reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Głuszku, my jak już trochę imion wybierzemy to robimy niezależny "ranking". Jakie imiona nam się najbardziej podobają, jakie trochę mniej. I potem wybieramy takie które obojgu się najbardziej podoba, albo przynajmniej trochę podoba.

U nas na topie Staś albo Jaś. Ale pod uwagę bierzemy też Michała, Jurka, Franka.

Gdyby była dziewczynka, to pewnie Marysia, Zosia, Ewa albo Agnieszka

Jutro idę do internistki, bo znowu gardło mi padło, to sie dopytam. Ale dobrze mi zrobi przerwa od pracy, bo te siedzenie 8 godzin to mnie wykończy. Więc od jutra na zwolnieniu i spacerki po ogródku, może będzie lepiej.

Mnie moja mała dzidzia dziś tak dała popalić, że :szok: Aż mnie zabolało, to było dziwne ale takie fajniusie :) Ja też już nie moge doczekać się tego falującego pod ręką brzusia.
Ale za to odkąd ją poczułam pierwszy raz tak naprawdę to teraz każdego dnia czuję ją więcej i dłużej. To cudowne :) Mam nadzieję że wszystkie też tak to czujecie:):-)

no własnie i to jest uczciwe a on mnie tak męczy i dręczy tym Maćkiem a ja już mu mówiłam jak byłam w ciaży z Marysią ze ten Maciek mi tak średnio leży a on mnie teraz tak strasznie naciska że nie ma mowy na Macka. ja mu dałam mnóstwo propozycji ale żadna mu nie pasuje. On już mówi o nim Maciek a ja "synek" - przez usta mi nie chce przejść ten Maciek. Juz go ostrzegłam ze jeśli na mniew wymusi tego Maćka to ja i tak nie będe tak mówić do dziecka. Dziś mnie rozwalił bo mówi do mnie że ja się zachowuję jak dziecko!!!! Ja !!!!- no śmieszny jest. Sam jest dzieciuch. I on mnie prosi bardzo żebym mu ustąpiła i się zgodziła bo jemu zalezy. No kurna a mnie zależy zeby nie był Maciek.....:angry::angry::angry:

Mojemu też sie wydaje że sam wybierze imię . Dlatego tez chcęwiedzieć wcześniej żeby go zdążyć przekonać tak aby mu się wydawało że to on wybiera. Nie przejmuj się Głuszku tylko myśl jak mu to wybić z głowy. Może znasz jakiegoś chłopaka o tym imieniu którego nie lubisz ?

reklama
Do góry