reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata ty byś się najlepiej wyszalała na tych swoich tupańcach :-)
Daruunia najpierw wypróbuj tą spacerówke i będziesz wiedziałą czego jej brak :-)

reklama
Bbakania no to rozrywkowy weekandzikmiałas, ale to fajnie jak człowiek może sie zrelaksować :tak:

Mała właśnie wstała z pierwszej drzemki, zobaczymy kiedy będzie druga.. cos mi się zdaje, że na spacerze, bo u nas jednak nieśmiało słoneczko wygląda :tak:

Mata ty byś się najlepiej wyszalała na tych swoich tupańcach :-)

Juz na wiosne jak zrobi sie cieplej bierzemy mała na próbę i będzie tany tany :tak::-) a potem zakwasy przez cały tydzień :-D:zawstydzona/y: oj bo te góralskie tańce daja w kość :baffled: ale najpierw to muszę nowa spódnice sobie sprawic, bo w starą się nie zapnę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

I jak tam po dzisiejszej nocy z tatusiem? Mała lepiej spała? A Ty kochana przynajmniej coś pospałaś?
dopiero będzie spała z tatusiem dziś w nocy ;-)

Bbakania-no to mialas ''goscinny'' weekend:-)
Mata-oj,moze jednak Dobrusia powroci do tego ladnego spania-oby oby oby!;-)

Wszystkiego naj naj naj dla Matiego!:-)

A ja dzis jade do miasta w poszukiwaniu kutreczki wiosennej dla Mai-juz wiadzialam fajny plaszczyk,ale chce sie jeszcze rozejrzec.
No i jedziemy inauguracyjnie w chuscie;-)

Dzien Dobry
U nas nocka cudowna... oby tak już zostało.. Nadusia teraz ma pierwszą drzemkę, jak wstanie to uciekamy na spacerek - znów dzisiaj cudownie - chyba w całym kraju tak pięknie :-)az życ sie chce!!!
Ja juz konczę sprzątanie, tylko wywieszę pranko i luzik
Fabianek pojechał z m do pracy i wróca dopiero później - do później

Cześć Dziewczyny :-)

U nas nocka znośna :tak: dziś m wstawał do Oli :-D Ale mała coś ostatnio się przestawiła i wstaje 6:30 :sorry2: Niedospana chodzę... chyba muszę się przestawić na wcześniejszy sen ;-) My dziś pędzimy na spacerek, bo pogoda cudna, choć słoneczko nieśmiało zagląda zza chmur :tak: Mała już po drugim śniadanku i zaraz myka spać ;-) A ja kawkę wreszcie wypiję :-D

w każdym bądź razie tatuś się zaoferował, że będzie spac dzisiaj z małą, a ja mam sie położyć w drugim pokoju, oj ciekawa jestem co na to mała :sorry2:
Mam nadzieję, że tatuś się nie rozmyśli, mała nie będzie wołać mamy i wreszcie się porządnie wyśpisz :tak:

Teściowa mi ostatnio przywiozła spacerówkę od Ł kuzynki no i teraz mam dylemat czy kupowac nową... ehhh ta nawet jest w miarę ok- taka zwykła spacerówka, tylko kółka mnie drażnią bo są takie małe- podwójne i się obracaja jak chcą... dzisiaj Bart pojedzie na spacer właśnie w niej i zobaczymy jak się sprawuje na polu ;-)
Daruuunia, najlepiej zdecyduj czy kupować po kilku spacerach, jak małemu się będzie podobać, a Tobie dobrze prowadzić to zawsze jakaś kaska w kieszeni zostanie :tak:

A ja od jutra na cwiczonka mykam:-) juz sie doczekac nie umiem:tak:
Ja też się rozglądam, bo wypadałoby trochę rozruszać te moje mięśnie ;-) Niby ćwiczę w domu, ale to nie to samo co aerobik ;-)

Buuuuuu a u mnie szaro-buro i chyba znów będzie padać :-(
A z tym aerobikiem to porażka była, Zajęcia raz w tygodniu przez 2 godziny lekcyjne, czyli 1,5 godziny w promocyjnej cenie 100 zł na miesiąc :szok::rofl2::-D i za lekcje pokazową tez promocyjnie po 20 zł :-D z kosmosu ten gostek, nie ma co:rofl2: oj miałam nosa, żeby nie iść :sorry:
Z pogodą będzie dobrze, u mnie słonko jest to i u Ciebie zaraz będzie :-D
Też jestem w szoku z ceną :szok: właśnie jestem na etapie szukania aerobiku blisko domku i w tych wypasionych klubach chcą około 80zł za miesiąc, dwa razy w tygodniu. Mi najbardziej pasowałyby ćwiczonka w jakiejś szkole za rogiem(kiedyś tak chodziłam i bardzo zadowolona byłam) ale w necie nie mogę znaleźć żadnych ogłoszeń :sorry2:

Kurcze ale miałam zwariowany weekend. Cały czas miałam jakis gości z dziecmi. .
To tak jak my :-) wczoraj wieczorem, jak usiedliśmy z mężem to zgodnie uznaliśmy że to był baaardzo udany weekend :tak: Następne też zapowiadają się podobnie, ale to my odwiedzać będziemy :-D

Słonecznego dnia Kochane!

Hej kochane!

Witam po długiej przerwie! Mąż był w domu a do tego dzieci miały ferie więc wypoczęliśmy na maxa. Mnie osobiście przyjazd męża był bardzo potrzebny bo byłam na granicy wytrzymałości psychicznej. Były romantyczne kolacje przy świecach, masaże:-p wypady na piwo i nadrabianie zaległych wizyt rodzinnych. Było mi to potrzebne. Przywiózł pomysł że wyjechałby na roczny kontrakt do Finlandii ale mam nadzieję że mu wybiłam skutecznie ten pomysł z głowy:crazy: owszem warunki niezłe 2 miesiące i zjazd na 2 tygodnie wszystko płatne legalne, firma sama kupuje bilet...tylko ja zostanę zupełnie sama zdana tylko na siebie i dwa że boję się że na roku by się nie skończyło:no:

Pozdrawiam wszystkie!

reklama
My już po spacerku :-):-) pogoda cudowna, przez to słoneczko mam takiego powera, chyba zaraz okna umyję :-D
Bym zapomniała, dla Mateuszka WSZystkiego Najlepszego!!!
025.gif

Do góry