reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
melduje się i ja:blink:

Mam dzisiaj od rana nerwa:crazy: dzwonie do przychodni pkt 8.00 i co słyszę że nie dostanę się na dzisiaj do mojej lekarki z dziećmi i ewentualnie może przyjąć mnie inny lekarz:crazy: zaczynam mieć tego wszystkiego dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: za co ja płacę te cholerne składki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co teraz mam znów myśleć o kolejnej przychodni :sorry2: a ta lekarka jest taka dobra eh.......
poza tym nocka może i ok ale od 3.00 nie chciało mi się spać:sorry2: więc M był biedny:-D a później Mikoś wstał o 6.00 i dopiero co poszedł spać więc troszku że tak powiem jestem nie wyspana na własne życzenie:-D
teraz bb i kawka a później powoli zaczynam się szykować na jutrzejszy wyjazd do dziadków:tak:

reklama
Hej Kobitki:-) U mnie nocka cała przespana. Ja wczoraj byłam na aerobiku. Juuupi. Myslałam, że rao nie zwlokę się z łóżka bo dostałyśmy w kość, ale nie jest tak źle. M wczoraj mógł się wykazać bo musiał położyć dzieci:-p. Chyba pierwszy raz sie zdarzyło, że nie było mnie w porze kładzenia dzieci. Kubę położył o 18,20:szok: i spał Kuba do 6,45. Pewnie teraz cały plan dnia da w łeb bo będzie spał o innych godzinach ale trudno jakoś sobie damy radę. Najważniejsze, że jestem wyspana.

Witajcie mamusie!
My mieliśmy dziś bardzo udany dzień. Mały grzeczniejszy. Nie wrócił jeszcze do normy, ale jest już znośnie. Nawet trochę sam się bawił. Nadal ma problemy z zaśnięciem, ale już tak się nie broni. Zjadł nawet 50 ml zupki:tak::-).
Super, że mały się normuje. Teraz będzie już tylko lepiej taką mam nadzieję:-):-)

Maja dzisiajcos bardzo aktywna.Jak juz opanowala raczkowanie,to wszedzie jej pelno-na szczescie nie pedzi jeszcze zbyt szybko;-)
dzisiaj caly dzien pluje i pruka;-)
Majeczko gratulki. Teraz to mamusia będzie miała urwanie głowy:-D:-D:-D

Dzień Dobry
Niebawem jedziemy do Łodzi kupić peruke dla mnie - w sobotę Mega Ball ;)
Lilianko czekam na info za co w końcu się przebierzesz:tak::tak::tak: Uchyl rąbka tajemnicy;-) I oczywiście zdróweczka dla Nadinki dziewczynki

Wystukałam ząbka!!!! w końcu:-D

Paulinka gratuluję zębolka:tak::-):-)

spalysmy dzisiaj do 8.10 pierwszy raz tak dlugo chyba,jestem nie przyzwyczajona
Marlenko no to pospałyście sobie. Suuper.

Aniknulka ja dołączam do Ciebie z @:-(A co to się stało z nadgarstkiem??? Chyba coś przegapiłam:zawstydzona/y:. I szybkiej poprawy humorku życzę

Witam z rana:-)

Wczoraj ladnie pospalysmy,a dzisiaj znow od 6 na nogach no nic taki urok mojej ksiezniczki:-D

Gratulacje dla Paulinki
Aniknulko zycze poprawy humoru
Agusia o jak super,ze wybralas sie na aerobic (ja tez musze;-))
Lilianko ciekawa jestem Twojej kreacji:tak:;-)
Magdziako czy to znaczy,ze bedziesz miala wiecej czasu dla Nas:-D:-D:-D
(malz w Paryzu,Olek w szkole):-D:-D

Milego dnia kochane:-)

Witajcie!

Marlena 6 rano to chyba i tak dobrze, Marysia chyba nawet potrafiła o 4 byc na "nogach" ;-)
Aniknulka tulaski :-)
Agusia super że byłaś na arobiku :tak:
Lilianko pamiętaj o zdjęciach ;-) jestem też bardzo ciekawa za co się przebierasz!
Magdziarko odsapniesz sobie ;-)
Paulinaka gratulacje!:tak:
Majeczko gratulacje!!!
Loracia współczuje... z tymi przychodniami to jest w tej Polsce przerąbane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas nocka ok, Bart obudził się o 6:30 :dry: Ł był po raz trzeci dzisiaj na pobraniu krwi, bo za przeproszeniem głupia laborantka nie dała sobie wytłumaczyc o jakie badania chodzi i bidak musiał isc już 3 raz bo znów te głupie babsko zrobiło nie te badania :dry: :wściekła/y:
Moja siostra właśnie jedzie z Poznania, będzie po 15-steej ;-)
Bart ucina sobie drzemkę-pierwszą.
A ja muszę się pochwalic że kończę jutro już tą aerobiczną 6 weidera!!! Ale się cieszę!!! :tak:

No nic lecę na inne wątki! ;-):-)

witajcie

Paulinka dziekuje za gratulacje:tak:
Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze w końcu cos zastukało;-)

U nas nocka tez niezła... mała zasneła po 19, ale mało zjadła, bo juz była tak padnieta i obudziła sie przed północa, wypiła mleczko i spała do 7 jak zawsze:tak:o 5 cos marudziła, ale sama sie uspokoiła:tak:

U nas zas sniegiem sypie...:-( wczoraj udało nam sie na chwilke wyskoczyc na spacer, ale po 30 minutach nas zasypywało wiec wróciłysmy...:zawstydzona/y: jak ja już mam dość tej zimy:wściekła/y:

Witam się i ja po bardzo długiej przerwie!!!

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu dla Darii (mocno spóźnione, ale szczere życzonka)
84.gif

Wszystkiego najlepszego dla bobasków z okazji kolejnych mięsięcy!!!
92.gif

Wszystkiego najlepszego dla Olka Madziowego z okazji urodzin!!!
92.gif

Gratulacje nowych zębolków!!!
19.gif

Ale się tu działo, miałam dużo do poczytania.

Mój Arturo maruda, dziś nie spał już od 4.
54.gif
Teraz ma drzemkę, ale pewnie niedługo się obudzi. Dziś pójdziemy na kontrole do lekarza.
72.gif
Zobaczymy jak te moje chucherko na wadze przybiera.

Przepraszam jeżeli kogoś pominęłam

Buziole
89.gif

Hej,dziewczyny:-)
Ale tu pustki....
Majusia mi marudzi w lozeczku-powinna juz zasnac,bo oczka jej leca-ale troche sie buntuje.
Za to w nocy spala prawie 12 godzin-tylko,ze z 2 pobudkami-musialam wstaw i odnalezc smoka,ktory jej sie zawieruszyl wlozeczku-i spala dalej:-)
Za to ja polozylam sie dopiero ok.1.30...Musze to zmienic-zaczac wczesnie wstawac,to wczesniej bede tez chodzic spac.

Buzialki dla wszystkich i milego dnia!:-)

Dzien Dobry

Moja Nadusia wczoraj mnie zaskoczyla z spaniem, pierwszą drzemkę zrobiła sobie o 11 do 14 a pozniej drugą od 18 do 21 :-D i poszła spac po 22 po jedzonku i myciu i spała do 7:15 :szok:

Jeśli chodzi o przebranie :-) to nic nie kupiłam ale do soboty mam czas i bede kombinowała hahaha - fotki będą na 100%

Miłego dzionka

reklama
Do góry