J
Jola244
Gość
Anulka normalne ja robie tak
butla herbatka i jak moje dziecko zachce cycus no i daje czystą wode
butla herbatka i jak moje dziecko zachce cycus no i daje czystą wode
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej ja dzidzia zaczyna od takiego już specjalnego mleka bo moja Weronka najpierw sztuczne - normalne to potem takiego nawet nie chciała brać do buzi a ja robiłam cuda żeby choć trochę wypiła.
Ciekawe jak tam Głuszek , pewnie już w domku
Antoś miał w główce teraz ma też za uszkami..lepiej pokaż ją innemu lekarzowi u nas p.doktor w przchodni powiedziała jak Tobie że potówki dopiero prywatnie pediatra się pokapowała...Magdziarko kochana powiedz mi, te plamki ma Antoś tylko na policzku czy jeszcze gdzieś?? Bo mojej Melce wylała masa takiego świństwa, na główce, na policzkach i na klatce piersiowej.a, no ina uszachLekarz inteligent powiedział, że to potówki, ale mi się nie wydaje, raz że zamiast schodzić to jest tego coraz więcej a dwa, że i ja i Szymon nie za bardzo tolerujemy mleko.
Myszka mojej wyskoczyły wczoraj na klacie a poza tym też ma te krostki na buzi , głowie we włosach i na uszach , kupiłam na wszelki wypadek bebilon pepti i już 2 dzień nie piję mleka ani tym podobnych ,zobaczymy , u mnie te krostki zmieniają co dzień wygląd , raz są bardziej czerwone potem robią się z nich małe krosteczki w kolorze skóry itp. Jak zrobię zdjęcie to wkleję . U mnie na razie nie było jeszcze nawet położnej środowiskowej a mała skończyła 3 tygodnie.