reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Pestka witaj :-D
Kasia małej rzeczywiście nie spieszno:tak:

Mój mały miał akcję w nocy od 23 do 3.30 nie chciał zasnąć. Karmiłam go przez godz z obu piersi potem 5 min drzemki 3 kupy, obsikał łóżko, i lulanie do 1 potem zmienił mnie M bo wysiadałam ze zmęczenia. Ok 2.30 cyc i tak na zmianę dwa na raz. Zanął i spał do 7.30 karmienie i zasnął o 8.30 tak śpi do tej pory. Ciekawe dlaczego on ma takie fazy? Może go coś boli ale brzuszek mieł miękki sama nie wiem:no:

Witajcie!
Ja tez juz wstałam jestem po sniadaniu i jakis mam humor taki smutny :-( Ł poszedł do kościoła na 11-stą a ja jakos siły nie mam. Chciałbym juz urodzic- kurka wodna w końcu dzisiaj jest mój termin :baffled: no ale znając moje szczęście to pewnie nie urodzę do 25 i mnie położą do szpitala na wywołanie :angry: Miłego dnia wszystkim życzę!!!

Marlenko chciałam pospać ale dziś przyjeżdża moja chrzestna matka z rodziną do maluszka więc musiałam się trochę ogarnąć umyć włosy itp. Zjadłam śniadanie i weszłam do Was na chwilkę bo się stęskniłam i ciekawa byłam czy znów któraś nie urodziła.
Fakt, że Jasio to łakomczuszek w dzień jest ok zje w ciągu godziny z dwóch piersi, zmiana pielichy i 3 godz spania ale w ciągu doby ma jedną fazę 4 godzinną i wtedy jest meksyk.
Mam nadzieję, że mu to przejdzie:tak:

Witajcie z rana;-).nie przekopie sie przez tyle postów.:baffled:
Nierozpakowane mamusie---ODSYPIAJCIE:tak::tak:
Trzeci dzien spie po 3 godz na dobe,mój cyckowy potwór wisi na mnie cały czas.Własnie mam nawał pokarmu,piersi jak balony ale twarde jak kamien.Oczywiscie mnie to cieszy:happy:.Maluszek rosnie w oczach.Starsze dzieciaki chyba go zacałuja i rozpieszczą bezgranicznie.A mój mąz po tym jak był po raz pierwszy przy porodzie i zobaczył jak to naprawde wygląda--zmienił sie troche,jakis taki rozczulony chodzi.:tak:

Darunia pewnie Cie to nie pocieszy ale widzisz u mnie ten duzy napis na dole?:-p:-p
strasznie jestem dzis podminowana..kumpela zagadala do mnie na gg "moze bys sie tak pospieszyla" to przestalam z nia rozmawiac...lepiej zeby nikt dzis nie stanal na mojej drodze;-)

reklama
Do góry