reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Bbakania no to rozrywkowy weekandzikmiałas, ale to fajnie jak człowiek może sie zrelaksować
Mała właśnie wstała z pierwszej drzemki, zobaczymy kiedy będzie druga.. cos mi się zdaje, że na spacerze, bo u nas jednak nieśmiało słoneczko wygląda
Juz na wiosne jak zrobi sie cieplej bierzemy mała na próbę i będzie tany tany :-) a potem zakwasy przez cały tydzień oj bo te góralskie tańce daja w kość ale najpierw to muszę nowa spódnice sobie sprawic, bo w starą się nie zapnę
Mała właśnie wstała z pierwszej drzemki, zobaczymy kiedy będzie druga.. cos mi się zdaje, że na spacerze, bo u nas jednak nieśmiało słoneczko wygląda
Mata ty byś się najlepiej wyszalała na tych swoich tupańcach :-)
Juz na wiosne jak zrobi sie cieplej bierzemy mała na próbę i będzie tany tany :-) a potem zakwasy przez cały tydzień oj bo te góralskie tańce daja w kość ale najpierw to muszę nowa spódnice sobie sprawic, bo w starą się nie zapnę
dopiero będzie spała z tatusiem dziś w nocy ;-)I jak tam po dzisiejszej nocy z tatusiem? Mała lepiej spała? A Ty kochana przynajmniej coś pospałaś?
maajka
Czerwcowa mama 2008
Bbakania-no to mialas ''goscinny'' weekend:-)
Mata-oj,moze jednak Dobrusia powroci do tego ladnego spania-oby oby oby!;-)
Wszystkiego naj naj naj dla Matiego!:-)
A ja dzis jade do miasta w poszukiwaniu kutreczki wiosennej dla Mai-juz wiadzialam fajny plaszczyk,ale chce sie jeszcze rozejrzec.
No i jedziemy inauguracyjnie w chuscie;-)
Mata-oj,moze jednak Dobrusia powroci do tego ladnego spania-oby oby oby!;-)
Wszystkiego naj naj naj dla Matiego!:-)
A ja dzis jade do miasta w poszukiwaniu kutreczki wiosennej dla Mai-juz wiadzialam fajny plaszczyk,ale chce sie jeszcze rozejrzec.
No i jedziemy inauguracyjnie w chuscie;-)
Dzien Dobry
U nas nocka cudowna... oby tak już zostało.. Nadusia teraz ma pierwszą drzemkę, jak wstanie to uciekamy na spacerek - znów dzisiaj cudownie - chyba w całym kraju tak pięknie :-)az życ sie chce!!!
Ja juz konczę sprzątanie, tylko wywieszę pranko i luzik
Fabianek pojechał z m do pracy i wróca dopiero później - do później
U nas nocka cudowna... oby tak już zostało.. Nadusia teraz ma pierwszą drzemkę, jak wstanie to uciekamy na spacerek - znów dzisiaj cudownie - chyba w całym kraju tak pięknie :-)az życ sie chce!!!
Ja juz konczę sprzątanie, tylko wywieszę pranko i luzik
Fabianek pojechał z m do pracy i wróca dopiero później - do później
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Cześć Dziewczyny :-)
U nas nocka znośna dziś m wstawał do Oli Ale mała coś ostatnio się przestawiła i wstaje 6:30 Niedospana chodzę... chyba muszę się przestawić na wcześniejszy sen ;-) My dziś pędzimy na spacerek, bo pogoda cudna, choć słoneczko nieśmiało zagląda zza chmur Mała już po drugim śniadanku i zaraz myka spać ;-) A ja kawkę wreszcie wypiję
Też jestem w szoku z ceną właśnie jestem na etapie szukania aerobiku blisko domku i w tych wypasionych klubach chcą około 80zł za miesiąc, dwa razy w tygodniu. Mi najbardziej pasowałyby ćwiczonka w jakiejś szkole za rogiem(kiedyś tak chodziłam i bardzo zadowolona byłam) ale w necie nie mogę znaleźć żadnych ogłoszeń
Słonecznego dnia Kochane!
U nas nocka znośna dziś m wstawał do Oli Ale mała coś ostatnio się przestawiła i wstaje 6:30 Niedospana chodzę... chyba muszę się przestawić na wcześniejszy sen ;-) My dziś pędzimy na spacerek, bo pogoda cudna, choć słoneczko nieśmiało zagląda zza chmur Mała już po drugim śniadanku i zaraz myka spać ;-) A ja kawkę wreszcie wypiję
Mam nadzieję, że tatuś się nie rozmyśli, mała nie będzie wołać mamy i wreszcie się porządnie wyśpiszw każdym bądź razie tatuś się zaoferował, że będzie spac dzisiaj z małą, a ja mam sie położyć w drugim pokoju, oj ciekawa jestem co na to mała
Daruuunia, najlepiej zdecyduj czy kupować po kilku spacerach, jak małemu się będzie podobać, a Tobie dobrze prowadzić to zawsze jakaś kaska w kieszeni zostanieTeściowa mi ostatnio przywiozła spacerówkę od Ł kuzynki no i teraz mam dylemat czy kupowac nową... ehhh ta nawet jest w miarę ok- taka zwykła spacerówka, tylko kółka mnie drażnią bo są takie małe- podwójne i się obracaja jak chcą... dzisiaj Bart pojedzie na spacer właśnie w niej i zobaczymy jak się sprawuje na polu ;-)
Ja też się rozglądam, bo wypadałoby trochę rozruszać te moje mięśnie ;-) Niby ćwiczę w domu, ale to nie to samo co aerobik ;-)A ja od jutra na cwiczonka mykam:-) juz sie doczekac nie umiem
Z pogodą będzie dobrze, u mnie słonko jest to i u Ciebie zaraz będzieBuuuuuu a u mnie szaro-buro i chyba znów będzie padać :-(
A z tym aerobikiem to porażka była, Zajęcia raz w tygodniu przez 2 godziny lekcyjne, czyli 1,5 godziny w promocyjnej cenie 100 zł na miesiąc i za lekcje pokazową tez promocyjnie po 20 zł z kosmosu ten gostek, nie ma co oj miałam nosa, żeby nie iść
Też jestem w szoku z ceną właśnie jestem na etapie szukania aerobiku blisko domku i w tych wypasionych klubach chcą około 80zł za miesiąc, dwa razy w tygodniu. Mi najbardziej pasowałyby ćwiczonka w jakiejś szkole za rogiem(kiedyś tak chodziłam i bardzo zadowolona byłam) ale w necie nie mogę znaleźć żadnych ogłoszeń
To tak jak my :-) wczoraj wieczorem, jak usiedliśmy z mężem to zgodnie uznaliśmy że to był baaardzo udany weekend Następne też zapowiadają się podobnie, ale to my odwiedzać będziemyKurcze ale miałam zwariowany weekend. Cały czas miałam jakis gości z dziecmi. .
Słonecznego dnia Kochane!
marlena nad
:)
Witam mamusie :-)
Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka:-)
Milego dzionka:-)
Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka:-)
Milego dzionka:-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej kochane!
Witam po długiej przerwie! Mąż był w domu a do tego dzieci miały ferie więc wypoczęliśmy na maxa. Mnie osobiście przyjazd męża był bardzo potrzebny bo byłam na granicy wytrzymałości psychicznej. Były romantyczne kolacje przy świecach, masaże wypady na piwo i nadrabianie zaległych wizyt rodzinnych. Było mi to potrzebne. Przywiózł pomysł że wyjechałby na roczny kontrakt do Finlandii ale mam nadzieję że mu wybiłam skutecznie ten pomysł z głowy owszem warunki niezłe 2 miesiące i zjazd na 2 tygodnie wszystko płatne legalne, firma sama kupuje bilet...tylko ja zostanę zupełnie sama zdana tylko na siebie i dwa że boję się że na roku by się nie skończyło
Pozdrawiam wszystkie!
Witam po długiej przerwie! Mąż był w domu a do tego dzieci miały ferie więc wypoczęliśmy na maxa. Mnie osobiście przyjazd męża był bardzo potrzebny bo byłam na granicy wytrzymałości psychicznej. Były romantyczne kolacje przy świecach, masaże wypady na piwo i nadrabianie zaległych wizyt rodzinnych. Było mi to potrzebne. Przywiózł pomysł że wyjechałby na roczny kontrakt do Finlandii ale mam nadzieję że mu wybiłam skutecznie ten pomysł z głowy owszem warunki niezłe 2 miesiące i zjazd na 2 tygodnie wszystko płatne legalne, firma sama kupuje bilet...tylko ja zostanę zupełnie sama zdana tylko na siebie i dwa że boję się że na roku by się nie skończyło
Pozdrawiam wszystkie!
reklama
Podziel się: