reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
wpadam na chwilke
wrocilismy z budowy - znow tak duzo mi sie udalo zrobic - i znow sobie mysle ze jutro moglabym nie rodzic...a z drugiej strony.....ciezko mi i wlasciwie po to dzieci wyjechaly - abym mogla urodzic, wrocic do domu i dojsc troche do siebie...

jutro moj termin z OM:tak:

Lecę dziewczynki do łóżka, mam nadzieje ze zasnę :baffled: boję sie jutra- jak mi sie uda to jeszcze wejde rano, a jak nie to trzymajcie kciuki żeby coś sie w końcu ruszyło ;-) pozdrawiam!!!
dobrej nocy :tak:;-)

Darunia KRA KRA KRA powodzenia!!!

Aniknulka, Flexi ja w nocy spię z maluszkiem bo tak mi wygodniej i nawet jak sie czesto domaga cyca to mozna chwile kimnac.

Milej nocki!!!

Witajcie Kochane!! Ja juz jestem przyszykowana- jakby co na pobyt w szpitalu, zjem sniadanie razem z Ł i jedziemy :tak: ciekawe co ze mną zrobią??!! cos mi sie wydaje ze wypuszą do domu ;-) i dalej będę chodzic i sie meczyc! Zycze miłego dnia!!! KRA dla dwupaków! Jak zostanę to powiadomie Was smsem! Buzka!:-)

Darunia no to oby się udało.:tak:
Na forum rzeczywiście cisza. Jeszcze troszkę..maluszki podrosną i będzie nam łatwiej znaleźć chwilę na pisanie. Mnie denerwuje to że nie mam czasu dla siebie..włosy bym pofarbowała, paznokcie zrobiła ale nie moge Antośka zostawić bo on może się domagac cycka juz po godzinie ale jak już nie wytrzymam to ściągnę mleko i wyjdę z domu:-(( bo inaczej zwariuję psychicznie jeśli 24 godziny na dobę będę łaziła z cyckami na wierzchu). Na spacery też wcale nie jest mi się łatwo wygramolic z czwartego pietra i wyciagać wózek po schodach bez podjazdu. Sąsiadka pisała do spoldzielni mieszkaniowej ale napisali że schody są za wąskie i nie moze byc podjazdu:angry::szok:aj mówię Wam...

Hej!
Daruuunia, powodzenia!!!
A ja mam dzis termin porodu :tak:. Wierzyc mi sie nie chce, ze w ciazy juz tak dlugo jestem :-D:-D:-D. No i ze tak malo czerwcoweczek zostalo nierozpakowanych...
Nie zdziwie sie naprawde jak na lipiec sie zalapie...
Dzis moj M w nocy mnie zapytal: co zobimy jak za 2 godziny zaczne rodzic... Co z dziecmi. No to wkurzona powiedzialam mu, ze wsadzi mnie do takowki i sobie poradze... Cholerka, a w piatek mowil, zebym sie nie martwila, ze mamy sasiadow, z jest kilka chetnych osob do pomocy, posiedzenia z dziecmi w razie czego... No i adrenalinka mi tak skoczyla, ze zasnac nie moglam... A mala tak mi sie wkreca, ustawia wieczorami, ze poraza mi jakies nerwy w nogach i nagle trace rownowage i krzycze z bolu. To juz tak trwa ponad tydzien.
Ciekawa jestem co Gluszkiem - moze sie rozsypuje? Jak Wilmek sie miewa? Moze rozpakowana?

reklama
Dzien dobry

Madzia - tak jak piszesz - nie mozesz byc 24/h matka karmicielka - musisz znalezc dla siebie odrobine czasu aby byc szczesliwa mama - bo takiej potrzebuja Twoi synkowie
Daj sobie jeszcze chwilke - poczatki bywaja trudne. Licze ze antos sie wyreguluje i cala sytuacja unormuje

Darunia
- trzymam kciuki - nie moga Cie odeslac:baffled: - przeciez Ty jestes po terminie kobieto - 42 tydzien...musza cos zrobic

Zmykam na sniadanko a potem sie zobaczy - mam plany na dzis i nuda mi nie grozi - dzieci przed wyjazdem w swoim pokoju zrobily.....masakre - plastelina na podlodze powgniatana....chyba to bedzie punktem glownym dzisiejszego dopoludnia:tak:

Do góry