reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja własnie wrócilam z zakupów, padam, Nadia zamiast zasnąc jak zwykle przed 17 to ominęła sobie to spanie, Fabianek 40 st temperatury !!!
Szykują mi się super dni przed Świętami - jestem wniebowzięta, okazało się , ze w przedszkolu jest epidemia i 3/4 choruje ...

reklama
Ja wróciłam do domku dopiero po 19 stej, na szczęście udało mi się wrócić wcześniej z pracy i mogłam sama odebrać Weronikę ze szkoły i trochę posiedziałyśmy u mamy. Mama dziś siedziała z Olą bo mój M miał parę spraw do załatwienia i powiedziała że lekko nie było. Ola grzeczna ale bardziej chodziło jej o to że miała problem ze zrobieniem obiadu.
Aniknulka ale miałaś sen :-) Mam nadzieję że się miło skończył i szalałyśmy razem we 3 na parkiecie :-)
Pozdrowionka :-) laleczki

Agacino zdrówka dla was. Oby szybko wam przeszło.
Lilianko dla Fabianka również zdrowia atobie wytrwałości w tym chorowaniu.
Aniknulka ty ostatnio masz jakieś dziwne sny! Oby od dziś były tylko miłe.

I znowu te chróbska :crazy:
Agacino mam nadzieję, że szyciutko wyzrowiejecie!!!!
Lilianko zdrówka dla Twoich pociech!!!!
Aniknulka :-) Ty to masz sny kobieto ;-) chociaż ten dzisiejszy to miły ;-)
Kasiau trzymam kciuki, żeby mama nie miała problemu ze zrobieniem obiadku :tak:

Ja już wykąpana, czekam sobie na Ł bo pewnie zaraz wróci z pracy, Bart już lula, w domu ogarnęłam co nie co, na aerobiku nie byłam, nie miał kto z Bartusiem zostac i tak mi dzień zleciał, kupiłam sobie nowy balsam do ciała cynamonowy i dosłownie się rozpuszczam tak pięknie pachnie ;-)

Miłego wieczorku!!!

Zdrówka dla wszystkich chorujących!!!!!!

A ja niedawno wróciłam z pracy buuuu padam!!! choć dzisiaj było dość spokojnie jak na grudzień:blink:
byłam z Mikosiem u nowej pani doktor która go przebadała osłuchała i poświęciła nam dobrą godzinę:szok: niestety nadal mamy antybiotyk:baffled: i wziewy również kurcze zaczynam się martwić czy ta moja kruszynka czasem alergikiem jest:baffled: dostałam również skierowanie na morfologię:baffled: z paluszka więc mam nadzieję że nie będzie płaczu....eh na razie martwić się nie będę zobaczymy co czas przyniesie:blink:
Aniknulko super masz sny:-D

Mamocik ja widze po moim ojtku ze jak ma spac to bedzie spal a jak nie to nie i nie wazne ile i jakie mleczko zje na noc.
Aaa tak fajnie bylo byly juz cale przespane noce.

No to ja mam wrażenie, że Stas to podobny model :-)
Dziś pierwszy raz zapodałam mu kaszkę na moim mleku.

Przyszły wczoraj kalendarze ze stronki która polecała Monika - są super.Mo jeszcze raz dzięki za stronkę:tak:

Bardzo się cieszę, że Ci się podobają.

no i dostałam zamówienie na podwójna porcję kuleczek rafeaello ;-)

Jak ja lubię rafaello :zawstydzona/y::-D:-D

Zdrówka dla chorasków dużych i małych.

Moi chłopcy już lepiej z tym katarem. Chyba w końcu przechodzi.

reklama
A jak Ł wróci, bo właśnie dzwonił, że już wraca to napiszę czy poczuł ;-) hihi

Magdziarka- widzę że jesteś, wejdź proszę na zamknięty...

Do góry