reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ale cisza:eek:
jak tak dalej pójdzie to nam forum zaginie przez te nasze łobuziaki;-)
u mnie nocka spokojna tzn.cycolenie co 2 godziny i o 4 rano obowiązkowo wizyta w łóżku rodziców i spanie do 8:-) o dziwo starszy dał nam dzisiaj pospać:-)

reklama
Moja mi się też w miarę dała dziś wyspać bo godzina jedenasta a ja już po śniadaniu, po prysznicu i umalowana i uczesana i prawie gotowa na spacerek.

Mam pytanko czy wy się kąpiecie pod prysznicem czy w wannie się kąpiecie ?

ja przewaznie w wannie ;-)
moj maluch to tzw "nareczne" dziecko ;-)na reku spi a jak tylko odloze to pobudka...ale wczoraj dal sie namowic na smoczka...wiec byla chwila spokoju:tak:

:-)Hej hej, nocka jak każda, czyli pobudka przed 4 a pozniej 7 :) no ale po szczepieniu dzidzia była spokojna uff bałam sie, ze bedzie ogromny płacz.

Ja kąpie sie w wannie :))))
Ale dzisiaj cudnie, jak mała obudzi sie to zabieram graty i jadę do mamy do domku i cały dzionek na powietrzu

Miłego i słonecznego Dzionka :cool2:

Czesc Dziewczyny
moje malenstwo spi ladnie i nie lobuzuje - ale w tym czasie starszymi trzeba sie zajac...
wiec generalnie tez czasu brak na forum

Joas wczoraj wyszla do domku - pisala mi smsa ze wszyscy sa szczesliwi - i dzieci i dorosli :tak:

Ja dzis podeszlam do przychodni po skierowania, recepty i zwazylam mala - troche sie zszokowalam - ale o tym na odpowiednim watku napisze

pozdrowionka

Witajcie!!! U nas ok- Mały dzisiaj zwymiotował 2 razy ale na szczescie teraz spi, z kolei w nocy nie chciał spac do 1 a pozniej zasnął, o 5 cyc- spanie i pobudka o 8.30- Bartus spi ze mną w łóżku, a Ł na podłodze :shocked2: ale dzisiaj mu wniesiemy łóżeczko i spróbujemy go nauczyc zeby spał w nim ;-)
A my kąpiemy w wanience :tak: którą Ł nosi do pokoju, bo wygodnie- ale wanienka ciężka :zawstydzona/y: ale jakos rade dajemy ;-) Byle by nasze maleństwa zdrowo sie chowały!!!!:tak:

Nasz Mikołaj też spi z nami ale tylko do poniedziałku bo tak się z męzem umówilismy ze będzie spał pierwsze dwa tygodnie a potem łóżeczko i tak samo wanienkę nosimy ale nie z przymusu a tylko dla tego ze jest nam tak wygoniej .
Dziś mam kolejny dzień zmagań z cyckiem moj Mikołaj nadal go niechce :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( no ale bede próbowała do poniedziałku jak nic z tego nie wyjdzie to poproszę lekarza ktory przyjdzie do mojego dzidziusia w poniedziałek żeby przepisał mi tabletki na zanik laktacji , bo po co ma męczyć jego a przy okazji siebie zeby chociasz chciał wypijać to mleko jak je sciągne z cyca ale on wcale nie chce :-( .

Jola nie wiem czy to cos pomaga ale mi polozna powiedziala ze jak sie da to zeby tato karmil butla a ja piersia...zeby maly kojarzyl mnie tylko z piersia...dajemy butle raz albo dwa dziennie...
maly spi w lozeczku jakies 3godz jak zasnie wieczorem...potem juz z nami inaczej wogole bym nie sypiala:-(a w ciagu dnia w koszyku...

reklama
Hej! My dziś po wizycie u pediatry i powiedziała żebym rano i wieczorem dawała mu herbatkę koperkową (bo za dużo przytył) a poza tym karmienie co 1 godz to nienormalne bo chce mu się poprostu pić, A miałam nie przepajać - i bądź tu człowieku mądry :confused:
Poza tym ok tylko martwi mnie to że mały nie śpi w dzień, teraz zjadł uspiłam go i za 5 min znów się budzi już mi ręce opadają :wściekła/y: dobrze że jest M to trochę go pobuja ale ogólnie to histeria juz jestem bliska płaczu lekarka mówi żeby dawać kropelki i tą herbatke najlepiej między posiłkami czyli karmienie i po godz jak chce pić to herbatkę i za godz cyc i tak w kółko. Czy to normalne?

Do góry