reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Nie za ma co i witam jeszcze raz na wątku głównym :tak:
Ja należę do szczęśliwych mam, którym dziecię przesypia całą noc :zawstydzona/y: ale to chyba większy przywilej mam, które już nie karmią :sorry2: Ja bym dużo dała żeby moja mała jeszcze cycusia jadła, ale nie chciała więc trudno ;-)
Gdzie rodziłaś we Wrocku?

Tak rodziłam na Brochowie i tam też muisałyśmy zostać aż 8 dni:-(bo Milenka miała żółtaczkę,zreszta jak się okazało potem historia z żółtaczką ciągnęła się jeszcze kolejne dwa tygodnie!!

A jeśli chodzi o cycusia to moja mała zawsze baaardzo chętnie go jadła a obecnie jest to dość ryzykowne zajęcie bo zdarza się jej mnie ugryść:szok:
Ciekawe swoja drogą jak duża jest Twoja córcia?bo moja ważyła 3 tygodnie temu 10kg 100dag i ciągle nie raczkuje

reklama
Pyzaczek - ja mam drobinkę w domku, niecałe 8kg :zawstydzona/y: (możesz poczytać i popisać o wadze i wzroście na wątku "ile ważą nasze dzieci")ale wszędzie jej pełno i pewnie nieźle spala ;-) Ząbków nie ma więc cycusie nie byłyby maltretowane póki co ;-)
Ja rodziłam na klinikach (Chałubińskiego) i też żyłam w stresie że w szpitalu dłużej zabawimy, bo mała miała podejrzenie żółtaczki... na szczęście obeszło się :tak: Ja szpitala niecierpię :no:

Asiowo - gratuluje!!! - zazdroszczę
Bbakania - ale masz powera do sprzątania
Azile - super, ze Domiś już zdrowy - uff
Magdziarko - pewnie ząbki idą :-D

Nadia dopiero teraz zasnęła, bawiła sie z Fabianem. Idzie jej 6 ząbek.
A my dzisiaj o 19 mamy wyjście. Jedziemy na kolacje ze znajomymi. (A ja dostałam@ - czuje się wypluta :-:)dry:)

Życzę miłego dzionka - pogoda u nas w kratkę, raz słonce a za chwilkę śnieg pada:nerd:

No i mnie dopadła dziś pierwsza @ :-( pierwsza po ponad 1,5 roku :rofl2: brzuch boli okropnie i teraz czekam tylko na powódź :sorry2: a jutro mąz ma mieć wolne, a ja miałam mieć wychodne :dry:

reklama
Przypomniałam sobie, że robiłam wczoraj fotkę telefonem, bo do mamy wysyłałam ;-) To macie :-) Mnie się podoba ;-)
Widzę że znów zbiorowo @ :-) Ja tam wydaje mi się że jeszcze normalnej nie miałam :baffled: Czekam więc dalej :sorry2:

Załączniki

• 20090311.jpg
    20090311.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 32

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry