reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
U mnie noc w porządku jak zwykle 5 pobudek ale najgorsze jest drapanie w gardle nie chcę kasłać bo budzę małego do tego doszedł katar :wściekła/y: najchętniej ciągle bym spała
5.gif

Pogoda za oknem butelkowa
5.gif
więc nici ze spaceru :-( cóż chyba na zdrowie mi wyjdzie. Zrobię sobie herbatkę rozgrzewającą
rzeczy57.gif
i może dojdę do siebie.

Bbakania śliczny avatarek ;-)

Miłego dnia dziewczyny :-D

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi z okazji 9mcy:-)
Wszystkiego najlepszego dla Michalka z okazji 8mcy:-)

Nocka fatalna kilka razy sie wybudzalam i Marysia tez ja mialam koszmary,a ona byla glodna i herbatke tez pila:tak:lecimy z kolezanka dzisiaj do centrum popatrzec co tam nowego w ciuchach;-)

Milego dnia kobietki:-)

Witam Was i ja ;-)

U nas kolejna fajna nocka, mała wstała o 7.40 :szok: normalnie w szoku poważnym byłam, bo ostatnio wstawała juz koło 5 :baffled: teraz sie martwię jak będzie z drzemkami w dzień...
a ja tak wyspana jestem, że mnie aż głowa boli :rofl2:
Oby małej tak zostało to mama będzie wyspana i szczęśliwa :tak:

nadupcony jak szpak!!!!!!!!
no podupcony!!!
Daria :-D :-D :-D te teksty bardzo przypominają mi moją przyjaciółkę która mieszkała w Krakowie a teraz siedzi w Anglii :-D jak Cię czytam to od razu o niej myślę :tak:

Kolejna kiepska nocka, ech nawet nie będę pisała bo podobna do wczorajszej. a i jeszcze jakiś katar się przypałętał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aęusia, mam nadzieję że kolejna już będzie znośna... tego życzę :tak::tak:

najgorsze jest drapanie w gardle nie chcę kasłać bo budzę małego do tego doszedł katar :wściekła/y: najchętniej ciągle bym spała
5.gif

Pogoda za oknem butelkowa
5.gif
więc nici ze spaceru :-( cóż chyba na zdrowie mi wyjdzie.
Zdrówka życzę :tak: u nas ze spaceru też nici :-( a miałam już dziś wyjść, bo doszłam do siebie, ale pogoda jak piszesz - butelkowa :-( Wygrzewaj się :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi z okazji 9mcy:-)
Wszystkiego najlepszego dla Michalka z okazji 8mcy:-)
Dołączamy się do życzonek :tak:

Bbakania - piękny avatarek :tak:

U nas nocka cała przespana, tylko Ola obudziła się przed 24 żeby trochę się do rodziców pouśmiechać ;-) W ogóle jest taka radosna :-) :-) :-) ciekawe po kim :-p Ja dziś w planach miałam spacer ale już ten plan zweryfikowałam, to przynajmniej coś w kuchni pokombinuję ;-) ostatnio mam ochotę ciągle robić coś nowego ( i nadal czekam na jakieś fajne przepisy obiadowe na odpowiednim wątku :-p) Pomyję podłogi i w łazience pobuszuję :-D jak mi Ola da, bo ostatnio zazdrosna o cokolwiek co robię, a nie jest z nią związane :-D
Miłego dnia babeczki :tak:

Witam babeczki

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi z okazji 9m-cy
Wszystkiego najlepszego dla Michalka z okazji 8m-cy

Basiu masz śliczny nowy avatarek

Marta super, że w końcu się wyspałaś. Życzę oby Dobrusi już tak zostało.
DOBRUSIU CIOCIA Z BB PROSI ABYŚ DAŁA MAMUSI TROCHĘ ODPOCZĄĆ I W DZIEŃ

GRATULUJEMY KOLEJNYCH ZĄBKÓW !!!

Aniu zdróweczka!!! Odpocznij sobie kochana.

Dziewczyny gratuluję zapału do ćwiczeń Ja to jestem za leniwa.

Arturek grzeczny. Razem dziś spaliśmy całą noc. Znowu często budzi się na cyca. Rano jak wstał, to miał cały bok osikany i nogę. Nie wiem jak on to zrobił, mały wiercipięta. Domaga się mój kluseczek uwagi już

Miłego dnia

Monik pisz śmiało :tak: my nie gryziemy ;-) i z chęcią poznamy Ciebie i Twojego synka :-) a jak chcesz nas poznać, to wystarczy przejrzeć nasze posty :-p;-)

Próbuję przejrzec,ale przy moim zazdrośniku komputerowym jest ciężko!!Tylko usiądę to stoi przy mnie i robi brrrrrrrrri mnie klepie:-D

U nas nocka ciężka, ale mam nadzieję że lada dzień piękny ząbalek to wynagrodzi!!

Tak w ogóle to coś ze mną nie tak nie potrafię wstawic suwaczka, buźki bezzębnej a do tego jeszcze cytowac!!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia!!!:-)

Ostatnia edycja:
Magdziarko-oby ten pieprzyk okazal sie niegrozny!

Wszystkiego naj naj dla Zuzy i Michalka!!!:-):-)

Ja juz po cwiczonkach i sniadanku.:-)Zakwasy mam na brzuchu-ale przynajmniej wiem,ze cwiczenia cos tam daja.....
Wczoraj kupilam wage elektroniczna i sie wkurzylam,bo za kazdym razem pokazuje inna wage!Z roznica nawet 6kg!I juz nie wiem w koncu ile waze.....

A ja wróciłam od p. doktor no i nie wycięła mi pieprzyka bo są zmiany atypowe i mam skierowanie do onkologa. Muszę się zarejestrować i się zobaczy.

Magdziarko ma nadzieję, że wszytsko będzie ok :tak:

ja aż sie boje mojej hodowli pieprzków ruszać:-( no i u dermatologa spędziłabym z pół dnia, żeby mi wszystkie obejrzał... ale trzeba by było sie wybrać przed latem :dry:

Bbakani mi tez siepodoba Twój avatarek :tak:

Monik, żeby cytować to na dole każdecgo postu są ikonki "cyt" "+" i "odp." jak chcesz zacytować tylko jeden post, to kliknij "cyt" wtedy bedziesz miała jeden cytat, a jak chcesz więcej cytować, to klikaj "+" w postach, które chcesz cytować i już ;-)

Próbuję przejrzec,ale przy moim zazdrośniku komputerowym jest ciężko!!Tylko usiądę to stoi przy mnie i robi brrrrrrrrri mnie klepie:-D

Tak w ogóle to coś ze mną nie tak nie potrafię wstawic suwaczka, buźki bezzębnej a do tego jeszcze cytowac!!!!!!!!!!!!!!!!
Monik :-) Ty jesteś z wrocka?? Ja też :-D

Co do suwaczków i buźki wstawiasz je w ustawieniach - sygnatury, musisz tylko skopiować adres suwaczka który zrobiłaś do sygnatury :tak:
A cytujesz jak jesteś zalogowana, naciskając "cytat" lub jak chcesz odpowiedzieć kilku osobom "+" przy każdej a potem "odpowiedz". Oczywiście nie musisz cytować całej wypowiedzi tylko zostawić część na którą chcesz odpowiedzieć, resztę wykasować :tak:
Powodzenia!!!

reklama
Tak jestem z Wrocka!!!Mieszkam koło rynku!!!
Próbuję robic tak jak napisałaś, ale nie bardzo mi to wychodzi:wściekła/y::zawstydzona/y:!!!Kiedyś się nauczę!!Może....;-)

Do góry