reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A jak to jest z tym usg bioder? Robią każdemu dziecku? Bo jak była położna, to mówił, że małą ma luźne (czy jakoś tak) biodra i mam ją dodatkowo pieluszkować, ale ja na razie się wstrzymałam do wizyty u pediatry :sorry: a na pierwszą wizytę to kiedy najlepiej się wybrać?

reklama
Marta zalecenie jest w czwartym tygodniu przynajmnie tak mi powiedzieli w szpitalu i identycznie miałam z Kacprem. I właśnie jutro jedziemy do ortopedy na USG i sprawdzenie czy wszystko jest OK

Witam mamusie!!!!!!
Niestety dzień zapowiada sie nie wesoły. Mały znowu nie chce spać:eek:. Już mam dość, zastanawiam sie czy jestem normalna, bo z chęcią bym uciekła z domu. W nocy padł i nawet nie kąpałam, przespał 4 godzinki i zaczął wrzeszczeć. Nie wytrzymałam i położyłam sie a nim do łóżka i spaliśmy do 7 z cycą w buzi . Zaraz brodawki to mi odpadną.

No i ja juz po wizycie... Zapis ktg - piekny, ksiazkowy, zero skurczy. Usg - mala wazy ok3500-3600g. Wszystkie przeplywy the best. Wod sporo jak na ten etap ciazy- 12 AFI. Ginekologicznie - bez zmian... Moge nie rodzic: w Warszawie i okolicy nie ma miejsc... Na izbie rodzily dwie dziewczyny - w tym jedna w punkcie ktg - na lozku obok mnie - miala skurcze co 3-4 minuty.
A ja cos czuje, ze Milkaaa "po sprawie".... Marlena_nad pewnie tez urodzi przede mna... Moj kochany maly uparciuszek siedzi pod serduchem i nigdzie sie nie wybiera..

Współczuję ci kochana tych cycoli ja na szczęście korzystam właśnie w tej chwili ze smoka bo też bym jeszcze siedziała z cycem a mi z kolei kręgosłup odpada.

Dzien Dobry dziewczynki Limba to musi byc super jak twoj maluszek patrzy Ci w oczy super uczucie tez tak chce;-)Dziekuje za krakanie w swoim i dziewczyn imieniu:-Dtakie ostatnie jestesmy:tak:pozdrawiam Was mamusie ja biegne tylko na sprawdzenie do poloznej dzisiaj ale ona mi nic nie powie tylko sprawdzi cisnienie i takie tam:-Dpozdrawiam i zycze milego dnia:-)

Azile współczuję. Wierzę, że ból niesamowity. Może spróbuj nakładek. Umęczysz się kochana. A to, że czasami masz ochotę ucieć to raczej norma. Jesteś zmęczona i nic nie mozesz poradzić. Trzymaj się dzielnie

Joaś Ty to twardzielka jesteś, no moze nie Ty a Dzidzia uparta. Ale jedno jest pewne już masz bliżej niż dalej do porodu. Ściskam kciuki za Ciebie

joas za dobrze ma maluch w brzuszku:-D:-D:-D

ja czasami sama czuje sie jakbym nic innego nie robila tylko sluzyla za butelke dla malego:-) czlowiek ma ochote wyjechac zamknac sie ale jak dluzej dziecka nie ma to teskni

reklama
Do góry