reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Milka witaj po przerwie :-) Cieszę się, że wszystko idzie do przodu :tak:

A ja niby pracę piszę :sorry2: mała budzi się do karmienia, tzn. ciamka na całego, więc ide ją nakarmić póki śpi, bo potem może być ciężkją uśpić ;-) a potem znów do pracy :baffled:

reklama
Asiowo to masz faktycznie rekord - u mnie to tylko 4 ale i tak dobrze
Dziewczyny co do godzin pracy to ja liczę z dojazdem bo godzinę mam w jedną stronę niestety a co do godziny na karmienie to w prywatnej firmie nie spodziewam się aż takich luksusów:-)
Ja wczoraj byłam flaczek bo się czymś zatrułam i cały dzień przeleżałam, miałam temperaturę ale dziś już ok.
Wczoraj mała zaczęła głowę podnosić na płaskim:szok: a jeszcze 2 dni temu robiła to tylko na leżaczku.
Mata nawet do 14 dni może maluch nie robić kupki i jest to normalne
Nie mam czasu usiąść i wybrać zdjęcia do wywołania a trochę tego jest. Ostatnio wywołałam 65 zdjęć z czego trochę rozdałam , a u mnie 79 groszy - trzeba faktycznie poszukać w necie bo można mieć o połowę więcej za tą kaskę a jak się ma cyfrówkę to się dużo trzaska.

Asiowo to gratulacje :-)
Dobrusia dzisiaj w nocy jak na złość... pisałam pracę, położyłam się po północy, a ona się do 8 z pięć razy wybudzała :baffled:

Kasiu teraz już jasne, czemu tak długo ;-) a ta godzina na karmienie i tak Ci się należy :tak: a z tymi 14 dniami bez kupki nie strasz, bo nie ma chyba pampera, który to przyjmie :baffled:
Dobrze, że już się lepiej czujesz. Choróbska wiedzą, że nie mogą się na długo do młodych mam przyczepiać, bo one nie mają czasu na chorowanie ;-)

Asiowa dolaczam do rekordu Moj Wojtek przespal 9 godzin ale od jedzenia minelo 10 . Rano jak sie obudzilam to poszłam zobaczyc czy z nim wszystko ok. Byl;am w szoku. Oby tak zostalo
Milka witaj znowu. Moj Wojtek tez na widok corki smieje sie jak glupi. Ona nie musi nic robic a on juz zadowolony.

Mata może za to w dzień mała będzie ładnie spała i trochę podgonisz z pracą.
Moja mała też się cieszy na widok siostry a jak przed nią staie i robi pajacyka to już w ogóle szał:-)

Witajcie!
Ale macie fajnie ze tak długo Wam dzieci śpią!!! Asiowo a Ty karmiesz piersią czy butlą?
Mata mam nadzieję ze Dobrusia da Ci pisac pracę!!!
Kasaiu mój też śpi 4 godziny najdłużej w nocy a potem pobudka co 2-3 h, ale jeszcze trochę i może u nas bedą dzieciaczki spały całą noc :tak:
Bartek właśnie ucina sobie drzemkę, a mnie ten kręgosłup boli bardziej niż wczoraj:-( jak mi sie uda pojadę dzisiaj na masaz do takiej babeczki, no ale zobaczymy czy bedzie miała miejsce- znając moje szczęście to pewnie nie :dry:
Kurcze pogoda nie za fajna, a muszę isc do sklepu, chciałam dzisiaj zrobic lasagne na obiad bo znalazłam fajny przepis, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie:sorry2:
Miłego dnia!

Daruunia oby babka miała miejsce to się trochę zrelaksisz :-)
Ja jadłam lasagne w szpitalu z mięsem mielonym , tak mi smakowała ale nie mam przepisu

reklama
Daruunia-przesliczny avatarek!:-)
Asiowo-moja Maja dzis spala 8.5 ,wczoraj 9.5 godz.:-)A piersi czasem jak kamienie i cieknie z nich,a czasem takie do zniesienia.

Ale uspic ja czasem ciezko....

Do góry