reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry Dziewczynki,ja juz posprzatalam i naszykowalam obiad u nas cieplutko jak moj R wroci z pracy pojedziemy na plaze troszke poleniuchowac wezme pieska niech sie wylata(ona jest taka biedna teraz czasami nie chce mi sie z nia wychodzic i sama ja wypuszczam tylko do ogrodu-biedny piesek)Wilmku przykro mi z powodu twoich snow moze sprobuj przed snem obejrzec jakas dobra komedie lub poczytac jakas wesola ksiazke czasami takie sny sa z tego,poniewaz myslimy ciagle o tym lub obejrzymy jakis straszny film,Majkaa sliczna stopka dzidziulkowa,Magdziarko milego grillowania,pozdrawiam i zycze Wam milego dnia:-):tak::-D

reklama
magdziarka-milego wypoczynku i pysznego grilla!
mata-gratuluje zdanych egzaminow!:-)I wspolczuje sytuacji z Babcia:-(

A mi ta krew po badaniu schodzi razem z gestym sluzem-moze przy okazji ginka naruszyla czop?

Mata gratulację z okazji zdania egzaminów,widzisz , już masz to z głowy, przykro mi z powodu babci
Mamoot a ty już ze Stasiem na spacerki śmigasz ?
Marlenka to miłego plażowania
Maajka może to i czop, musisz obserwować i czekać

Wesz co ja już nie pamiętam jak to dokładnie było , wydaję mi się że miałam jeszcze taką rurkę i to było zakręcane i ta rurka była przyklejona do pleców. Muszą to jakoś przecież zabezpieczyć bo to przecież kręgosłup. Wydaję mi się że brałam prysznic z tym

Mata fajnei ze zaliczylas egzaminy:-)przykro mi z powody babci taka kolej rzeczy niestety:-(
Maajka moze to rzeczywiscie czop Ci odchodzi...torba spakowana?;-)
Marlena ale Ci zazdroszcze tej plazy..moj mezulek pojechal sie powspinac a ja kombinuje co zrobic z czasem...

Dziewczyny ale się rozpisałyście :szok: przeczytałam pobieżnie bo troche bym miała siedzenia :tak:
Magdziarko prosze się rozpakowywać bo blokujesz kochana kolejkę:-D ja jestem po Tobie ale Kasia masz pierwszeństwo :tak:
Mata gratki z examów i dużo zdrówka dla babci, czasem lekarze bardzo, ale to bardzo się mylą, i mam nadzieje że teraz też tak jest i babcia potuli jeszcze waszą kruszynkę nie raz :tak:
Wilmek ja też ostatnio mam jakieś chore sny... że urodziłam córeczkę a przy piersi miałam czarnego kota:szok: i go karmiłam... to dopiero schiza.... ale ponoć w ciąży tego typu sny to normalka:baffled:
Marlenka ale masz dobrze z tą plażą...:tak:zazdroszczę ci jej ;-)
Majka a może to się już zaczyna :-) obserwuj kochana i pisz w razie czego :tak:
Kurcze ja mam termin na dziś a skurczyku nawet jednego.... nic...:crazy: ehhh chyba Majka po tatusiu odziedziczy spóźnialstwo...:angry:

Agusiu gratulacje!!!!synuś prześliczny!!!:tak::tak:

u mnie też skwar aż się nie chce siedzieć w domku:baffled: moje maleństwo tylko wcina cyca i śpi bidulek widać że się męczy:baffled:
jak tylko zjem z rodzinką obiad od razu uciekamy do parku:tak:
dziewczynki miłego weekendu życzę i rozdwajania oczywiście:tak::-D

mata gratuluję egzaminów!!!!!!wiedziałam że mądra z ciebie kobitka i dasz sobie radę:tak: a z powodu babci współczuję:-(

reklama
Marta, cieszę się, że egzaminy już z głowy.:tak: Gratulacje!
Kasiu, tak, na spacerki chodzimy, bo przeciez jest cieplutko. Niech się Staś przyzwyczaja.:-)

Do góry