reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Gluszku ja 21 maja bylam na wizycie u ginki i powiedziala mi, ze szyjka bez rozwarcia, czop nie odszedl, skurczy brak i raczej w tym tygodniu nie urodze. O 2.10 w nocy (czyli juz 22 maja) urodzilam syna. 3 godziny akcji i po wszystkim. I tobie tez tego zycze!!!
Natunia tobie tez tego zycze.
Nie martwcie sie-w ciazy nie chodzi sie cale zycie, kiedys sie konczy:-) jak to mowila moja ginka. Pozdrawiam
Natunia tobie tez tego zycze.
Nie martwcie sie-w ciazy nie chodzi sie cale zycie, kiedys sie konczy:-) jak to mowila moja ginka. Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No to trzymamy kciuki za Magdalenkekol i maluszka uszko!!!!!
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Mi gin w drugiej ciazy powiedzial w piatek po badaniu: jeszcze dzis wrocisz do szpitala. A jak nie to w weekend urodzisz. I urodzilam w owy piatek
teraz mi powiedzial tydzien temu w piatek: nic sie nei dzieje, rzeklbym nawet ze przez 2 tygodnie nie urodzisz - no to czekam te dwa tygodnie - czyli do 20-stego. na marginesie - to koniec roku szkolnego-nie chcialabym rodzic i nie odebrac pierwszego swiadectwa corki
teraz mi powiedzial tydzien temu w piatek: nic sie nei dzieje, rzeklbym nawet ze przez 2 tygodnie nie urodzisz - no to czekam te dwa tygodnie - czyli do 20-stego. na marginesie - to koniec roku szkolnego-nie chcialabym rodzic i nie odebrac pierwszego swiadectwa corki
no niby wiem ale same wiecie jak to jest - jak się wszytsko owiera i rozwiera to człowiek wie ze coś sie dzieje. A tak to tak łaze z tym 1 cm i łaże.... ano cóż. W sumie najdalej do 6-7 lipca urodzę wiec to jeszcze maks 3,5 tygodnia - mam tylko nadzieje ze sie samo zacznei a nie skończy sie na indukcji. Normalnie nie wiem co tu robić jeszcze. W osteczności po terminie jak będę to wypiję ten olejek rycynowy. Może mnie ruszy po nim. Ale w sumie nie ma się co nakręcać, macie racje, 10 dni to sporo do terminu wiec w sumie moze się wszystko zdarzyć.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja zmykam do łóżka- zycze przespanej nocki wszystkim czerwcóweczką!!! Moze któras w nocy zacznie rodzic?!?! tego życze tym które chcą ;-) do juterka ;-)
ale sie dzieje:-)
AniaW Limba gratuluje :-):-):-) duzo zdrowka dla dzieciaczkow:-)
Jola Mata trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze w szpitalu...
Gluszku nie nastawiaj sie tak na ta indukcje...podobno kazdy porod jest inny wiec jak tak bylo poprzednim razem to teraz nie bedzie..3mam kciuki zeby bylo po Twojej mysli..
AniaW Limba gratuluje :-):-):-) duzo zdrowka dla dzieciaczkow:-)
Jola Mata trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze w szpitalu...
Gluszku nie nastawiaj sie tak na ta indukcje...podobno kazdy porod jest inny wiec jak tak bylo poprzednim razem to teraz nie bedzie..3mam kciuki zeby bylo po Twojej mysli..
Limba, gratulacje dla Ciebie i synka!!!:-):-)
Jola, Mata, trzymajcie się.
Głuszku, trzymam kciuki, żebyś nie przenosiła i żeby łatwo poszło.
Magdalenka, uściski dla Was.
To chyba jednak przypadek. Czuję sie tak, jakby to była cisza przed burzą. A że jutro Małż wyjeżdża na cały dzień i zostanę z dwójką....zobaczymy. Co prawda na część dnia przychodzi do Wojtka niania, ale poranek i popołudnie moje.
Jola, Mata, trzymajcie się.
Głuszku, trzymam kciuki, żebyś nie przenosiła i żeby łatwo poszło.
Magdalenka, uściski dla Was.
To wielkie gratulacje mamoociku, godne podziwu. Musisz być świetnie zorganizowana, ze przy dwójce malców tyle jesteś w stanie zrobić. Ja też tak chce po porodzie.
To chyba jednak przypadek. Czuję sie tak, jakby to była cisza przed burzą. A że jutro Małż wyjeżdża na cały dzień i zostanę z dwójką....zobaczymy. Co prawda na część dnia przychodzi do Wojtka niania, ale poranek i popołudnie moje.
reklama
Metoda mojej Babci, na nią podziałało...W osteczności po terminie jak będę to wypiję ten olejek rycynowy. Może mnie ruszy po nim. .
Podziel się: