reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny macie śliczne nowe avatarki:-):-)

Lilianko zdrówka życzę

Basiu Natalka jest śliczna

Gratulacje dla Zuzanki z okazji 8 miesięcy

Zuskus zdrówka dla chłopców

Czy te wszystkie leki, które stosujecie do inhalacji to sterydy?? My mamy pulmicort.

reklama
flexitide (dzięki Magdalenko za poprawienie) to steryd:tak:

już po lekarzu...nie jest jeszcze całkiem dobrze...ale napewno dużo lepiej :-) zastrzyków już nie przedłużyła, dalej inhalacje, oklepywanie i...spacer:szok:

Zuzia moja imienniczka wszystkiego dobrego na 8 miesięcy!

Patyczku moj kochany z jedzeniem u MIkołaja kiepsko mleko ble kaszka ble picie ble wszystko ble :-( kaszki owocowe tez ble no mowie ze jeszcze troche a kota dostane :wściekła/y: .

Gratulacje dla Zuzi:-):-):-):-):-):-)

Witam cioteczki wieczorowa pora:-)

Bylysmy dzisiaj u lekarza z ta biegunka i jutro mam zaniesc kupke do badania,Marysia juz spi ja odpoczywam sobie na BB:-)
Joasiek dziekuje za pogode bylo naprawde pieknie,hihi:-D
Jolu,Patyczek moja Marysia tez slabo z jedzonkiem tylko mleczko zupki,kaszki ble,ble,ble a jak zobaczy lyzeczke to az sie krzywi
Zuzkus jak dobrze,ze Macius ma taki apetyt:-)
Kasiau Ola nie chce spac ja ty jestes to spryciula jedna pewnie chce sie toba nacieszyc:-)
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi z okazji 8mcy
Magdalenkakol jak dobrze,ze jestes na bb Ty nasza doktureczko
Daruuunia od gory do dolu powiadasz ach ty nasza mroweczko:-D

Ostatnia edycja:
Witam cioteczki wieczorowa pora:-)

Bylysmy dzisiaj u lekarza z ta biegunka i jutro mam zaniesc kupke do badania,Marysia juz spi ja odpoczywam sobie na BB:-)
Joasiek dziekuje za pogode bylo naprawde pieknie,hihi:-D
Jolu,Patyczek moja Marysia tez slabo z jedzonkiem tylko mleczko zupki,kaszki ble,ble,ble a jak zobaczy lyzeczke to az sie krzywi
Zuzkus jak dobrze,ze Macius ma taki apetyt:-)
Kasiau Ola nie chce spac ja ty jestes to spryciula jedna pewnie chce sie toba nacieszyc:-)
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi z okazji 8mcy
Magdalenkakol jak dobrze,ze jestes na bb Ty nasza doktureczko
Być może na te ząbki ale choroba moj Mikołaj naprawdę mało je dobrze że chce pić ;-)

Zuza ja Cie wcale nie chcialam poprawiac powiem szczerze ze nawet nie widzilam jak to napisalas :-):-)
Wiem tylko ze pisalas.
Marlenko nie przesadzaj Ja poprostu dawalm to wszystko mojej Kindze a lubie wiedziec co daje to czytam duzo i tyle.
Co do jedzenia to ja z Wojtkiem nie mam probblemow On tak jak Mackowski zuzkus otwiera buzie na widok lyzeczki, Teraz juz wykapany najedzony chyba spi , bo cisza,Ja jem kolacuyjke i chyba tez sie poloze wczesniej

Gratulki dla Mani i jej ząbka:-)
Wskoczyłyśmy na chwilkę ale Ola nie usiedzi spokojnie na kolanach , trochę potańczyłyśmy ale zaraz idziemy do wyrka może tam sie wyciszy bo na razie tryska energią :-)

reklama
Być może na te ząbki ale choroba moj Mikołaj naprawdę mało je dobrze że chce pić ;-)
wydaje mi sie,ze zabki wczoraj mialysmy kryzys i Maniulka caly dzien nic nie jadla tylko pila teraz juz wiem dlaczego przebijal sie zabek i nawet smoczka ktorego tak lubi nie mogla ssac dzisiaj jest juz lepiej ale robila sobie przerwy co 4-5h jadla a zwykle je co 3h jak dlugo Mikolaj niema apetytu i ile zjada w ciagu dnia?

Mania dziekuje za wszystkie gratulacje ja tak sie cieszylam rano,ze az lezka w oku mi sie pojawila i mowie do R ,,corka nam dorasta,,hihihi
ale Olcia to ISKIERKA jak tylko podrosnie to musisz Kasiu zapisac ja na jakis kurs tanca albo gimnastyke

Ostatnia edycja:
Do góry