reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
I ja witam wieczorkiem :-)

widzę, że spacerki udane ;-) a my dzisiaj znów zaliczylismy dwa spacerki :tak: zrobiłam z 10 km, połowę z tego brnąc w błocie :szok: już czuję zakwasy, a co będzie jutro :baffled: no i chyba z nadmiaru tlenu głowa mnie rozbolała... mąż na zakupach, siedze sama z małą... niby śpi, ale juz zaczyna sie wiercić... co chwilę trzeba do niej chodzić i poprawiać...

miłęgo wieczorku :-)

reklama
Daruuunia szkoda,ze nie pojdziecie na basen aha i wogole jak czesto chodzicie?bardzo mnie to interesuje poniewaz R dostal wejsciowki i w niedziele tez plywamy z Marysia poraz pierwszy jestem bardzo ciekawa jak zareaguje:-)mam nadzieje,ze juz lepiej sie czujesz:tak:

Na basen chodzimy co tydzień- w sobote na 12-stą, zajęcia trwają 45 minut ;-)
Ja już lepeij się czuje, nawet pocwiczyłam, wzięłam prysznic i jest ok, tylko, żeby za pięknie nie było, to gardło mnie boli :dry:
Ok dziewuchy ja zmykam bo Bart spi w tym pokoju i nie chce mu przeszkadac w spaniu ;-):tak:

Spokojnej nocki i do jutra!:-)

Ale jestem mądra - usunęłam Olę z zębów brak ale już do jedynek nie dodałam.
Kurczę po południu nie było u mnie neta
a teraz już jest jak pora do wyrka :-D
Muszę tu zrobic małą poprawkę odnośnie Nadusi
Ząbków brak:

Ząbków brak:

Paulinka
Ola
Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia
Arturek
Oleńka

2 ząbki:
Lenka
Brunko
Dominik
Mikołaj Joli
Natalka
Staś
Krzyś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy

4 ząbki:
Nadinka
Filipek

6 ząbków:
Maciuś
Bartuś

8 ząbków:
Dobrusia

Hmmm Dobrusia Kochanie - Prowadzisz !!!:-D:-)

Witam kochane!
My mieliśmy super dzionek. Siostra m zajęła się JAsiem a ja zrobiłam obiadek (kurczaka soczystego Winiary i pieczone ziemniaki - pychaaaaaaaa), upiekłam chlebek wieloziarnisty, potem byliśmy na spacerku 1,5 godz, a jak wróciliśmy zrobiłam blok i rogaliki ;-) i robi już kupkę na nocniczek :-)
Muszę się pochwalić, że pilnuję Jasia
Aniknulka napewno niedługo wybierzecie się znów na łyżwy! ;-)

A ja się wywlokłam z łóżka, pościeliłam je, nastawiłam pranie, drugie już zebrałam, powykładałam naczynia ze zmywarki, pozamiatałam podłogi i odrazu lepiej- wzięłam tabletki i już w miarę funkcjonuję ;-)

Szalejesz kochana :rofl2: a na łyżwy jedziemy w niedzielę :-D w końcu się nauczę (mam cichą nadzieję).
Jutro wybieram się do kina na Ślubne wojny (komedia lekka i przyjemna).

Asiowo gratuluję dodatkowej pracy m i cieszę się, że wszystko zaczyna się układać :tak:

życzę spokojnej nocy :-D

Witam o poranku!

U nas nocka ok, tylko najgorsze jest to że mnie cos bierze, nos zawalony, gardło boli... ojjjj mam tylko nadzieje że mnie nie rozłoży... pije właśnie febrisan, ssałam już tabletkę na gardło, rutinoscorbin wzięłam no i zobaczymy, Ł zaraz do pracy wychodzi... dobrze, że na ten basen dzisiaj nie idziemy bo już bym całkiem się załatwiła :baffled:

Bart teraz szaleje w łóżeczku (pobudka 7:00), ja już po śniadaniu, pogoda u nas piękna się zapowiado oby tak zostało- świeci słoneczko huuuraaaa!!!!

Aniknulka słyszałam o tym filmie, więc czekam na ocenę ;-) bawcie się dobrze :-)
Kasiau mam nadzieje że dzisiaj net od rana już bedzie

Miłego dnia dziewuszki!:-)

Dzien dobry:-)

Ja dzisiaj jakas niewyspana jestem,wczoraj dosc pozno sie polozylam do tego niemam mleka do kawy no coz musze taka wypic:tak:
Zycze milego dnia wszystkim mamusiom:tak::-)

Daruuunia zdrowka zycze

Ja też witam - net jest , mała budziła sie milion razy w nocy ale spała do 7.15 . Wybieramy się rano na zakupki i już jestem wymalowana i po śniadanku - tylko się ubrać i poczekać aż się m wyszykuje i w drogę. Mała się zaczęła o wszystko rączkami chwytać i dźwiga się do góry - nieporadnie - słodka kruszynka :-)

Witam i ja o standardowej porze :tak:

U nas nocka znośna, tylko Ola wybudziła się w nocy z takim płaczem, że pomogło tylko noszenie i przytulenie do mamusi :zawstydzona/y: Wstała rano jak zawsze o 7, potem jeszcze godzinka snu no i wreszcie jesteśmy na nogach :-D M jeszcze śpi, ale już nie za długo, bo wreszcie jedziemy zamawiać szafę :-D Znajomi podali nam namiary i zapłacimy 2500zł maksymalnie z full wypasem, a nie jak w komandorze 3600zł z najtańszą opcją :wściekła/y: Ładnie oszczędność, nie? Ok, dopijam kawkę i idę zaraz budzić męża :tak: życzcie mi powodzenia, bo to czasami sztuka :-p
Miłej i słonecznej(jak wczoraj) soboty Kochane :-)

reklama
Dzien Dobry w ten słoneczny dzien...

My na nogach juz od 8 :-) Nadia spała całą noc bez pobudki... ja juz całe mieszkanko wypucowałam, czekam jak Nadia zasnie i biorę sie za prasowanie i obiadek.
Jak m wróci idziemy wszyscy na spacerek ... a pozniej m mosi podłączyc mi nową pralkę, którą dzisiaj rano przywiezli

Miłego Dnia :-)

Do góry