reklama
Aniknulko, Agusiu - ogromne gratulacje!!!
Wracajcie do nas szybko!
A w Kołobrzegu upałów nie ma i nie było... Niby jest słonecznie, ale temperatura nie przekracza 20 st. Dwa dni były trochę cieplejsze, a teraz cały czas chłodniej. Chyba mój Maluszek nie pochodzi sobie za bardzo w bodziakach z krótkim rękawem i rampersach ;-) :-)
Zaraz zmykam na basen, a potem jedziemy do teściów (za miasto) na cały weekend - szykuje się większy spęd rodzinny - więc życzę wszystkim miłego weekendu i spokojnego rozdwajania :-)
Wracajcie do nas szybko!
A w Kołobrzegu upałów nie ma i nie było... Niby jest słonecznie, ale temperatura nie przekracza 20 st. Dwa dni były trochę cieplejsze, a teraz cały czas chłodniej. Chyba mój Maluszek nie pochodzi sobie za bardzo w bodziakach z krótkim rękawem i rampersach ;-) :-)
Zaraz zmykam na basen, a potem jedziemy do teściów (za miasto) na cały weekend - szykuje się większy spęd rodzinny - więc życzę wszystkim miłego weekendu i spokojnego rozdwajania :-)
Ostatnia edycja:
dorciacz
Aktywna w BB
Dzień dobry !
Na początek wielkie KRA KRA KRA dla Magdziarki i Kasi :-)
Ja mam za sobą dziwnie spokojną noc Wstawałam tylko raz, nie budziłam się w nocy i nie miałam dziwacznych snów :-)
Uciekam zaraz do miasta po ostatnie sprawunki. Dzisiaj muszę przygotować wszystko na przyjęcie Zuzanki - ułożę ciuszki na regale, popiorę co zostało i może mała prasowanko.
A wieczorem meeeecz !
Miłego dzionka życzę.
Na początek wielkie KRA KRA KRA dla Magdziarki i Kasi :-)
Ja mam za sobą dziwnie spokojną noc Wstawałam tylko raz, nie budziłam się w nocy i nie miałam dziwacznych snów :-)
Uciekam zaraz do miasta po ostatnie sprawunki. Dzisiaj muszę przygotować wszystko na przyjęcie Zuzanki - ułożę ciuszki na regale, popiorę co zostało i może mała prasowanko.
A wieczorem meeeecz !
Miłego dzionka życzę.
maajka
Czerwcowa mama 2008
Agusia-ogromne gratulki!!!!:-) A synek przeterminowany,a nieduzy-moze dlatego nie trwalo to tak dlugo....
U mnie bez zmian,krwawienie ciagle jest-takie,jakby sie konczyla @.
M troche wystraszony tym 1cm-owym rozwarciem-dochodzi do niego coraz bardziej,ze to wszystko dzieje sie naprawde i niedlugo bedziemy mieli coreczke;-);-)
Zaraz wstawie na fotkach zdjecie tej malej stopki,ktora mnie ciegle kopie w boku;-)
Ooo,zapomnialam,ze tego watku juz nie ma-to gdzie to wkleic?Moze tu?
Pietka jest po prawej stronie,jakby slabo bylo widac;-)
U mnie bez zmian,krwawienie ciagle jest-takie,jakby sie konczyla @.
M troche wystraszony tym 1cm-owym rozwarciem-dochodzi do niego coraz bardziej,ze to wszystko dzieje sie naprawde i niedlugo bedziemy mieli coreczke;-);-)
Zaraz wstawie na fotkach zdjecie tej malej stopki,ktora mnie ciegle kopie w boku;-)
Ooo,zapomnialam,ze tego watku juz nie ma-to gdzie to wkleic?Moze tu?
Pietka jest po prawej stronie,jakby slabo bylo widac;-)
Ostatnia edycja:
maajka
Czerwcowa mama 2008
Dziewczyny,mampytanie odnosnie zzrientuje sie,ze wbijaja igle,zostawiaja drenaz (czy jak to sie tam nazywa) i co jakis czas wpuszczaja dawke znieczulenia.No,ale czy to oznacza,ze z tym drenazem nie mozna juz np.wchodzic pod prysznic lub do wanny?Tak dla relaksu,bo bol przeciez odchodzi.
No to całkiem spora stopa
Ja dziewczynki uciekam. Musimy auto odebrać od mechanika o 12ej - w końcu oddaliśmy do przykręcenia tę klapę. Potem wpadamy do teściów..na grillowany obiadek i muszę z teściową uszyć strój krasnoludka dla Olka na przedstawienie. Potem obiecaliśmy Olkowi spacer z rowerem. miłego dzionka do zobaczyska..Buziaczki papapa
Ja dziewczynki uciekam. Musimy auto odebrać od mechanika o 12ej - w końcu oddaliśmy do przykręcenia tę klapę. Potem wpadamy do teściów..na grillowany obiadek i muszę z teściową uszyć strój krasnoludka dla Olka na przedstawienie. Potem obiecaliśmy Olkowi spacer z rowerem. miłego dzionka do zobaczyska..Buziaczki papapa
Ostatnia edycja:
J
Jola244
Gość
Agusiu serdeczne gratulacje ucałuj malucha
cześc dziewczyny teraz zastanawiam się która będzie następna
cześc dziewczyny teraz zastanawiam się która będzie następna
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
A ja wróciłam z uczelni, ledwo się doturlałam wszytsko zaliczyłam chociaż nie na super oceny, ale za duzo się nie uczyłam, więc lepsze to niż nic, a tak to juz z głowy. Jutro chyba też pojadę na egzamin ;-) zawsze mam ze sobą spory atut do zaliczenia ;-) chociaż jeszcze nie jestem pewna czy pojadę...
ale tak poza tym to dzień niezbyt dobrze się zapowiada :-( męża babcia się źle poczuła, rano była u niej karetka, dostała jakieś zastrzyki, ale lekarze powiedzieli, że zostały jej godziny w najlepszym wypadku dni... w każdym bądź razie trzeba się przygotować na najgorsze... smutno mi strasznie... no i się boję, bo ja okropnie przeżywam takie momenty w życiu... a teraz jestem jeszcze w końcówce ciąży...
ale tak poza tym to dzień niezbyt dobrze się zapowiada :-( męża babcia się źle poczuła, rano była u niej karetka, dostała jakieś zastrzyki, ale lekarze powiedzieli, że zostały jej godziny w najlepszym wypadku dni... w każdym bądź razie trzeba się przygotować na najgorsze... smutno mi strasznie... no i się boję, bo ja okropnie przeżywam takie momenty w życiu... a teraz jestem jeszcze w końcówce ciąży...
Podziel się: