reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Wróciłam :-) ide spac, ale chciałam napisac że było super!!!! do jutra!;-)
marlena nad
:)
Agusia szkoda,ze cie choroba dopadla taki teraz okres pogodowy paskudny,jestes po antybiotyku wiec ztan zapalny zaleczony nawet ja zostaniesz z nim na swieta to chyba nic nie powinno sie stac;-)
Patyczku dziekuje ze zyczonka,zycze Wam Wesolych Swiat!
Daruuunia super,ze sie wybawilas pospij sobie dzisiaj;-)pelen relax
My juz wstalysmy wstawiam juz drugie pranie Mani posciel,zaraz ide pod prysznic i lece na przeceny dzisiaj w moim ulubiony sklepie jest 50%;-)
Milego dnia dziewczynki i dzidziulki
Patyczku dziekuje ze zyczonka,zycze Wam Wesolych Swiat!
Daruuunia super,ze sie wybawilas pospij sobie dzisiaj;-)pelen relax
My juz wstalysmy wstawiam juz drugie pranie Mani posciel,zaraz ide pod prysznic i lece na przeceny dzisiaj w moim ulubiony sklepie jest 50%;-)
Milego dnia dziewczynki i dzidziulki
magdalenkakol
Fan(ka)
Patyczku ja rowniez zycze Ci wesołych i zdrowych Swiat oraz spelnienia marzen w tym nadchodzacym roku.
Witam ja dzisiaj wyspana jak nigdy Wojtek raz sie obudzila kolo 2 na smoka a pozniej o 5 na mleczko i spal do 8 . A ja razem z nim.
U nas pogoda dzisiaj ciut lepsza niz wczoraj bo nie pada i troszke wiaterek to wszytsko wysuszyl. No ale chyab spada cisnienie bo mnie głowa boli.
Ja mam dzisiaj w planach wziac sie za porzadki w kuchni. Noo ale to popoludniu bo wczesniej obiad i z Kinga na basen.
Witam ja dzisiaj wyspana jak nigdy Wojtek raz sie obudzila kolo 2 na smoka a pozniej o 5 na mleczko i spal do 8 . A ja razem z nim.
U nas pogoda dzisiaj ciut lepsza niz wczoraj bo nie pada i troszke wiaterek to wszytsko wysuszyl. No ale chyab spada cisnienie bo mnie głowa boli.
Ja mam dzisiaj w planach wziac sie za porzadki w kuchni. Noo ale to popoludniu bo wczesniej obiad i z Kinga na basen.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Patyk wesołych Świąt!!!!
Witajcie! Zdrowia dla chorujących!
Ja już na nogach o 8, troszkę nie wyspana, ale czuje się ok, kawa i śniadanie zaliczone ;-) na imprezie było cudownie, tak z Ł się wyszaleliśmy jak małolaty nogi bolą, ale to dobry znak! Bartut ucina sobie drzemkę, Ł odsypia, ja właśnie pakuje torbe małego i zbieramy się na basen na 12-stą, a poniej jak wrócimy to podkręcam rękawy i biorę się za robotę, bo wczoraj leniuchowałam
Miłego dnia kochane!!!!!!!
Aniknulka, dopiero przeczytałam, że o zdjecie prosiłaś- a wczoraj nie robiłam a dzisiaj nie już co fotografowac, ale na szczescie nie była to nie wiadomo jaka fryzura -ot tak ;-)ale mi się podobało- next time ;-):-)
Witajcie! Zdrowia dla chorujących!
Ja już na nogach o 8, troszkę nie wyspana, ale czuje się ok, kawa i śniadanie zaliczone ;-) na imprezie było cudownie, tak z Ł się wyszaleliśmy jak małolaty nogi bolą, ale to dobry znak! Bartut ucina sobie drzemkę, Ł odsypia, ja właśnie pakuje torbe małego i zbieramy się na basen na 12-stą, a poniej jak wrócimy to podkręcam rękawy i biorę się za robotę, bo wczoraj leniuchowałam
Miłego dnia kochane!!!!!!!
Aniknulka, dopiero przeczytałam, że o zdjecie prosiłaś- a wczoraj nie robiłam a dzisiaj nie już co fotografowac, ale na szczescie nie była to nie wiadomo jaka fryzura -ot tak ;-)ale mi się podobało- next time ;-):-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dzień Doberek;-):-) U nas nocka suuuper. Kuba zasnął o 19.30 i obudził się dopier o 6,25 zjadł mleczko i nie wiem do której spał w każdym razie zaczął kwękać o 9 i Kacper też wstał o 9. Ale się wyspałam. Kawka wypita i zaraz pędzę posprzątać łazienkę i kuchnię. Kuba mam nadzeję, ze zaraz zaśnie.
Daruunia super, że się wyszalałaś a i szybciutko wstalaś A co to była za imprezka?? Bo nie doczytałam:-(
Daruunia super, że się wyszalałaś a i szybciutko wstalaś A co to była za imprezka?? Bo nie doczytałam:-(
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
A tak bez okazji ;-) wyszliśmy ze znajomymi ;-)
Ło Matko! Jaka cisza
My byliśmy na basenie, Bartek dzisiaj pierwszy raz zanurkował ;-) dzielny chłopak. Teraz moje chłopy odsypiają, a matka-polka robi w kuchni sił brak, zakwasy ogromne na łydkach, spac mi się chce mega. Ł idzie dzisiaj na nockę, a ja się rozwale na caaałe łóżko i bede spac do rana jak Bart mi pozwoli ;-)
Miłego popołudnia!
Witajcie :-):-)
Daruniu super, ze imprezka sie udala...
A ja dzisiaj na takich obrotach, ze az sama dziwie sie sobie, sprzatanie w całym domu, mycie okien, wieszanie zasło it itd
Nadia w nocy spała ale musialam dwa razy wstac i dac jej smoka, mam nadzieję, ze ją ospa nie dopadnie az sie boję
Faianek cały już wysypany, krostka na krostce, temp nie ma ale biedaczek się bardzo męczy bo zaczyna go swędzieć...
Daruniu super, ze imprezka sie udala...
A ja dzisiaj na takich obrotach, ze az sama dziwie sie sobie, sprzatanie w całym domu, mycie okien, wieszanie zasło it itd
Nadia w nocy spała ale musialam dwa razy wstac i dac jej smoka, mam nadzieję, ze ją ospa nie dopadnie az sie boję
Faianek cały już wysypany, krostka na krostce, temp nie ma ale biedaczek się bardzo męczy bo zaczyna go swędzieć...
reklama
marlena nad
:)
Ja wlasnie wrocilam jejku ale padnieta jestem kupilam bratu koszulke mamie dokupilam kosmetyki sobie lakier do paznokci czarnyfluid roz na policzki cienie zolte duuuzo butle szamponu byl w bardzo okazyjnej cenie wszystko bylo raczej Marysi mama dokupila szmaciana lale,aha ostatnio kupilam jej spodenki ale dziasiaj je przymierzylam i byly za male wiec je zamienilam na sukieneczke czarno-biala z getrami to juz chyba wszystko jestem zadowolona mozliwe,ze dzisiaj wyjde poszalec wiec wszystko kupilam na imprezke a i jeszcze rozowy topik
Podziel się: