reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
niestety testosteron mnie cholernie znudził - wiem, że może mnie jako jedyną, ale takie miałam odczucia...

Nie jesteś sama, pamiętam, że ja też czekałam niecierpliwie na koniec tego filmu :tak: Siedziałam w kinie i zupełnie nie mogłam zrozumieć, z czego się śmieją ci ludzie... Ale to raczej też nie była typowa reakcja, bo moim znajomym film bardzo się podobał. I teraz niespecjalnie mam ochotę na powtórkę z rozrywki, chyba poczekam, aż będzie w telewizji ;-) Może jednak nie ma się co uprzedzać, życzę miłego wieczoru i czekam na relację :-)

reklama
Dziewczyny,jak czasem wlasna rodzinka kladzie nam klody pod nogi,prawda?Mam na mysli wszystkie te przypadki,w ktorych trzeba sie przeciwstawic i postawic na swoim.Ale najwazniejsze,ze MILOSC u nas wszystkich zwycieza,prawda?
Zycze Wam wszystkim spelnienia wszystkich marzen i planow milosnych i rodzinnych!:-)

Dziewczyny, ja tak samo ciągle bym spała i spała. A brzuch ostatnio tak mi zaczął rosnąc, że jak mnie mąż zobaczył po tygodniu w delegacji to nie mógł uwierzyć że już mam taki :szok: Ale najgorsze że od tygodnia razem z brzuchem cała zaczęłam rosnąć i moja twarz zrobiła się jak księżyc w pełni:baffled: aż się denerwuję jak przechodzę koło lustra :oo: :szok:

Mam nadzieję, że to nie jest reguła, bo jak pomyśle o tych upalach .... :sorry2:
Już teraz najchętniej chodziłabym w samych majtkach i podkoszulku tak mnie gorąc rozpiera .... a co będzie latem? nie myślicie o tym jak zniesiemy te upały zwykle maj jest strasznie gorącym miesiącem a gdzie do czerwca..??

A ja jestem ciekawa, czy któraś z Was (tak jak ja ;-)) ma problemy z zasypianiem i budzi się w nocy. W sumie to od tygodnia sie juz tak męcze :-( Do tego migrenowe bóle głowy. Nie ma tygodnia bez dwudniowej migreny. Macie na nia jakies sprawdzone sposoby? Nie chcę brać paracetamolu :no: staram się go brac tylko w ostateczności.

piekne Wasze historie Dziewczyny
Wasze dzieci dumne sa lub beda z takich madrych rodzicow :tak:

Ja tez sie wyprowadzilam na przekor z domu. zapowiedzialam ze od 1 lutego sie wyprowadzam, spakowalam sie w jeden plecak i zniknelam. Dlugo troche trwalo zanim sie rodzice z tym oswoili;-)

Ja tez wyprowadzilam się z domu w jedn dzień :tak: a data pamiętna, bo 29 luty :-), na 3 miesiące przed moją maturą. I wcale tego nie żałuję :-D

reklama
a ja czuje ruchy slabo, najslabiej ze wszystkich ciaz. Leniwa dziewuszka..albo spokojna. Albo ja po prostu nie mam w ciagu dnia czasu sie wsluchiwac w siebie, a wieczorem padam na ryjek. U nas sa ferie - dzieci wyslalam do babci a sami z mezem ...murujemy scianki dzialowe
Zobaczcie same jaki mam job - tutaj impregnuje sciane ze starej cegly

Do góry