bo w nocy mała nagle w ryk tak jakby spadła z wyrka , ja jak oparzona wstałam a mała po chwili spała w najlepsze . Najważniejsze ,że rano nie miałam już temperatury i nocne psikanie tantum pomogło . Dziś kupiłam sobie jeszcze do ssania i mam nadzieję , że to będzie koniec mojej choroby .

Daria napisz co tam u Was ? Bartuś ma jakieś nowe umiejętności, może nowe ząbki ??

:zawstydzona/y: przepraszam, że nic nie pisze, ale miałam dzisiaj tyle na głowie że nawet kompa nie włączyłam, u nas ok, Bart raczkuje z prędkoscią ponad dźwiękową, mówi dużo i zaczyna mi stawac- przepraszam że na tym wątku :zawstydzona/y:

Zdrówka dla chorujacych!!!!

Mam nadzieje że znajdę czas żeby napisac więcej!!!

reklama
Witajcie!

Bardzo serdeczni dziękujemy cioteczkom za życzenia :-)

:-) Wszystkiego najlepszego dla Kubusia i Martynki :-)

Jasiek nadal wstaje w nocy 4-5 razy i niestety o 4 muszę go brac do lóżka bo wyje jakby go obdzierano ze skóry :crazy:

My cały dzień spędziliśmy na dworze tzn. u mojej babci nad wodą (jutro takie same plany jeśli będzie pogoda) , potem szybko obiadek i teraz Jasiek szaleje na dywanie a ja na chwilkę wskoczyłam do Was.
Darunia fajnie że wróciłaś :-)
Mata zdrówka dla Dobrusi ;-)
Agusia gratulujemy kolejnego ząbka :-D

spokojnej nocy :-)

Do góry