reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiau kurka wodna jakaś Ty zgraba jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Modeleczka jak sie patrzy- jak urodzisz to w ogole nie bedzie widac ze przed chwilą rodziłas!!!!! Alez mnie zszokowałaś swoją wspaniała figurka!!!! :szok::-):-):-)

reklama
Kasiu slicznnie wygladasz:-) i ladnie Ci w niebieskim co bardzo widac na avatarku:-)o figurze nie wspomne laska-nebeska:-)

Darunia to super że wszystko jest ok , strasznie długo każą ci czekać cholery jedne , mam nadzieję ,że twoja dzidzia sama wcześniej przyjdzie na świat
Dziewczynki nie denerwujcie się tak proszę , naprawdę złość piękności szkodzi a i tak nerwy na nic nie pomogą :-)tylko brzuch się napina :-)

a mnie ogarnal jakis spokoj...chcialabym zeby bylo juz ale jak sie nie chce to trudno...czuje sie dobrze wiec poczekam...troche szkoda ze mama jak cos bedzie krotko z maluchem ale z drugiej strony bedziemy mialy dla siebei wiecej czasu no i zobaczy mnie z brzuszkiem:-):-):-)

Kochane jesteście dziewczynki :-)
Już bym chciała wstawiać fotki po ..
A niebieski to mój ulubiony kolor i nawet w łóżeczku będzie niebieska pościelka i niebieskie prześcieradełko i nie ważne jest to dla mnie że to nie jest kolor dla dziewczynki :-)

Spokojnie dziewczynki , nie ma co się denerwować bo i tak nic nam to nie da :-)
Ciekawe jak tam nasze dziewczynki w szpitalach ?
Denerwuję się o nie czy wszystko jest ok, najbardziej o Jolę , no i Flexy i Mata bo o Magdziarkę jestem spokojna

Wysłałam smska do Joli jeszcze w dwupaku jutro może wywołają, pozdrawia was wszystkie :-)

To się cieszę , że wszystko u niej ok, widzicie my kaprysimy a one bidulki muszą tyle leżeć w szpitalu.
Cieszmy się ty co mamy :-)

reklama
No faktycznie Kasiau masz racje- ja jak byłam dzisiaj w szpitalu to mówiłam do Ł ze bym chyba oszalała gdybym musiała kilka dni leżec w szpitalu przed porodem :baffled: a tak to w domku jednak najlepiej :tak:
Mam nadziję ze u Joli wystąpi rozwarcie i nie beda musieli wywoływac :baffled:
Jakas zmeczona jestem, chyba sie położe juz lulu- Ł w domku, wiec sie wtule sie w niego i moze jakos zasnę ;-)
Jakby co to kolorowych snów dziewczynki!!!! ;-) do jutra!

Do góry