reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

Zapisywałam dziś, jak budził się Krzyś w nocy, bo ostatnio to już jakaś masakra. (GŁUSZEK, to na pocieszenie dla Ciebie, żebyś doceniła swojego synka:tak::tak:). Mały zjadł z dwóch cycy o 19.30, o 20 poszedł spac. Pobudka o 22, o 23 karmienie, pobudki o 23.30, 1.30. O 2 karmienie. Pobudki o 2.15, 2.30. Dokarmienie o 2.30 bo uznaam, że chyba nadal głodny. Pobudki o 4, 4.30, o 6 karmienie, pobudki 6.30, 7.15, 7.30. Wstał tuż przed 8. Jak się budzi w nocy, dość łatwo go uspokoić...ale trzeba wstać i zanim zasnę to on znów się budzi. Do tego kiedyś umówiłam się z M, że ja wstaję w nocy, bo on rano do pracy, musi byc wyspany...i tak już zostało. M przez całą noc słodko chrapie, bo jego płacz małego nie budzi:no:.

Ula...super, że Twój M wpadł na taki pomysł. Rzadko który facet wystąpi z taką inicjatywą. Mój M i owszem zajmie sie małym, ale jak poproszę. Z własnej inicjatywy raczej nie. A o tym, żeby zorganizować taki wypad dla żony, to już nie wspomnę. Ale nie narzekam...i tak nie jest najgorszy:tak: i bardzo go kocham:-)

Miłego dnia. My zmykamy za chwilę do kościoła. Mały będzie miał spacer pomimo brzydkiej pogody:tak:.

reklama
witam :-)
Joanna Gluszek wspolczuje takiego wstawania..wiem co to znaczy bo maly czasami tez ma takie nocki :-(
u nas bylo jedzonko o 23 (maz dal) potem o 4 i pobudka o 6ej na dobre M wstal a ja pospalam do 8 wiec nie narzekam :-) zazdroszcze tego wstawania dzieci o 8-9 dla mnie ta 5-6 to straszna pora na wstawanie ale wstaje tak pewnie dlatego ze idzie spac o 19 zwykle..przynajmniej wieczor wolny na zrobienie czegos lub nic nie robienie :-)
Ula moze to chwilowy taki bunt na mleko zycze tego:tak:mojej przyjaciolki syn tez sie obrazil na mleko ale on ma 8mies i zjada w zamian inne jedzonko a mleko mu mama daje na spiaco:tak:
my dzis idziemy na urodzinki do przyjaciol ciekawe czy maly zrobi scene czy sie bedzie grzeczny ;-)
milej niedzieli zycze:-)

Ojoj jaka cisza!!! Dawno już chyba nie było :baffled:

Magdziarka fajna stronka i fajna ta lista przebojów :tak:

My byliśmy na spacerku, Ł się wybrał z nami, pogadaliśmy szczerze i obiecał poprawę ;-)
Bartek właśnie ucina drzemkę sobie, ja na bb, a Ł zaraz idzie do kościoła.
Miłego wieczorku!!!

Dziewczyny nie posiedzę dziś na BB bo mój brat z dziewczyna zostają do jutra więc sorrki ale odezwę się jutro. Poza tym zabiera laptopa więc... :-( jak będe tylko mogła to się odezwę. Buziaki :-D

Daruunia super że z M sobie wszystko wyjaśniliście. Oby było tylko lepiej.

U mnie Kuba już spi jeszcze tylko muszę Kacpra pognać do kąpania i spanko. No i w końcu luzik. M zabral dzisiaj Kubę na spacer:szok: co mu się nie zdarza. Ale to tylko przez to że chciał iśc z Kacprem a ja pod nosem do Kuby powiedzialam, że Kuby jak mama nie weźmie na spacer to nikt go nie weźmie. I chyba głupio u się zrobiło. Za to ja poszłam z Kacprem na podwórko pograliśmy w piłkę. Wyszalałam się z nim jak dziecko z\ dzieckiem;-):-D
Nic zmykam. Zajrzę później

Gdzie jesteście.?????
U nas dzionek leniwy. I to bardzo. nawet po najmniejszej linii obiad - mąż zrobił hamburgery. :-DMielismy wołowinkę itp no i dobra. Raz na jakis czas można.Teraz Olek się kąpie. Mąż robi mu kolację. Antos w łóżeczku. Zjadł kaszkę, oczywiście łyżeczką. A ja czytam co naskrobałyście - idę na zamknięty....

Ja jestem ;-)

Ł właśnie karmi Barta, ja mam chwilę dla siebie, zaraz lece pod prysznic i pozniej jakiś film bedziemy oglądac, oczywiście ja Bart zaśnie ;-)
Byli u nas wcześniej teście ze szwagierką, pogaliśmy i poszli :blink:
Magdziarko zaczekaj ja też lecę na zamknięty :-p

Witam z wieczora.
U mnie aż szkoda gadać tak kiepsko. Ciągle to samo wam pisze, ale niestety Domiś dalej chory. Troszke lepiej , ale jakiś mocno płaczliwy. Juz ja niewiem czy to ten ząbek drógi idzie czy ta choroba go tak męczy. Na dodatek wszystkiego mi coś ucho zaczyna boleć i Gabryś też coś wspomina o uchu. No nic jak nie przejdzie do rana to jutro wizyta u doktor. Niestety. U mnie też niedziela leniwa, dopiero co posprzątałam w kuchni. Jkoś nic mi sie niechce a święta prawie juz. Całuski.

reklama
Wiecie co siedze sobie na bb i ucho przestało mnie boleć. :-):-):-):-):-):-D:-D:-D:tak::tak:Nie wiedziałam że bb może leczyć;-);-);-);-);-)

Do góry