reklama
maajka
Czerwcowa mama 2008
Joas-a wiec zycze,zeby malutka sama dala znak do porodu jeszcze przed sroda:-)
azile-rzeczywiscie nasze malenstwa chyba w podobnym czasie zaplodnione ;-) ,wiec moze i w podobnym czasie sie urodza;-)Ja tez juz moge jutro-a nawet baaaardzo juz chce!
Ciagle mam duzo gestego sluzu,ale bez sladu krwi,brzuszek twardnieje,ciagnie do dolu-ale nic poza tym.No to czekamy dalej....
azile-rzeczywiscie nasze malenstwa chyba w podobnym czasie zaplodnione ;-) ,wiec moze i w podobnym czasie sie urodza;-)Ja tez juz moge jutro-a nawet baaaardzo juz chce!
Ciagle mam duzo gestego sluzu,ale bez sladu krwi,brzuszek twardnieje,ciagnie do dolu-ale nic poza tym.No to czekamy dalej....
Joasia ten mój szkrab to mały głodomorek. Ja muszę go karmić z obu piersi przez conajmniej 1,5 godziny żeby się uspokoił - najadł i zasnął. Z tymi 15 min to Ci zazdroszczę, ale może mam zbyt wodnisty pokarm i nie najada się. A może znacie sposób na "zatłuszczenie" pokarmu?
Ewcia głowa do góry będzie dobrze kochana
Kasia jeszcze tylko 3 dni i Oleńka będzie z Tobą ;-)
Wilmek nie przejmuj się wszystko wyjdzie zobaczysz zapomnisz wszystko jak będziesz tulić maluszka do piersi :-)
Magdziarko dużo zdrówka dla Antosia
Ewcia głowa do góry będzie dobrze kochana
Kasia jeszcze tylko 3 dni i Oleńka będzie z Tobą ;-)
Wilmek nie przejmuj się wszystko wyjdzie zobaczysz zapomnisz wszystko jak będziesz tulić maluszka do piersi :-)
Magdziarko dużo zdrówka dla Antosia
Jotemka
Fanka BB :)
Kochana Aniknulko! Jasiek jast poprostu malym ssakiem - takim byl moj Marcin. Z obu piersi wsuwal. Moze nie chodzi tylko o jedzenie ale tez o wzmozony odruch ssania? Uzywacie smoczka? Daj mu troche czasu z tym ssniem, z czasem bedie jadl mniej. I pamietaj, to nie jest kwestia "wodnistego" pokarmu. Mam trojke dziei - trzy male ssaki. W nocy nawet nie odkladalam ich do lozeczka tylko przekladalam z piersi do piersi... Glowa do gory! A poza tym jak zwazysz Jasia za jakis czas, to okaze sie ze to malutka kluseczka a na bank maly kluseczek.Joasia ten mój szkrab to mały głodomorek. Ja muszę go karmić z obu piersi przez conajmniej 1,5 godziny żeby się uspokoił - najadł i zasnął. Z tymi 15 min to Ci zazdroszczę, ale może mam zbyt wodnisty pokarm i nie najada się. A może znacie sposób na "zatłuszczenie" pokarmu?
Aniu;
faktycznie, mój pokarm byl tłusty... teraz nie wiem jaki jest ale skoro to jemu wystarcza to raczej jest ok.
Ja swojego to czasami muszę budzić aby jadł dłużej ponieważ po 10 min. sobie odpływa i tylko memła sutek a nie połyka
faktycznie, mój pokarm byl tłusty... teraz nie wiem jaki jest ale skoro to jemu wystarcza to raczej jest ok.
Ja swojego to czasami muszę budzić aby jadł dłużej ponieważ po 10 min. sobie odpływa i tylko memła sutek a nie połyka
reklama
Joaś ma rację :-)
moj również należy do takich mocno ssących - i nie wynika to z tego, że jest głodny... My kupiliśmy fizjologicznego smoka chicco - bo normalnie cały dzień by spędził przy piersi ma bardzo silny odruch ssania
moj również należy do takich mocno ssących - i nie wynika to z tego, że jest głodny... My kupiliśmy fizjologicznego smoka chicco - bo normalnie cały dzień by spędził przy piersi ma bardzo silny odruch ssania
Podziel się: