reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Darunia;
delektuj się chwilką spokoju najlepiej jak możesz :-) ja też już bym wyszła z Małym na spacer .... jesteśmy wielkimi miłośnikami spacerów :-) katorga to siedzenie w domu.

joasiek;
Mateusz tyeż cały czas mówi ba ba :-) śmiesznie to wygląda jak układa do tego usta :-)

bbakania;
czasami łapię się na tym, że jak inhaluję Mateusza to zamykają mi się oczy... ten dźwięk działa usypiająco. Wiesz, podobno ten smalec i vódka to stare babcine sposoby. Żałuję, że wcześniej tego nie zrobiłam bo te wszystkie syropki na kaszel to podobno cukier i woda

reklama
Darunia;
delektuj się chwilką spokoju najlepiej jak możesz :-)

Właśnie głowę umyłam bo już na nią patrzac nie mogłam :baffled: siedzę z odżywką na głowie, zamierzam z nią dłuuuugo posiedziec bo i tak dzisiaj już nie wyjdę ;-)
Joanna bardzo Ci współczuje tej choroby- Bart (tfu, tfu wypluc odpukac) nie chorował mi jeszcze, mam nadzieję, że już niedługo wszystko wróci do normy!!! Życzę tego z całego serca!

Joasiek no to przyjmujemy dzisiaj razem gości :-)

Darunia;
ja też mam chwilkę oddechu ponieważ Mateusz śpi od 2 godzin. Oczywiście gra mu do snu muzyka bobasa, dzięki której sen jest dłuższy :-)

Ja sie melduję i informuję, że u Dobrusi stuka dwójka a drugiej niewiele brakuje :rofl2:
póxniej cosik więcej napiszę, bo teraz praca wre, a ja sie cos kiepsko czuję, to z niewyspania chyba....

Mata;
Dobrusia idzie jak burza z ząbkami :-) Mateusz ma prawie 8 mies. i zero zębów :-) już nawet nie wyobrażam sobie go z zębami :-) do takiego bezzębnego się przyzwyczaiłam

Magdziara;
zazdroszczę wyjścia... ja miałam wyjść wczoraj ale wiadomo- dziecko chore...niedługo sobie odbiję :-) albo odbijemy ;-)
No jeszcze dwa tygodnie i będziemy u Was!!!!!!!!!!!:-)
Mateusz ma prawie 8 mies. i zero zębów :-) już nawet nie wyobrażam sobie go z zębami :-) do takiego bezzębnego się przyzwyczaiłam
mamy identycznie

Magdziarko, ależ ja Ci zazdroszczę tych imprezek!!! :rofl2::-);-) też bym gdzieś się wyszalała!!!!
:-p:-)
Chyba byłaś niedawno............z tego co pamiętam ....

MAGDZIARA ale masz super z tą studniówką!!
Od razu wzieło mnie na wspominki mojej studniówki....ach cóz to była za impreza :-) Zaraz poszperam za zdjęciami. Pewnie znowu sie uśieje z tego jak wyglądałam ja i moje koleżanki :-)

Kiedyś to były studniówki a teraz bal kiecki nie z tej ziemi i w ogóle

Ostatnia edycja:
Azile... Twój opis pasuje do Paulinki...:tak: To moze serio jakis kryzys...
Pogadałam z mężem i narazie jeszcze poczekamy z podejmowaniem jakiejs decyzji:tak: Mała wieczorem je kaszke wiec witaminki i wapno dostaje, wiec chyba jak mało ciagnie cyca jej to nie zaszkodzi! Podziałamy z paracetamolem i viburcolem i moze bedzie poprawa..., a moze jutro bedzie ząbek:-pMusze to jakos przetrwac...

Rodzice przed chwila wpadli, przywiezli pieluszki, mam spokoj na jakies 2 tygodnie:tak:
Mąż wrócił z pracy, zjadł obiad i zabrał mi mała na spacer, uff... chwilka ciszy i spokoju! Nawet nie sprzatam, po prostu mam chwilke tylko dla siebie... łózeczko, kocyk, herbatka i BB:-)

Oczywiście gra mu do snu muzyka bobasa, dzięki której sen jest dłuższy :-)
JOANNA25 podaj mi prosze ten przepis na okład ze smalcu i vodki. Skoro jest taki skuteczny to może i ja go wypróbuje - kiedyś.

AAaa.... a co to za muzyka bobasa? Chetnie bym mojej córci pusciła coś miłego dla ucha :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry