joan-na
Fanka BB :)
Witam wieczorem!
Niezłą miałaś przygodę. Nas kiedyś ewakuowali z liceum z powodu alarmu bombowego...akurat mieliśmy mieć sprawdzian z biologii. Oczywiście potem się okazało, że dzwonił jakiś uczeń...szybko go namierzyli
Kubusiu, gratulujemy ząbeczka!!!
Mały śpi a ja siedzę sama. M pojechał do Makro po zapas pieluch, chusteczek itp. Wychodzi sporo taniej, nawet opłaca się jechać tylko po takie zakupy.
Spacer zaliczony, dziś u nas była śliczna pogoda, słońce, 5 stopni...poczułam wiosnę
Miłego wieczoru
dziewczyno, ale masz zapał. PodziwiamJa dzis znowu od 7.00 rano na nogach,choc Maja jeszcze spala-ale byly cwiczonka:-)
No zdarzy mi się raz na 2-3 miesiace. Ostatnio taki luksus miałam w święta. M niby się deklaruje, że będzie się w weekendy rano zajmował małym, żebym chociaż wtedy mogła odespać nocne karmienia...ale różnie to wychodzi.Joanna ale Ci dobrze- pospac do 10-tej bezcenne ;-)
Niezłą miałaś przygodę. Nas kiedyś ewakuowali z liceum z powodu alarmu bombowego...akurat mieliśmy mieć sprawdzian z biologii. Oczywiście potem się okazało, że dzwonił jakiś uczeń...szybko go namierzyli
Kubusiu, gratulujemy ząbeczka!!!
Mały śpi a ja siedzę sama. M pojechał do Makro po zapas pieluch, chusteczek itp. Wychodzi sporo taniej, nawet opłaca się jechać tylko po takie zakupy.
Spacer zaliczony, dziś u nas była śliczna pogoda, słońce, 5 stopni...poczułam wiosnę
Miłego wieczoru