reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Współczuję Waszym małym kruszynom...mnóstwo chorób na forum:szok:. U nas na razie ok, infekcje jakoś się nas nie czepiają:tak:. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak:.
My dziś znów na rehabilitacji, mały się spłakał:-(. Na szczęście jak wróciliśmy, odzyskał humor. Dziś trzeci dzień z rzędu dostał na kolację kaszkę...ale już słyszę, że się tłucze po łóżeczku i pewnie zaraz zawoła jeść:dry:
Ja nie mam zbyt wiele do zrobienia przed świętami. Wyjeżdżamy do rodziców i teściów. Posprzątam tylko mieszkanko.
A z pomysłów na prezenty...powiem Wam co kupiliśmy dla mojego taty (reszta prezentów jest raczej banalna). Tata co roku robi wino...wychodzi mu pyszne:tak:, a on uwielbia się "bawić" w takie rzeczy;-). To wymyśliliśmy z bratem dla niego zestaw do domowej produkcji piwa:-). Ciekawe, czy się ucieszy:-D.

reklama
Joanna super prezent:-)
ja mam kalendarze dla dziadków wczoraj przyszły są super!! na pewno spodobają się rodzicom:tak:

Darunia uważaj by M cię nie zjadł;-)
ja mam tak z perfumami kiedyś miałam wanilie czy jakoś tak i jak tylko się psiknęłam zaraz byłam głodna:-D:zawstydzona/y:

dobra zmykam spać;-)

Miłej nocki mamusie:tak:

No to ja mam wrażenie, że Stas to podobny model :-)
Dziś pierwszy raz zapodałam mu kaszkę na moim mleku..
Monia w koncu z jednego dna sa. :-)
Witajcie. U nas znowu leje a ja juz mialam cicha nadzieje ze wyjde w koncu z Wojtkiem na spacer. Jade dzisiaj z tesciowa do okuolisty tosobie po drodze pozalatwiam troszke spraw. Musze wejsc na poczte wysłac mleko bo sprzedalam , do przychodni po recepte na nutra i do siostry wywiez jej pudło ubranek po Wojtku Siotrzenica lada dzien bedzie rodzic bo juz po terminie jest. Moj Wojtek bedzie wujkiem :-)

Witam z rana :-)

Dobrusia dziękuje za życzonka :tak: a my również życzymy wszystkiego naj z okazji pół roczku dla Oli i Domisia :-):-):-)

Dobrusia chyba z racji pół roczku nie mogła znów spać w nocy i na dobre usnęła po 3 :baffled: w międzyczasie pokłóciłam się z mężem :dry: na szczęście już jesteśmy pogodzeni ;-):-) nie wiem co się małęj dzieje... koło 23 się budzi na jedzenie i najczęsciej jak jadła, to usypiała, a teraz zjadłą i sie obudziła i nie spanie jej w głowie :baffled: czyżby zęby tak ją męczyły? Wcześniej tak nie było... no nic, zobaczymy jak dziejsza ocka będzie ;-)

Ciekawe jak Darunia, mąż ja zjadł czy cała dzisiaj siądzie przed kompem :-D

Miłego dnia :-)

reklama
Gratulacje dla naszych 6-cio miesięczniaków!!!!!:-):-):-):-)

a ja mam dzisiaj lenia:zawstydzona/y: nic mi się nie chce,za oknem pada i ciemno:baffled: w domu wypadałoby posprzątać:zawstydzona/y: a ja siedzę i czytam bb:zawstydzona/y:;-)
a jeszcze do pracy na 15.00:baffled: może do tej pory podkręcę troszku obroty;-)

miłego dzionka:-)

Do góry