reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joasiek ja tez mialam probloem ze Michal nie chcial mi nic pic i wiesz co zalapał - zwykła herbate tylko taka słabiutką. moze u wa stez poskutkuje? A pije butlą czy niekapkiem czy nic nie chce?
Głuszku - nie chce nic, próbowałam niekapek, taki zwykły kubeczek, butelka ze smoczkiem, z ustnikiem, nawet kupiłam kubek z rurką :zawstydzona/y: najbardziej chyba podszedł zwykły kubek z ustnikiem, jak przechyli to coś jej tam poleci... a herbatki jeszcze nie spróbowałam, dzięki za podpowiedź :-)

reklama
Ja dziś nie miałam czasu w pracy nawet zajrzeć na bb:-D:-D:-D
Hula hop to w sklepie z zabawkami dla dzieci
U nas też śnieg ale cały czas myślę pozytywnie bo od soboty ma być już ładnie :-)

Nio, ja już chałupę uprzątnęła :tak: Teraz trochę cierpię, bo mnie brzuch boleć zaczyna :-( Ola wstała po godzince snu, więc bardzo ładnie :tak: Teraz czekam na m, bo będzie dziś szybciej - nie ma angielskiego :-D

Hej hej:-) My już po spacerku. Kacper ogląda bajkę, Kuba łazikuje a ja na BB:-). Na 18 zmykam na warsztaty i będe miała trochę ciszy i spokoju;-)

Kasiu ja też już czekam na wyższe temperatury chociaż na pogodę nie moglam dzisiaj narzekać. Ale jeszcze przydałaby sie tem. chociaż powyżej 15 stopni

Aniknulka trzymam kciuki cały czas za Wasz sukces:tak::tak:

Wy tu o sniegu, a u mnie piękna wiosna :tak::-)
Marta to mamy dzisiaj taką samą pogodę. Aż żal w domku było siedzieć. Jak ktoś chce słoneczka to zapraszam.

witam :-)
moje dziecko juz 3 drzemki dzis zaliczylo...jakos duzo spi w tym tyg ale to chyba przez katar...to raczej anomalia drzemkowa niz zmiana na lepsze;-)
na spacerku nie bylismy bo wieje okrutnie swieci slonce a nagle zaczyna padac...no coz marzec...oby do wiosny;-)

NO NIE... znów nie mamy wody :wściekła/y: i żadnej informacji na stronie MPWiK :no:
Chyba wyjdę z siebie i stanę obok :crazy:, mam już serdecznie dość tych wiecznych i częstych przerw i awarii :angry:

reklama
Cześć dziewczyny!
Wojtek właśnie padł - ostatnia drzemka była ok.12.00 :szok:, ja nie wiem co to się dzieje! Dałam mu dziś Nurofen na noc - zobaczymy jak mu się będzie spało.

My zamiast spacerku pojechaliśmy na zakupy - bardzo udane zresztą. Kupiłam Wojtkowi b. ładną bluzeczkę Reserved za 8 zł.:-)no i coś dla siebie i dla męża.
Mam niedaleko taki sklep gdzie są wyprzedaże z markowych sklepów i naprawdę można kupić fajne rzeczy za bezcen. :tak:

Joasiek1977 mój Wojtek też prawie nic nie pije cały dzień. Ze trzy łyki herbatki i to na tyle. Ja się tak bardzo nie martwię bo nadal daję mu cysia, je też dużo soczystych jabłek, no i zupka też wodę zawiera. Powoli nie zmuszam, może się przekona.:blink:
Aniknulek - buziaczki nasenniaczki :eek:dla Jasia przekaż niech nie marudzi przy usypianiu!
Liliana80- wszystkiego Najlepszego dla dziadków,
ciekawe czy my taką rocznicę kiedyś będziemy świętować:confused:
Mata, ale fajnie masz z tą wiosną!

Lecę pozmywać i poszperać na innych wątkach.

Do góry