reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
A ja wczoraj poczułam w końcu jak robią mi się górki na brzuchu :-):-):-) i jestem z tego powodu przeszczęśliwa :-):-):-) małe bryka cały dzień, ale na szczęście jeszcze nie skacze po pęcherzu i szyjce ;-)
milkaaa
Czerwcowa mama'08
ja czasem tak mam - budze sie - ide na sika i juz zasnac nei moge...mija godzina i druga...
ale tak mam jak og9lnie jestem wyspana
i jak mam duzo spraw na glowie, jakies klopoty do rozwiazania..wtedy mysle o nich w nocy i o ponownym zasnieciu nei mam mowy
czesto ide na sika z zamknietymi oczami aby nie rozbudzic sie na dobre
ale tak mam jak og9lnie jestem wyspana
i jak mam duzo spraw na glowie, jakies klopoty do rozwiazania..wtedy mysle o nich w nocy i o ponownym zasnieciu nei mam mowy
czesto ide na sika z zamknietymi oczami aby nie rozbudzic sie na dobre
azile29
Czerwcowa mama'08
Widać , że wiemy czego chcemy. I nie da nam sie tego zabrać
A poza tym to czuje sie jak słonica, Wszyscy mi mówią że doś mocno przytyłam i brzuszek mi urósł. Niby fajnie ale jak tak dalej pójdzie to na koniec poprostu będę gróba. Chyba musze odstawić ukochane lody.. Nie wiem jak to zniosę.
A poza tym to czuje sie jak słonica, Wszyscy mi mówią że doś mocno przytyłam i brzuszek mi urósł. Niby fajnie ale jak tak dalej pójdzie to na koniec poprostu będę gróba. Chyba musze odstawić ukochane lody.. Nie wiem jak to zniosę.
azile29
Czerwcowa mama'08
Ja też ostatnio gorzej sypiam. Przewracam się w nocy i często nie śpie nawe kilka godzin. Chodzę siku nieraz co 20 minut, bo dzidzia czasem skacze po pęcheżu. A zasnąć też nie mogę i to jest utrapienie. No i niestety już mi porządnie nogi puchną.
Kasiu, dwa lata temu, jak byłam w ciąży z Wojtkiem, to maj był przyjemny, a upały zaczęły się dopiero na początku czerwca. Tak więc z całej ciąży miałam 3 tygodnie upałów. Potem też było ciepło, to Wojtek spał tylko w pieluszce.
Może w tym roku też maj będzie chłodny.
Może w tym roku też maj będzie chłodny.
reklama
Podziel się: