reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moje wszystkie trzy dzidzie dały mi dzisiaj pospac, mały spał od 23.00 do 6.00 aż sprawdzałam czy się mu nic nie stało. Teraz starsze sie bawią a Maciuś najedzony śpi, tylko troszkę chrapie bo ma katar. Byłam z nim wczoraj u lekarza ale na szczęście to tylko katar i lekko zaczerwienione gardło (dlatego pokaszluje) dała syrop homeopatyczny i kropelki i kazała obserwować. Obiad już mam gotowy tylko odgrzać, więc bez wyrzutów sumienia zrobiłam sobie herbatkę i siadłam do kompa.

reklama
No wczoraj w Kraku nieźle popadało i ta wichura- jak Ł wrócił z pracy to poszlismy na zakupy i po drodze były drzewa taaakie wielkie powyrywane z korzeniami :szok:

Darunia sprawdziłam pogodę - od jutra z powrotem upały -
prognoza dla Krakowa:

Środa, 25.06.2008
c01.gif
27 10 °C
s1.gif
1019 hPa
s1.gif

Śnieg:0.0 mmDeszcz:0.0 mmWiatr:
rw4.gif
2 km/h
s1.gif
0

Czwartek, 26.06.2008
c03.gif
28 14 °C
s1.gif
1014 hPa
s4.gif

Śnieg:0.0 mmDeszcz:0.3 mmWiatr:
rw2.gif
13 km/h
s1.gif
0

Piątek, 27.06.2008
c02.gif
26 12 °C
s4.gif
1015 hPa
s1.gif

Śnieg:0.0 mmDeszcz:0.4 mmWiatr:
rw5.gif
0 km/h
s4.gif

Sobota, 28.06.2008
c02.gif
27 13 °C
s1.gif
1011 hPa
s4.gif

rw3.gif
3 km/h
s1.gif
0

Niedziela, 29.06.2008
c02.gif
29 14 °C
s1.gif
1010 hPa
s4.gif

rw3.gif
0 km/h
s4.gif

:no::no::no: no to nieźle- a jak mnie jutro podłączą pod oxy to chyba sie wykończę :szok: kurka wodna ciekawe jak to bedzie i te upały!!!!!!!!!! TRAGEDIA!!!! Głuszku jutro mogę Ci pomachac bo bede w Rydygierze o 9 rano ;-)

to machaj machaj intesywnie!!!! A jakby ci się chciało to zapraszam na kawkę - wystarczy przejść na tył rydygiera, potem na dół i przez ulicę a potem jest juz moje osiedle 150 metrów i mój blok!!! Jak będziesz chciała to daj znać. No chyba ze się rozdwoimy do jutra ale ja akurat w to wątpię zebym się załapała na ten tydzień....

to machaj machaj intesywnie!!!! A jakby ci się chciało to zapraszam na kawkę - wystarczy przejść na tył rydygiera, potem na dół i przez ulicę a potem jest juz moje osiedle 150 metrów i mój blok!!! Jak będziesz chciała to daj znać. No chyba ze się rozdwoimy do jutra ale ja akurat w to wątpię zebym się załapała na ten tydzień....
Zobaczymy co mi powiedzą jutro :-) ale w razie czego wezmę Twój tel :tak:;-)

no to nie było wesoło.......znając mnie uciekłabym do piwnicy:szok:
a u mnie za to od kilku dni strasznie wieje:baffled: ale tak że okna nie można otworzyć:wściekła/y: dodam że mieszkam dość wysoko 10 piętro-widok przecudny ale jak wieje to ma się wrażenie jakby tornado było:baffled:

Darunia Głuszku trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!

reklama
No to Lorcia rzeczywiscie w tak wielkim wiezowcu to jest strasznie jak jest wichura- ja mieszkam na 2 pietrze i myslałam ze zawału dostanę!!
Kurcze Dziewczyny ja chyba zwariuje!!!! Boję sie tego jutrzejszego dnia- wiem ze nie powinnam sie przejmowac i nie stresowac ale ja jakos tak nie umiem :baffled: na dodatek moja kolezanka ma termin na 15 lipca a w czwrtek ma cesarke, bo w ogólne nie przybrała na wadze i dziecko chude jest :baffled:
aj.... chyba sie wykoncze do jutra :zawstydzona/y:

Do góry