reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam!

U nas nocka standardowa jak przy ząbkowaniu, położyłam się wcześnie, a mała dzięki nurofrenowi zaczęła się wiercić dopiero o 3:sorry2:

Joan-na widzę, że nie tylko moje dziecko nie chce tracić czasu na sen :-D
A co do pionowej krechy, ja dopiero po porodzie zobaczyłam, że ją mam :szok: bo wcześniej miałam olbrzymi brzuch (juz od 6 m-ca) i całą masę czerwonych brzydkich roztępów :zawstydzona/y: ale zniknęła mi gdzieś tak po 3m-cach. No i była taka smieszna, bo zaczynała się z 4 cm poniżej pępka i szła w dół :sorry2:

Magdziara, Zuzkus to jeszcze nie doszła moja paczka ze zbędnymi kilogramami:confused::rofl2:

Głuszku Ty zrób sobie jakis papierek, co byś mogła pacjentów przyjmować :tak: tyle beznadziejnych pediatrów pracuje w okolicy, że szok :szok:

Ula nie przesadzaj, Ty jestes drobniutka i świetnie wyglądasz :tak: a w każdym bądź razie proporcjonalnie ;-) ja odkąd pamiętam miałam chłopięcą sylwetkę...

Aniknulka trzymam kciuki za Jasiowy szok wychowawczy :rofl2: wytrzymaj kilka dni i zobaczysz różnicę a Jasio będzie szczęśliwszy :tak: ja tż zauważyłam, że jak małą nie wisi na cycku to i lepiej mi je :tak:

miłego słonecznego dnia (Lilianko śnieg mówisz :szok:)

reklama
Witojcie z rana
U nas śnieg :szok: ale podbno od soboty ma być wiosna to idzie przeżyć
Ja mam zwykle hula hop tylko zero zapału :-D:-D:-D i wydaje mi się,że jak ktoś ma chęć taką porządną to i schudnie bez dodatkowyxh sprzętów specjalnych- wiem, bo z doświadczenia kupowałam a to rowerek , a to step i nici jak nie ma czasu i motywacji - leży i się kurzy

Witajcie:-) U nas kolejna fajna nocka. Kubalek spał do 5.30 zjadł mleczko i pospał do 7. Wczoraj zajrzałąm do Was wieczorkem jak wróciłam z fitnnesu ale się przestraszyłam tego ile na napisałyście i uciekłam:tak::tak::-D:-D:-D No ale dzisiaj już trzeba nadrobić zaległości. A za oknem słoneczko.

Marta to Dobrusia już ładnie zaczęła sypiać w nocy:tak::tak::tak: Pobudka dopiero o 3 to nieźle. Zwykle do tej pory to już miała kilka pobudek z tego co pamiętam

Głuszku Ty nasz ekspercie:-):tak::tak:

Aniknulka napisz jak tam Jasio dzisiaj spał.

Proszę dziewczyny debatują o figurach, dietach ćwiczeniach;-):-D:-D:-D Widać, że wiosna idzie i wszystkie chcą ładnie wyglądać;-):-D:-D

Marlenko zazdroscze Ci troszkę tych wyjść i spotkań z koleżankami. Moje to albo zakatarzone, albo boja się spaceru z uwagi na pogodę - w sumie wcale się dziwie bo maja dopiero 6 m-czne dzieciaki ale ja uważam że folia na wózek, ciepły koc i na podbój chodników z Jasiem

Aniu masz racje ja z Marysia chodze na dlugie spacery odkad skonczyla 3mce-nie straszne nam wiatry i deszcze:-D:-D:-D

Joasiek fajne te hula-hop;-)

jak dobrze pamiętam z jakiegoś programu Trinny i Susany to są następujące rodzaje:
jest 12 typow kobiecej sylwetki
kręgle
gruszka
dzwon
klepsydra
wiolonczela
wazon
rożek
kielich
lizak
jabłko
cegła
kolumna
u mnie to chyba WAZON:confused:

Witam z rana kobietki:-)u nas wietrznie,ale i slonecznie wstalysmy po 6 wiec jest ok:tak:

Milego dzionka:-)

Witajcie dziewczyny!:-)

Wy piszecie o sniegu,a ja juz chyba zapomnialam jak wyglada;-)
U nas byla od tygodnia piekna wiosenna pogoda,a dzis deszcze-ale powietrze juz takie ''wiosenne'' ;-)

Milego dnia wszystkim!:-)

Witam, my dzis spalismy do 7.15 :szok:szok, Michał przespał znowu cala noc - obudzil sie dopiero o 6.30 na papu ale poszedl spac do 7.15. ale zeby nie byl oza dobrze Marysia mnie w nocy obudziła bo sie zesikała do łożka wiec jak sie jedno nie obudzi to zawsze drugie cos wymysli.....
W Krakowie dzis śnieg po pas. Normanie szok i tak napiernicza sniegiem ze sie czuje jakby byl styczen a nie koniec marca.

Ciao Kobitki,
ja tylko na sekundkę w przerwie między praniem, zupą a myciem głowy:-p!
Właśnie Wojtuś drzemie - nocka dziś nawet ok., tylko 3 pobudki
( ostatnio było 7 :szok: ).
Chyba muszę zastosować jakiś Nurofenik, chociaż Wojtek dużo nie jęczy tylko po prostu wstaje i domaga się cyca ! Chyba sobie nim dziąsła masuje bo ciągnie, gryzie- uuuuu - mam czasem dość!:wściekła/y:
A dzis chyba znów wyciągniemy sanki:rofl2:! Co za pogoda!
Zmykam

witam:-)
dziekujemy za zyczenia dla Bruna:-)
a my spalismy do 6:30 z dwoma pobudkami...ale jak na zakatarzone dziecko to nie narzekam:-)
a u nas dzis nawet sloneczko tylko wieje przerazliwie...gdyby nie ten wiatr to wiosennie byloby...
milego dnia zycze:-)

reklama
Uszanowanko ;-)

A u mnie za oknem pięęęękne słonko :-D i niebo błękitniutkie, a na nim białe chmurki :-) Aż się żyć i wyjść chce :tak: Oby tak zostało na cały dzień :zawstydzona/y:
U nas nocka przespana do 6:30, czyli jak zwykle:tak:. Mała zjadła i chyba musi tatusia do drzwi odprowadzać, bo potem jeszcze chwilka i znów kima :tak: No, ale już jesteśmy na nóżkach ;-) za godzinkę Ola zje owsiankę i wio na spacerek :-D a potem, na 11:50 do lekarza :tak:
Miłego dzionka i przede wszystkim SŁONECZNEGO!

Do góry