reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień Dobry
U nas dzisiaj pobudka była przed 7. Nadia już normalnie przesypia całe nocki. Wczoraj wieczorkiem znów dostała katarek - wydaje mi sie, że jest to na tle alergicznym...
W niedzielę bylismy całą czwórką w Grocie Solnej - było super fajnie, Fabian bawił się jak w piaskownicy siedząc na karmimacie a Nadia po 30 mintach zasnęła i spała1,5 h hehe.
Ja czuje sie lepiej, leki pomogły...
Niebawem jedziemy do Łodzi kupić peruke dla mnie - w sobotę Mega Ball ;)

Zyczę zdrówka chorującym!!!
Gratuluję kolejnych ząbków i przespanych nocek!!!

reklama
Asiowo-gratuluje pierwszego zabka u Paulinki!!!!!:-):-):-)
Daruunia-wooow,osmy zabek-gratulki:-)

Maja dzisiajcos bardzo aktywna.Jak juz opanowala raczkowanie,to wszedzie jej pelno-na szczescie nie pedzi jeszcze zbyt szybko;-)
dzisiaj caly dzien pluje i pruka;-)
Zdrowka dla Wojciaszka i Nadinki:-)

Akurat prasować nie trzeba bo wyprasowana tetra jest mniej chłonna:-)

Tak, ale wiele osób uważa, że trzeba. Ja Wojciaszka przez jakiś czas trzymałam w tetrze i nie prasowałam pieluch.

A wracając do pieluch to nie sądzę, żeby były dioksyny, bo po pierwsze są lotne, po drugie są od dawna wycofane. A poza tym głównymi emitorami dioksyn są pożary lasów tropikalnych i wybuchy wulkanów. Tak więc trudno pod tym względem mówić o szkodzeniu środowisku. Ale to tylko o dioksynach, bo zasadniczo jednorazówki są fuj!

dioksyny sa lotne, więc na pewno dziecku nie zaszkodzą

Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj jestem w domu!
Nie mam nic do załatwienia. Ale fajnie. Najmłodsze w rodzinie już śpi , ten większy zmył mi naczynia - mój pomocnik. Mąż pakuje się, bo jutro leci służbowo do Paryża. A ja też jestem już na piżamie. czekam na zapiekaneczki z piekarnika. Zjem a potem pomyślę , co dalej. W zasadzie nie mam żadnej większej domowej roboty, więc oddam się jakimś wyższym celom...hiii

I ja Was witam!
Byliśmy popołudniu na spacerku wyszło nawet słoneczko potem odwiedził mnie brat cioteczny zrobiłam tartę z mięskiem mielonym i warzywami, pozmywałam, wykąpałam Jasia, potem siebie, uśpiłam małego i czekałam na m wrócił 30 min temu ale skończył ukłądać te płytki.
Asiowo gratuluję kolejnego ząbka :tak:
Magdziarko mmmmmmmmmmmmm zapiekaneczki powiadasz :-p życzę smacznego :-)
Lilianko ciekawa jestem tej peruki :laugh2:
bbakania cieszę się, że spacerek udany ;-)
Joasiek wypoczywaj korzystaj z ciszy :-)
Mamoot współczuję :tak: mam nadzieję, że dziś będzie lepiej :tak:

zmykam spokojnej nocy :)

Ostatnia edycja:
Witajcie mamusie!
My mieliśmy dziś bardzo udany dzień. Mały grzeczniejszy. Nie wrócił jeszcze do normy, ale jest już znośnie. Nawet trochę sam się bawił. Nadal ma problemy z zaśnięciem, ale już tak się nie broni. Zjadł nawet 50 ml zupki:tak::-).
Tak jak pisała Bbakania, u nas dziś pogoda była super. Mnóstwo śniegu, piękne słońce, lekki mróz. Zrobilśmy sobie spacer aż na Starówkę, mały spał w wózku 1,5 godziny:szok:. Trochę mi ulżyło:happy:.

Agusia, Mamoot, Lorcia, mam nadzieję, że Wasze problemy ze starszymi pociechami szybko się skończą. Póki co życzę Wam dużo cierpliwości.

Asiowo, gratulujemy ząbka:tak:. Życzę, żeby Paulinka już zawsze dawała Ci się tak wyspać:tak:

Joasiek, odpoczywaj, relaksuj się, ładuj akumulatory. Tak sobie pomyślałam, że ja też dawno nie byłam u moich rodziców. Tam też cisza i spokój. Pojechałabym do nich na jakiś czas, ale M nie ma urlopu a jakoś nie chcę zostawiać go tu samego. Jeszcze pomyslę:tak:

Magdziara, gratuluję takiego pomocnika:tak:. Bardzo bym chciała tak wychować mojego małego, żeby też chętnie pomagał mi i innym. Mam nadzieję, że się uda.

Spokojnej nocki!

Witajcie kochane!
U nas noc koszmarna chodzę jak zombi
4.gif
, poza tym @
35.gif
wkurza mnie już to wszystko, dom znów brudny, tony prasowania , poza tym pogoda beznadziejna ach............. szkoda gadać

jeszcze dziś jedziemy do Wwy na kontrolę i ja do chirurga z tym nadgarstkiem :zawstydzona/y: może później humor mi się poprawi bo na razie to nic na to nie wskazuje :no:

miłego dnia dziewczyny
30.gif

reklama
Halo jest tu kto?
Witam z rana bardzo wyspana. Antoś kimał do 7:30 Olek też. Jestem od dzisiaj sama bo m poleciał do Paryża. Na szczęście mój tata przyjechał z Niemiec i dzisiaj przyjedzie do mnie. Bardzo się cieszę bo tata robi najlepsze kopytka na świecie.
Miłego dnia idę sniadaniować i Olka do szkoły wyprawiać

Do góry