reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witajcie:-) W końcu mogę brać czynny udział w pogaduchach z Wami. teściowa wyjechała dzisiaj rano:-) I w domu zapanował spokój i cisza w cudzysłowiu oczywiście:-D:-D:-D Narzekała już od kilku dni że zmęczona jest dziećmi:-( Bo nie przyzwyczjona do takiego ruchu w domu. No i ja mam w końcu trochę czasu dla siebie. Bo tak to musiałam wszystko kolo niej robić. Nawet sama z domu się nie ruszyła, nie mówiąc już żeby np. Kubę wzięła na spacer jak Kacper był chory i nie mogliśmy wyjść z domku. Kacper już poszedł dzisiaj do przedszkola kaszel minął, za to Kuba teraz załapał. No ale powinnam się przyzwyczić do tego, że jak jeden coruje to zaraz drugi zalapie. Byliśmy na szybkim spacerku a za niedługo lecę po Kacpra. A na 16,30 do dentysty. Czeka na mnie dzisiaj kanałowe leczenie:-(

Bbakania ale Natalcia pięknie Ci pospała. Taka drzemka:szok: Mhhm mogę tylko pomarzyć:tak::tak:

Darunia gratulacje dla Bartusia. No Maciuś i Bartut to nasi porzodownicy czerwcowi. Dobrusia próbuje ich dogonić:tak::tak:;-);-)
A męzusia niele urządziłaś:-D:-D:-D:-D;-);-)

Marlenka dla Marysi też ogromne gratulacje W końcu ma pierwszego zębolka. A my nadal nic

Noo ja kocjhane po spacerku obiadku teraz zamierzam sie przespac. Syn tez spi Nawet usnal w lozeczku co w dizen sporadycznie sie zdarza, na Spacerku bylo cudnie. Pgoda wymarziona Czuc wiosne.

teściowa wyjechała dzisiaj rano:-) I w domu zapanował spokój i cisza w cudzysłowiu oczywiście:-D:-D:-D Narzekała już od kilku dni że zmęczona jest dziećmi:-( Bo nie przyzwyczjona do takiego ruchu w domu. No i ja mam w końcu trochę czasu dla siebie. Bo tak to musiałam wszystko kolo niej robić. Nawet sama z domu się nie ruszyła, nie mówiąc już żeby np. Kubę wzięła na spacer jak Kacper był chory

16,30 do dentysty. Czeka na mnie dzisiaj kanałowe leczenie:-(

Jak to mówią: "Baba z wozu konim lżej.." - odnosze to do teściowej :-p;-) Ale tak to już czasami bywa. Ja w swojej teściowej też nie ma oparcia i pomocy. Ale jest juz starsza i nie ma na nic siły a czasem ochoty.
Za to moja mama nadrabia za dwie babcie :-)

A co do dentysty to ja jestem dziwna ale bardzo lubie do Niego chodzic. Bo robie to raz na 2 lata !!! Mam mocne i w miare zdrowe zęby.
Ale kanałowe leczenie :no: to nic przyjemnego także życze wytrwałości i bezbolesnego przejścia tej wizyty !!!

Jak to mówią: "Baba z wozu konim lżej.." - odnosze to do teściowej :-p;-) Ale tak to już czasami bywa. Ja w swojej teściowej też nie ma oparcia i pomocy. Ale jest juz starsza i nie ma na nic siły a czasem ochoty.
Za to moja mama nadrabia za dwie babcie :-)

A co do dentysty to ja jestem dziwna ale bardzo lubie do Niego chodzic. Bo robie to raz na 2 lata !!! Mam mocne i w miare zdrowe zęby.
Ale kanałowe leczenie :no: to nic przyjemnego także życze wytrwałości i bezbolesnego przejścia tej wizyty !!!
U mnie srednia pomoc i od teściowei i od mamy. Fajnie jest na 5 min mieć dziecko.
A co dentysty to ja odrazu biorę znieczulenie bo jestem panikara. Jak 4 lata temu miałam kanałowe leczenie to dzięki znieczuleniu nic nie czułam. I może teraz też tak będzie. Ale nie ukrywam boję się że będzie inaczej

Witajcie

U nas choroba daje w kość
Widze, że dzieciaki szaleją z ząbkami - moja Nadia też marudna sie zrobiła, raz, ze choroba to rączki wpycha do buzi i chyba niebawem coś sie wykluje.

Gratuluje zabków kochane dzieciaki:-D - jestem pod wrazeniem Batusia - taki mały i tyle zabków ma :tak::-D

Agusia Trzymaj się dzielnie u stomatologa i gratuluje wytrwałosci ( mam na mysli tesciową ) hehehehehe

reklama
Hej kochane!
Dawno mnie nie było ale wiecie że szpital w domu a ja sama...:baffled:

Maciuś dziś rano mial ostatni zastrzyk popoudniu idziemy do kontroli, zobaczymy co powie czy kaze przedluzyc:confused: inhalacje ma dalej. Po kontroli napisze co i jak...jest lepiej ale do doskonalosci to mu daleko:no:
Krzys mial angine a potem zapalenie krtani. Juz jest dobrze ale do przedszkola go jeszcze nie puszczam...siedza wiec chlopcy w domu i rozrabiaja:crazy:

Zaraz lukne co u Was ale juz teraz
-zdrowia chorujacym
-pogody ducha dla smutnych
-gratulacje dla nowych zabkowcow
-najlepszego dla 7 i 8 miesieczniakow

Pozdrawiam i odezwe sie po lekarzu

Do góry