reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Azile mała cały dzień przed chrztem marudziła a od 14 wogóle nie spała (chrzest o 18), szykowalismy się do Kościoła to arie odstawiała i już myślałam, że będzie źle. Przed kościołem dalej płakała, ale w domu wsdzilismy ją w gondolkę od wózka (mamy z płozami i robi też za kołyskę) to mż ją ponosił i 5 minut przed mszą usnęła, na mszy spała, po chrzcie się obudziła i wpatrzona w tatusia wytrzmała bez płaczu. Karmiłam ją po ok. 2 godzinach. Cały wieczór tylko jadła i spała chrzest bardzo ją zmienił, może na tydzień, bo potem znów się jazdy zaczęły ale 1,5 miesiąca za nami, więc już bliżej niż dalej do normlności ;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Lorcia, głowa do góry, ksiądz nie powinien odmówić chrztu dla dziecka, a jak odmówi, to trzeba szukać innego, na pewno któryś się zgodzi a my chrzestnego znaleźliśmy tydzień przed chrztem no cóż, deficyt chrzestnych ;-)
azile29
Czerwcowa mama'08
Lorcia najpierw spróbuj porozmawiać z księdzem.
Mata dzięki za odpowiedz, bo ja się bardzo martwie o zachowanie mojego synka w kościele.
A co do chrzestnych to u mnie też ciężko, ale mam upatrzonych tylko muszę ich poprosic. Ale martwie sie ze mogą sie nie zgodzić.
Mata dzięki za odpowiedz, bo ja się bardzo martwie o zachowanie mojego synka w kościele.
A co do chrzestnych to u mnie też ciężko, ale mam upatrzonych tylko muszę ich poprosic. Ale martwie sie ze mogą sie nie zgodzić.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mata dzieki za stronkę
własnie ja tez sie boje płaczu małego podaczas chrztu mam nadzieje ze bedzie ok ;-)
własnie ja tez sie boje płaczu małego podaczas chrztu mam nadzieje ze bedzie ok ;-)
dzięki laski za rady mam nadzieję że jednak Mikosia ochrzczę
a ja właśnie nie mogę się nacieszyć swoja nową kanapą w pokoju rozłożyliśmy ją i jest jak lotnisko
natomiast Mikoś nie spał dziś od 13 do 20 biedny przez te upały nie może zasnąć a mi brak już weny co tu zrobić by go ochłodzić:-(
miłego wieczoru mamuśki
idę na balkon podelektować się pifkiem karmelkowym
a ja właśnie nie mogę się nacieszyć swoja nową kanapą w pokoju rozłożyliśmy ją i jest jak lotnisko
natomiast Mikoś nie spał dziś od 13 do 20 biedny przez te upały nie może zasnąć a mi brak już weny co tu zrobić by go ochłodzić:-(
miłego wieczoru mamuśki
idę na balkon podelektować się pifkiem karmelkowym
lorcia my mamy tylko ślub cywilny ..i Ksiądz przyjął Chrzest bez problemu a na dodatek będzie po Mszy Głównej ( tutaj we wsi gdzie mieszkają teściowie jest tylko jedna Msza) krótka Msza 30 minutek bez kazania i będą dwa Chrzty.Dobrze bo się dzieciaczki nie zmęczą. A Ksiądz super kazał przyjść na pogaduszki i bylismy ...bardzo wyrozumiały miło się rozmawiało.Dalej nie wiem w co ubiorę Antosia.
Dziewczynki byłam dzisiaj na woskowaniu nóg bikini i kawałek pupy ale super...ciałko jak niemowlęce....A kosmetyczka taka wykwalfikowana że nawet odrobinke nie bolało. Dowiedziałam się że najlepiej naczynka - pajączki usuwać metodą skleroterapii..i chyba się skuszę bo po laserze mogą zostać przebarwienia i ciemniejsze plamki..więc po co.
Dziewczynki byłam dzisiaj na woskowaniu nóg bikini i kawałek pupy ale super...ciałko jak niemowlęce....A kosmetyczka taka wykwalfikowana że nawet odrobinke nie bolało. Dowiedziałam się że najlepiej naczynka - pajączki usuwać metodą skleroterapii..i chyba się skuszę bo po laserze mogą zostać przebarwienia i ciemniejsze plamki..więc po co.
reklama
Hej dziewczyny!
W końcu uśpiłąm małego - miał schizę od 12 i pałkał, wył tak jakbym obdzierała go ze skóry w końcu ok 20 kąpiel i cyc i usnął.
Magdziarko cieszę się, że odpoczęłaś i "wypiękniałaś" :-)
Ja na razie ufarbowałam włosy szamponem ale tam gdzie miałam pasemka to zostały jaśniejsze więc nie do końca chwyciło ale i tak jestem zadowolona jak na pierwszy raz to najważniejsze, że nie mam ochydnych odrostów
Lorcia gratuluję zakupu kanapy :-)
Kasia kupiłam Emolium i zobaczymy efekty za parę dni - bardzo ąłdnei pachnie
W końcu uśpiłąm małego - miał schizę od 12 i pałkał, wył tak jakbym obdzierała go ze skóry w końcu ok 20 kąpiel i cyc i usnął.
Magdziarko cieszę się, że odpoczęłaś i "wypiękniałaś" :-)
Ja na razie ufarbowałam włosy szamponem ale tam gdzie miałam pasemka to zostały jaśniejsze więc nie do końca chwyciło ale i tak jestem zadowolona jak na pierwszy raz to najważniejsze, że nie mam ochydnych odrostów
Lorcia gratuluję zakupu kanapy :-)
Kasia kupiłam Emolium i zobaczymy efekty za parę dni - bardzo ąłdnei pachnie
Podziel się: