reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
usg 3d to obrazy z "głębią " -obrazy statyczne ( sorki, zapomniałam że już w tym temacie jesteś pierwsza ) tyle się tu dzieje !!!
USG 4D to obraz trójwymiarowy - film

reklama
Już wiem dlaczego nie pamiętam Rozwaliłas mnie tym wcześniejszym siusiaczkiem . Po prostu cudo i raczej tamto zdjęcie mam w pamięci

mój M to chodząca maruda wiec pobija mnie w tej ciąży w swej marudowatości:tak:
dla mnie najgorszy moment to gdy facet jest chory:szok: ło matko co ja sie nasłucham:-D

10- te dziecko boze ja sie boje porodu drugiego:-)

A ja dalej schize mam okropna aplikuje sobie Dalacin w kremie i wciaz mi sie wydaje ze za duza to dawka. Niby daje caly aplikataor ale zeby to starczylo na 7 dni no mam wielkie obawy:wściekła/y:

ja odnoszę takie wrażenie ze to moj M jest w ciąży a nie ja zachowuje sie okropnie jak tylko o coś go poprosze to robi mi wielką łaskę jak tak samo ma wyglądać druga ciąża to ja dziękuje wysiadam nie wytrzymam tego :wściekła/y:

reklama
Ja to mam chyba w domu skarb.:tak: Trochę marudzi, ale nie bardziej niz przed ciążą. Ale za to chce mnie we wszystkim wyręczać. Prasuje sobie koszule, robi zakupy, zmywa naczynia, sprząta. Jak wraca z pracy, to mi już ciężko zrobić samej cokolwiek. Czasami mam tego już dosyć:-D Jak dziecko się urodzi też będzie dla mnie wielką pomocą. Cieszę się bardzo, że mam takiego męża i Wam wszystkim też takiego ;-)

Do góry