reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja wczoraj poczułam w końcu jak robią mi się górki na brzuchu :-):-):-) i jestem z tego powodu przeszczęśliwa :-):-):-) małe bryka cały dzień, ale na szczęście jeszcze nie skacze po pęcherzu i szyjce ;-)

ja czasem tak mam - budze sie - ide na sika i juz zasnac nei moge...mija godzina i druga...
ale tak mam jak og9lnie jestem wyspana
i jak mam duzo spraw na glowie, jakies klopoty do rozwiazania..wtedy mysle o nich w nocy i o ponownym zasnieciu nei mam mowy
czesto ide na sika z zamknietymi oczami aby nie rozbudzic sie na dobre

Widać , że wiemy czego chcemy. I nie da nam sie tego zabrać

A poza tym to czuje sie jak słonica, Wszyscy mi mówią że doś mocno przytyłam i brzuszek mi urósł. Niby fajnie ale jak tak dalej pójdzie to na koniec poprostu będę gróba. Chyba musze odstawić ukochane lody.:szok:. Nie wiem jak to zniosę.

Ja też ostatnio gorzej sypiam. Przewracam się w nocy i często nie śpie nawe kilka godzin. Chodzę siku nieraz co 20 minut, bo dzidzia czasem skacze po pęcheżu. A zasnąć też nie mogę i to jest utrapienie. No i niestety już mi porządnie nogi puchną.

Kasiu, dwa lata temu, jak byłam w ciąży z Wojtkiem, to maj był przyjemny, a upały zaczęły się dopiero na początku czerwca. Tak więc z całej ciąży miałam 3 tygodnie upałów. Potem też było ciepło, to Wojtek spał tylko w pieluszce.
Może w tym roku też maj będzie chłodny.

Azile, co się przejmujesz, najpierw będziemy miały duże brzuchole, a potem dzidziusie wszystko z nas wyssają. :-)

reklama
Ja tez ostatnio trochę się przewalam w nocy i brzuch "przerzucam" z boku na bok. Ale jeszcze nie jest źle.

Do góry