reklama
marlena nad
:)
Dziekuje za odpowiedz ja nie mam takiej pilki,ale slyszalam wiele pozytywnych opini na ten temat i jutro ja sobie kupieMarlenko, bujać na piłce można się cały czas, bo wtedy ruszasz miednicą i rozluźniasz mięśnie. To samo w skurczu tyle, że w podskokach. Ja średnio miałam siłę na te podskoki, to mi mąż pomagał. Kładł ręce na ramionach i bujał góra-dół. Super.
Głuszku, spokojnie, lekarz na pewno Cię nie okłamał, a to, że masz już jakieś rozwarcie, to chyba dobrze, bo powinno szybciej pójść no i może wcale nie przenoszisz, a urodzisz przed terminem ;-)
nie no pewnie ze dobrze
Wilmek uff własnie się zastanawiałm co mi jest :-):-):-)
Witam stado wron i dzięki ogromneliczę na wasz głos;-)
U nas od rana żar leje się z nieba - zwlokłam się z łózka bo nie mogę spać a leżec aby leżeć to głupota. Pójdę do sklepiku po malusie zakupki...chlebek itp. Obiad mam na dzisiaj bo zawieźliśy do męża babci produkty w czwartek i wczoraj odebraliśmy gołąbki:-)W planach spacer z Olkiem na rowerze.Ale móię, że chyba pod wieczór bo w taki upał ganiać między blokami to bezsensu...
Dziewczynki zrobiły mi sięzajady w obu kącikach ust.Poradźcie co zastosować..bo piecze
U nas od rana żar leje się z nieba - zwlokłam się z łózka bo nie mogę spać a leżec aby leżeć to głupota. Pójdę do sklepiku po malusie zakupki...chlebek itp. Obiad mam na dzisiaj bo zawieźliśy do męża babci produkty w czwartek i wczoraj odebraliśmy gołąbki:-)W planach spacer z Olkiem na rowerze.Ale móię, że chyba pod wieczór bo w taki upał ganiać między blokami to bezsensu...
Dziewczynki zrobiły mi sięzajady w obu kącikach ust.Poradźcie co zastosować..bo piecze
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja tez chcę tak szybko jak Agusia
Aguś ogromniaste gratulacje !!!!!!
Dobrze, bo się martwiłam tym kolorkiem wód !!!!
Madziu
Wskazane jest włączenie preparatów wielowitaminowych, zwłaszcza zawierających żelazo i witaminy z grupy B. Miejscowo można stosować dostępne bez recepty maści obojętne i przyspieszające regenerację naskórka (maść tranowa, maści z witaminą A, Linomag, Bepanthen, Solcoseryl).
W aptece na pewno ci coś doradzą
Aguś ogromniaste gratulacje !!!!!!
Dobrze, bo się martwiłam tym kolorkiem wód !!!!
Madziu
Wskazane jest włączenie preparatów wielowitaminowych, zwłaszcza zawierających żelazo i witaminy z grupy B. Miejscowo można stosować dostępne bez recepty maści obojętne i przyspieszające regenerację naskórka (maść tranowa, maści z witaminą A, Linomag, Bepanthen, Solcoseryl).
W aptece na pewno ci coś doradzą
reklama
witam wszystkie mamuski:-)
a u nas dla odmiany zimno i pochmurno:-(
znowu snil mi sie porod...sam porod jakos tak malo szczegolowo ale potem szycie to jakis koszmar byl wiec obudzilam sie wystraszona i tak mi zostalo...:-(
a u nas dla odmiany zimno i pochmurno:-(
znowu snil mi sie porod...sam porod jakos tak malo szczegolowo ale potem szycie to jakis koszmar byl wiec obudzilam sie wystraszona i tak mi zostalo...:-(
Podziel się: