reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asia i Lorcia dziękuje:-) ale z tym ułożeniem na początku było ciężko najpierw zwinął się w kłębek więc myślałam,że nic nie zobacze ale po paru minutkach się obudził i zmienił pozycje..To właśnie jest to zdjęcie jak określił gin. pozycja myśląca:-D

Załączniki

• Obraz 008.jpg
    Obraz 008.jpg
    2,6 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Joaś jaka Ty zgrabniutka:tak:
Głuszku bardzo mi się podoba twój brzucholek jak piłeczka i wcale nie utyłaś:-)
Milka ale pokażny miałaś ten brzuszek i jak ładnie i zgrabnie wyszłaś na tym ostatnim:tak:
Iwosz zgrabniutki ten Twój brzusio:-)
Kasiu już masz co pokazać,jak ja;-)

Niektórzy faceci to marudy,mój jak jest chory to zachowuje się jak dzieciak. Ciekawe czy dałby rade chociaż jeden dzień być w ciąży i to najlepiej w ciągu tych pierwszych czterech miesięcy kiedy się wymiotyje i ma się chwiejne nastroje,tylko,że oni tego nie rozumieją-nigdy w życiu!

moje Maleństwo to szaleje przeważnie wieczorem i rano po posiłku...czytałam jednak, że w ciągu dnia, pewnie też, a my jesteśmy zbyt zajęte i tego nie czujemy za bardzo w środku dnia.

Aaa no i brzuch mi rośnie, za niedługo w końcu będę mogła wkleić fotkę i się pochwalić :)

Mój szkrabek dzisiaj to przechodzi samego siebie ;-) kopie mnie seriami prawie przez cały dzień :-D czuję to coraz mocniej więc są duże sznse, że w końcu poczuję na brzuszku pod ręką :tak:

A u mnie jak u Magdziary, tez juz 22 tydzień i też od jakiś dwóch tygodni czuje prawdziwe ruchy i tez najbardziej wieczorami a w dzien tak troszke czasem sie porusza, ale z każdym dniem coraz bardziej i silniej. To cudowne :tak:

reklama
Joasiu; ,,anginka'' pachnie jak cytryna - w ogóle może to niezbyt ozdobny kwiat ale warto go mieć w otoczeniu ponieważ zabija bakterie

Do góry