reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

Najlepszego dla Olgi, Wojtusia i Stasia!!!

Coś sopkoj dzisiaj na bb- weekend :-)

A ja dzisiaj wybrałam się do tego klubu fitness, a wiedziałam że Ł jedzie z Tutkiem do teściów to byłam tam 5 godzin :rofl2: co za relax:tak: a teraz Ł się kąpie, Bart właśnie usnął, ja szybko na bb i zaraz (18:00) mają przyjsc znajomi :-)

Majka bardzo fajna ta chusta:tak:
Aniknulka fajnie, że miałaś taki udany week ;-)
Joasiek widzę że i Ty spodziewasz się gosci :-)
Joanna bardzo fajnie że na basenie się podobało :blink:

No to lecę siebie ogranąc, bo wyglądam jak strach na wróble :-p

reklama
Dzień Doberek
Ale dzisiaj był piękny dzionek my od 11 na spacerku, pozniej skoczylismy na pijalni czekolady Wedel mniamm
M zabrał Nadię do swojej babci a ja z Fabiem w domciu... troszkę sobie odpocznę :-D
Wszystkiego najlepszego dlaOlgi, Wojtusia i Stasia:-):-D

Przyłączamy się do życzeń dla 8- i 9-miesięczniaków :-):-):-)

Daria, ale zaszalałaś :szok: 5 godzin :szok: Zazdroszczę!

Ja też dzisiaj wyprawiłam Jacka z Lenką do teściów - zaraz mają wrócić. Miałam kilka godzin dla siebie, ale niestety musiałam podjechać na 2h do pracy, a potem zakupy... Za to wczoraj leniliśmy się na całego; pospaliśmy do 11 :zawstydzona/y:, potem śniadanko, spacer nad morzem i prosto ze spaceru na basen (normalnie chodzimy w czwartki, ale w tym tygodniu Jacek nie mógł iść i przełożyliśmy na weekend). Wieczorkiem wpadali znajomi, więc musiałam jeszcze szybko coś podszykować do jedzenia - i znowu słodkie lenistwo :-) Szkoda, że weekendy są takie krótkie ;-)

A ja wróciłam właśnie od siostry , był spacerek nad wodą , żarcie , mała jak zwykle na spacerku wyła ale potem była grzeczna . Potrafi się nawet czasem sama zabawić z 5 minut i to jest sukces jak na nią.
Daruunia a mówiłam że sobie odbijesz :-)
Aniknulka ja się zastanawiałam nad kupnem takiego urządzenia ale stanęło na planach jak na razie .

Bry wieczór :tak:

Nio... jesteśmy po gościach ;-) Ola towarzyska i ciekawa nowego 2-letniego kolegi :tak: a kolega niezainteresowany małą ale jej zabawkami :-D Spacerek też zaliczony - wreszcie rodzinne wyjście :tak: To był bardzo udany dzień :tak: Mała już w łóżeczku, ale jeszcze nie śpi - ostro z sobą dyskutuje :-D ja zaraz myknę poćwiczyć a później pod prysznic ;-) a potem... potem poprzytulam się do m :-D
Spokojnej nocki!

Jak fajnie poczytać, o udanych weekendach rodzinnych!
Ja niestety byłam dziś sama, więc nawet obiadku nie gotowałam. Byliśmy z Wojtkiem na huśtawkach i zjeżdżalni bo słońce piękne, ale kogoś nam brakowało! Za to wczoraj całą trójką pławiliśmy się w basenie - oj lubimy to, lubimy.
:happy:

Witam się wieczorem!

Też mieliśmy udany dzień. Mały był grzeczny. Po południu wpadł do nas mój brat, chrzestny Krzysia. trochę się wyżalił, bo w przyszłym tygodniu idzie do szpitala na operację kolana. Biedaczek nieniawidzi zastrzyków, igieł itp. Zdarzało mu się zemdleć przy okazji...prawdziwy facet;-).

Aniknulko, nie martw się na zapas. O ile się orientuję, takie niteczki krwi mogą się pojawiać przy katarze infekcyjnym. Błona śluzowa noska jest przekrwiona i stąd problem:tak:. W każdym razie warto przejść się do pediatry, będziesz spokojniejsza:tak:.

Daruunia, 5 godzin w klubie...super sprawa:tak:

Joasiek, fajnie, że impreza się udała.

Spokojnego wieczoru:tak:

Witam i ja :-)

Dlugo nic nie pisałam, ale podczytywałam regularnie ;-) raz nawet naisłama posta, ale mi wcięło :wściekła/y: no juz mniejsza z tym ;-)
u nas też rodzinny weekendzik, wczoraj dwa spacerki, bo było pięknie, po południu przyjechała do nas siostra męża i siedziała do późna, dzisaj tradycyjnie odwiedziny u teściów i w końcu w domku :-)
mała mi się na dobre na 2 drzemki przestawiła (po 40-60 min.) i ciągle próbujemy się wstrzelić w nowy plan dnia;-) nocki sa lepsze niż ostatnio i jestem w miarę wyspana :tak: to chyba będę brała sie za pracę, póki kolejne zębiska nie wyłażą :tak:

Stasiu, Wojtusiu, Olgo wszytkiego naj, buziaki nasze kolejne mięsięczniaki ;-):-)

przepraszam, że nie odpisuję, bo przez te kilka dni sporo przybyło postów i już nie pamiętam komu co :zawstydzona/y:

Dziewczyny gartuluję udanych spotkan/wizyt/imprez * (niepotrzebne skreślić):-D

Majka fajna chusta :tak:
Darunia 5 godzin w klubie fitness to dla Ciebie relax :szok: jak dla mnie to tortury :rofl2: no ale ze mnie to wyjątkowy leń kanapowy :zawstydzona/y:

Lilianko pijalnia czekolady, mniammmmmmmmmmmm:-D

Kasiu może Olcia da się w końcu przekonać do bryki ;-) a nie tylko rączki i rączki :tak:

Joan-na, Aniknulka ja tez czasem małą odkładam do łóżeczka, szczególnie jak odstawia mi cyrki przy usypianiu, do tego wkładam zatyczki do uszu, bo Dobrusia ma niezły głosik :rofl2: no i czekam aż trochę wypłacze się (no w końcu krzywda się nie dzieje) czasem to jedyne rozwiązanie :zawstydzona/y: no i też nie ustępuje na każdy płacz małej, bo juz zauważyłam, że rośnie mi terrorystka :baffled:

zmykam, miłego wieczorku, bo znając Was dopiero się po weekendzie rozkręcacie na bb :-D

Witajcie Babeczki;-):-) Wczoraj wieczorem napisałam posta i coś wcisnęlam nie pierwszy raz zresztę i mi go wcięło podobnie jak u Martuchy. A że jakieś choróbsko mnie dopadać zaczęło nie miałąm siły już pisać. Z nosa mi leci jak z kranu i mam totalnego lenia. Ale do wtorku musze się wykurować bo mam aerobik. Kubalo chyba dawał mi popalić przez zębolka bo wczoraj w nocy obudził się już tylko raz. Ufff mam nadzieję że kolejne ząbki już łatwiej pójdą.
A i oczywiście Kubalo dziękuje za wszystkie gratulki:-):-):-):tak::tak::tak:

Marta oj, żeby Dobrusia już się normowała powoli. Ważne, że male zmiany już zaszły. Kubalo już dłuższy czas leci na 2 drzemkach i spi mniej więcej o jednej porze, ale na początku nie moglam się przestawić że ma jedno spanie mniej

Joasiek cieszę się że dzionek miałaś udany. :-):-)

Najlepsze życzonka dla 8 i 9 miesięczniaków

Daruunia lae fajnie miałaś. Tyle czasu dla siebie w fitness klubie. Mhhhm zazdroszczę. Miłego wieczoru:tak::tak:

Aniknulka super, że wypad do kina udany. Musisz chyba częsciej wyskakiwać z domku

ach już zapomniałam co mialam napisać wkurzyłam się wlaśnie na M:angry::angry::angry::angry:

reklama
Witam ponownie!
Ja już po kąpieli i czekam na "Kości" potem do łóżeczka bo jutro pobudka po 5 a o 6 już ruszam do stolicy.
Mata cieszę się, że Dobrusia dała odpocząć i mam nadzieję, że jej to zostanie :tak:
Mejdia dobrze, że chociaż jeden dzień weekendu spędziliście w e trójkę i to jak :-D basen cudowna sprawa :tak:
Agusia cieszę się, że odpoczęłaś ;-)
Joasiek spacerek :-) fajnie :tak: my musieliśmy zrezygnować bo mały ma mega katar a poza tym marudny :wściekła/y:
Agacinka spacerek nad morzem :-D pozazdrościć :-) wpadaj częściej kochana :tak:
Kasiau urządzenie rzeczywiście fajne i zdrowo gotować na parze :tak: ja na razie wstrzymam się z zakupem bo nie mam kaski a mamy teraz co spłacać :sorry2:

spokojnej nocy kochane :-)

Do góry