reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie :-)

Ja tak szybko, bo rozumiecie.. goście :-D

Ale się Wam dzieciaczki rozszalały z ząbkami :szok: GRATULACJE!
A u nas nadal nic, żadnych oznaków, napuchniętych dziąseł itd... chyba jeszcze sporo sobie poczekamy :-p ale jak czytałam co maluchy wyprawiają, to mogę jeszcze poczekać :zawstydzona/y:
I napłodziłyście od wczoraj sporo:szok:, więc przepraszam, że nie odpiszę każdej, bo po prostu nie jestem w stanie... :zawstydzona/y:

Właśnie zjedliśmy śniadanko, Ola zaraz zje swoje drugie i pewnie na spacerek :tak: pogoda bardzo zachęcająca więc nie będziemy się nawet zastanawiać :-) Babcia bardzo chętna ;-) a mama pobuszuje w kuchni i uporządkuje łazienkę :dry:

Życzę Wam Kochane miłego i baaaaardzo słonecznego dnia! :-)

reklama
Gratulacje dla Bartusia. Szósty ząbeczek, takie perełki ślicznie wyglądają w buźce. Jeszcze raz gratulujemy z Arturkiem.

Daruuunia-fryzjerka:-D:-D:-D:-D:-D
Patyczku przypomnialas mi ja tez musze linomag kupic:tak:o jakiego swietnego goscia macie dzisiaj,zycze milego dnia:-)

O tak Darunia udała Ci się fryzurka:-):-):-):-):-):-D:-D:-D
Ach gość. Już mnie głowa boli. ;-) Artur zamiast 2 godz spał jedną. Babciowe rady:
Nie pij wody, bo brzuch ci się rozciąga, woda bulgocze itd…. I dobre rady dot. wychowania Artura. Dawać kabanosy, to sobie dziąsła wyrobi

Ząbków brak:

Staś
Paulinka
Ola
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Oleńka

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia
Arturek

2 ząbki:
Lenka
Brunko
Filipek
Dominik
Nadia
Mikołaj Joli

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy

4 ząbki:

5 ząbków:
Dobrusia

6 ząbków:
Maciuś
Bartuś

Ja już wróciłam z zakupów, Bart ma drzemkę pierwszą, tata zebrał się i pojechał na rynek pozwiedzac, a ja mam chwilę wytchnienia- pranie nastawiłam, zmywarkę też, ogarnęłam z grubsza mieszkanko, jeszcze musze isc zjesc śniadanie

Dziewczyny w kioskach jest za 80gr taka książeczka z przepisami nazywa się ''pzepisy przysyłane'' ludzie wysyłają do redakcji swoje sprawdzone przepisy- kupiłam dzisiaj tą książeczkę- fantastyczne pomysły- łatwe, szybkie i niedrogie- polecam jak ktoś weny nie ma co zrobic na obiad/kolacje ;-) co miesiąc jest ta gazetka ;-)

witam :-)
ja dzis niewyspana Bruno wstal o 5:45 co prawda spalam do 8ej bo m z nim wstal ale w nocy pobudki co 2godz...i je jakos tak na raty po 40ml..juz nie chce mowic ze to zabek bo od 2mies wychodzi:szok:
gratuluje wszystkich zabkow!!!
Darunia ale sie usmialam z Twojego obcinania:-Dtez tak kiedys zrobilam maszynka padla wiec musialam podladowac i zapomnialam zalozyc nakladke:zawstydzona/y: teraz m dwa razy sprawdza czy jest:-D
Patyk nie ma to jak dobre rady babci;-)
milego dnia mamusie:-)

Babciowe rady:
Nie pij wody, bo brzuch ci się rozciąga, woda bulgocze itd…. I dobre rady dot. wychowania Artura. Dawać kabanosy, to sobie dziąsła wyrobi

:-D:-D:-D
mój Jasio uwielbia wcinać kiełbasę :-D najlepsza sucha na dziąsełka :-D hihi
a tak na serio to czasem m mu daje na chwilę pociamkać kiełbaskę :tak:
Ja jak piję rano kawkę z ekspresu i ubiam mleko to piankę pochłania Jasio :-)

Witajcie mamusie!:-)
Wczotaj nawet do Was nie zajrzalam,bo urzadzalam obiad urodzinowy i zeszlo sie do wieczorka,a potem juz Dr.House,Maja spac i juz pozno bylo.

Gratuluje nowych zabkow-tych pierwszych i tych szostych,i tych kiel!!!:-):-)

Teraz gotuje obiadek dla Mai,potem zje i pojdziemy do sklepu i na spacer.
Milego dnia!:-)

reklama
")_(")_.----.,/)
;^ ^ '; -._ , ')_
( o_, )' __,) '-._) ..::MARLENKO gratulujemy Wam pierwszego ząbeczka !!!
DARUNIA Wam gratulujemy szóstego ząbeczka!! Ale sie Bartuś rozszalał :-) Przodownik - razem z Maciusiem:-D
MAMOT ale miałas fajny wieczór z przyjaciółką. I fajnie, że się tak trzymacie razem przez tyle lat!!!
ASIOWO Twój skarb powalił mnie na łopatki - smiech przez sen. Ale to musiał byc cudowny i rozbrajający widok hahaha..:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry