reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ach Madziu jak nie wiele trzeba nam do szczęścia. mnie też szczęście przeszywa na wylot.
Agacinko zdrowia dla was!!!!!!
Lilianko i dla twojego synka również.

reklama
Witajcie:-) ale się dzieje na BB:szok: Zaraz poczytam. Już myslałam że chorowanie
zakonczone ale wczoraj znów mnie złamalo. Byłam totalnie do niczego. caly dzień w łóżku. Dzisiaj już lepiej się czuję ale nie zapeszam. Kuba tylko ma jeszcze biegunkę ale nie wiem czy to nie na żabki bo baaardzo marudny jest.
Nie mam nawet przez to jego marudzenie czasu nic zrobić. A jeszcze M do pracy wrócił. Ale może od poniedziałku znow będzie miał wolne i najprawdopodobniej pierwszy raz od 3 lat będzie miał całe święta wolne:-) bo tak to zaqwsze miał dyżury w pracy

A ja wlasnie sobie odpoczywam przy kompie - zajadam się frykaskami i popijam winko...
Fabianek leży w łóżku - naszczęście nie miał dzisiaj temperatury, ale bardzo mocno go wysypało
Nadia dzisiaj marudna, spala 2 razy w dzien po 2h.Ale wszystko ją denerwuje hmm czyżby kolejne ząbki:confused:
Ja mam dzisiaj dziwny stan ducha - podrażniona jestem i ogólnie kiepsko się czuje :sorry:

Lilianko zdrówka dla Fabianka zyczę. Kacper ospę przechodzil w Maju. Mało go wysypało za to gorączkę miał okropną.
Ja też popijam winko:-) To zdrówko:-D

Gratulacje dla dzieciaczkow kończących 6 miesięcy. Czas płynie ani się obejrzymy a będziemy świetowały pierwsze urodzinki naszych brzdąców:tak::-)

Kacha381 Lorcia dla dzieciaczków róznież zdrówka życzę:tak:
Agacinko dla Ciebie i dla Lenki też oczywiście

Aniknulka pracowita jesteś. Podziwiam Cię, że przy tak absorbującym dziecku. tylu pobudkach w noczy masz jeszcze siłę siedzieć do późna i kleić uszka. Ja bym sobie chyba odpuściła. Szacuneczek:tak::-)

Marlena Nie byłam jeszcze u dentysty bo choróbsko mnie dopadlo i w poniedziałek będę dzwoniła. Szkoda bo miałabym już to za sobą a tak to dalej mi to na wątrobie leży:tak:

Przeprszaam z góry że nie odpisałam wszystkim ale przez te kilka dni tyle się działo, że ciężko każdej odpisać

Witajcie.
Wszystkiego najlepszego dla półroczniaków!!!
Mnie złamało choróbsko. Ledwo oddycham.
Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Agusia cieszę się, że w końcu spędzicie Święta w pełnym składzie :tak: teraz to życzę Wam przede wszystkim zdrowia :-D

Dziękuję Aniu:-) Ja też cieszę się, że w końcu bede miała z kim zjeść świateczne śniadanko. i nie będę musiała czekać kiedy szefunio powie do Damiana że może w kocu iśc do domku. No i liczę na poprawę zdrowia bo te kilka dni dały mi w kość

Ponieważ jutro wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do netu prawie do sylwestra chciałabym Wam pożyczyć WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

ange0111ds0.gif

Najserdeczniejsze życzenia:

Cudownych Świąt Bożego Narodzenia,

Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,

Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,

A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.

Świąt dających radość i odpoczynek,

oraz nadzieję na Nowy Rok,

żeby był jeszcze lepszy niż ten,

co właśnie mija.

WAM i WASZYM rodzinom życzy Marta (patyk83), Marcin i Arturek

18171918mn4.gif

W Wigilię Bożego Narodzenia

Gwiazdka Pokoju drogę wskaże.

Zapomnijmy o uprzedzeniach,

otwórzmy pudła słodkich marzeń.

Niechaj Aniołki z Panem Bogiem,

jak Trzej Królowie z dary swymi

staną cicho za Waszym progiem,

by spełniać to, co dotąd było snami.

Ciepłem otulmy naszych bliskich

i uśmiechnijmy się do siebie.

Świąt Magia niechaj zjedna wszystkich,

niech w domach będzie Wam jak w niebie.

18171918mn4.gif

Dziękuję bardzo w imieniu mojego Fabianita :-)

Agusia zdrówko!!!
Moja Nadia jeszcze nie śpi - hmm dziwne bo zawsze zasypiala po 21 :confused:
Magdziarko super, że jesteś happy :tak:

reklama
Patyczku Tobie również Wszystkiego co najlepsze, żeby było biało za oknami, żeby pięknie pachniało na stole, duuuużo prezentów pod choinką i żeby szczęście było zawsze z Wami a w Nowym Roku wiele radości :-D

Do góry