reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też właśnie wylazłam z kuchni. Zwariowałam do reszty bo zrobiłam faworki z podwójnej porcji 1 kg mąki i 15 jaj!! Szaleństo. Niech no tylko się sępy zejdą i zapomni się, że w ogóle były. Ale same wiecie, że " samemu sobie zrobionemu" (tak mówi mój synek - są lepsze od kupnych , no i jaką mają wartość

reklama
Dzięki , dawno nie byłam na tym wątku. :-):-):-)
Z tego co widzę to z tymi dziewczynami nie jest aż tak źle. Ja może będę wiedziała 6 lutego jak dzidzi pokaże co tam ma ale coś mi się wydaje że jednak dziewczyka.
Jak tylko dostanę fotki to od razu wkleję.

U mnie prawdopodobnie dziewczynka:-)
Jutro mam wizyte u ginki,usg genetyczne,wiec powinnam wiedziec juz przynajmniej na 99% :-)

A ja nie mam ani jednego paczka,bo zapomnialam o tlustym czwartku:-(
Moglabym jechac do polskiego sklepu,ale juz mi sie niestety nie chce-poza tym pewnie tam juz dawno wszystkie wykupione.A w belgijskich sklepach mozna jedynie czasem kupic amerykanskie donaty-podobne,ale to nie to samo:-(

Joaś;
na ból ucha - do uszka trzeba włożyć kwiatka (listki) ,,anginkę'' najpierw ją wymemłać. Oczywiście na taki mały ból ucha...
pisałam o tym, że cierpnie mi noga - ginek powiedział abym brała asmag forte 3Xdziennie - pomogło

Juleczka;
gratuliję pięknego pulchnego Synusia :-) ni i potwoerdzam, że pięknie się ułożył :-) mój ostatnio nie był aż taki łaskawy :-)

Kasiau wszystko jasne. Tak rzeczywiście robiłam takie usg 3d dośc wcześnie w 16 tygodniu. I mam też film z tamtej wizyty. Ale dzidzia ciągle zasłaniała twarz rączkami..ale zawsze coś. Te dziewczyny, które teraz się wybierają będą miały frajdę bo dzidziuś jest już duzy i ładnie widać:)

reklama
a moja Dzidzia to ogromny śpioch i prawie cały czas śpi:-) czasami się nawet zaczynam martwić...
Myślę jednak, że pewnie rusza się kiedy ja śpię

Do góry